Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (22/188) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι εννοείτε?

--- Τέλος παράθεσης ---
Εννοώ ότι στα ταμεία εκτός ΕΟΠΥΥ (ΕΤΑΑ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΥΕΘΑ κ.λ.π.) τα παραπεμπτικά εκδίδονται χειρόγραφα και χρήζουν θεώρησης.

Argirios Argiriou:
Αναφορικά με το 0% ή το 15% ως συμμετοχή του ασθενούς στις εξετάσεις: Από τους πιο ενημερωμένους μικροβιολόγους στην Καβάλα, μου πρότεινε να βάζω 15% σε όλα τα παραπεμπτικά, και σε περίπτωση που ο ασθενής πάει να κάνει τις εξετάσεις στο ΙΚΑ, στο Νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας, τότε απλώς δεν πληρώνει τίποτε. (Αυτό βέβαια ήταν η προσωπική γνώμη του μικροβιολόγου αυτού).

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑναφορικά με το 0% ή το 15% ως συμμετοχή του ασθενούς στις εξετάσεις: Από τους πιο ενημερωμένους μικροβιολόγους στην Καβάλα, μου πρότεινε να βάζω 15% σε όλα τα παραπεμπτικά, και σε περίπτωση που ο ασθενής πάει να κάνει τις εξετάσεις στο ΙΚΑ, στο Νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας, τότε απλώς δεν πληρώνει τίποτε. (Αυτό βέβαια ήταν η προσωπική γνώμη του μικροβιολόγου αυτού).

--- Τέλος παράθεσης ---
Ρώτησε και το Λογιστήριο του Νοσοκομείου. Πιστεύω ότι θα έχει άλλη άποψη. Αν βέβαια αποκτήσει την ευχέρεια ο εκτελών να κάνει την τιμολόγηση και να τροποποιεί το ποσοστό (που είναι και το πιο σωστό) το πρόβλημα λύνεται απευθείας.

Denominator:
Σήμερα πρόσεξα ότι προστέθηκε ως επιλογή ποσοστού συμμετοχής το 25%.
Έχει κανείς ιδέα γιατί; Μπαίνουν στην ηλεκτρονική παραπεμπτικογραφία και ταμεία που λειτουργούν με το παλιό καθεστός (π.χ ΕΤΑΑ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΥΕΘΑ) ή κάνουμε ασκήσεις αναστολής του ΕΟΠΥΥ;

Zachariadis:
Απο της πρωινές ώρες σήμερα ο server της περιοχής  Θεσσαλονίκης έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.
Σε προσπάθεια σύνδεσης  εμφανίζεται λευκή οθόνη που γράφει : Bad Request (Invalid Hostname)
Δύο φορές έχω πάρει τηλέφωνο στο 11131 και μου είπαν ότι το προβλημα είναι γνωστοποιημένο,ότι γίνονται
προσπάθειες αποκατάστασης ( πολύ αμφιβάλω..) χωρίς να γνωρίζουν άν και πότε θα επανέλθει...

Το παραπάνω έρχεται να προστεθεί στα συχνά προβήματα στη εκτύπωση συνταγών που συμβαίνει εδώ και κάποιες μέρες
κυρίως της μεσημβρινές ώρες. >:( :(

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση