Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (29/188) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού η αναβαθμισμένη εφαρμογή του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ασφαλισμένου (κοινώς e-diagnosis) βρίσκεται στην πιλοτική Φάση Α' όπως γράφουν στη σελίδα εισόδου (επειδή έκανε να φορτώσει γύρω στα 5 λεπτά γι' αυτό κι έπεσε το μάτι μου εκεί και το διάβασα, πριν τελικά με "πετάξει" πάλι έξω) αναρωτιέμαι σε τι φάση ήταν πριν την αναβάθμιση!

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής, λέει ότι είναι σε: "ΦΑΣΗ Γ’ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ".
Μάλλον παρατηρείται διαφορά φάσης...

Denominator:
Ας αλλάξει κάποιος καλός άνθρωπος εκείνο το "ΙΚΑ - ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ" που φγουράρει πάνω-πάνω στο .pdf των ηλεκτρονικών παραπεμπτικών...

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
το e-diagnosis για αλλη μια φορα δεν λειτουργει..ολη μερα δεν λειτουργουσε σχεδον....με 2 φωτεινα διαλλειματα...και αν δεν μπορεσεις να περασεις  ηλεκτρονικα τις επισκεψεις σημερα ποιος θα φταιει???????????????????????μαλλον ψαχνουν δικαιολογιες γαι να μην μας πληρωσουν....(μολις διαπιστωσα  οτι πιστευα οτι θα πληρωθω χαχαχαχα) ::) ;D :D ;)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εδώ και 2 ώρες προσπαθώ να βγάλω παραπεμπτικά εξετάσεων για 2 ασθενείς που τα κράτησα το πρωί για να διευκολύνω τους ασθενείς αφού το σύστημα δεν δούλευε (και δεν δουλεύει).
Home work λοιπόν.
Πριν λίγο είχα φτάσει μια ανάσα από το να καταχωρήσω το ένα!!!
Όμως μόλις πάτησα το κουμπί "καταχώρηση", το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλισμένου είχε αντίθετη άποψη και μου ζήτησε να ξανακάνω login!!!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ και 2 ώρες προσπαθώ να βγάλω παραπεμπτικά εξετάσεων για 2 ασθενείς που τα κράτησα το πρωί για να διευκολύνω τους ασθενείς αφού το σύστημα δεν δούλευε (και δεν δουλεύει).
Home work λοιπόν.
Πριν λίγο είχα φτάσει μια ανάσα από το να καταχωρήσω το ένα!!!
Όμως μόλις πάτησα το κουμπί "καταχώρηση", το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλισμένου είχε αντίθετη άποψη και μου ζήτησε να ξανακάνω login!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Tα ίδια και χειρότερα. Αν δεν κάνουν κάτι άμεσα, θα ξυπνάμε τα χαράματα... (Είναι η ώρα με την ελάχιστη κίνηση).
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση