Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (35/188) > >>

schumifer:
Ερώτηξις

Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να κρατάει το e-diagnosis αρχείο των εξετάσεων που γράφει ένας ιατρός, όπως και το e-syntagografisi ?

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕρώτηξις
Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να κρατάει το e-diagnosis αρχείο των εξετάσεων που γράφει ένας ιατρός, όπως και το e-syntagografisi ?

--- Τέλος παράθεσης ---
Απάντηξις... ΟΧΙ, και γιατί να έχει. Περισσότερες εξετασεις, περισσότερα χρήματα για τα διαγνωστικά εργαστήρια. Να κινείται το χρήμα όχι να λιμνάζει.
Πέρα απο την πλάκα (είναι?) αυτό το λέμε εδώ και 6-8 μήνες αλλά μάλλον το θεωρούν ψιλά γράμματα. Εξάλλου η εφαρμογή είναι αναβαθμισμένη (ΝΕΟ!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ) βλέπε αρχική σελίδα...

D-Michalis:
Έχω μια απορία: Γράφεις σε κάποιον 10 εξετάσεις. Πάει στο Εργαστήριο, αλλά για κάποιο λόγο ή μία δεν μπορεί να γίνει (έλλειψη υλικών, χαλασμένο μηχάνημα, θεωρείται πολύ ειδική και το συγκεκριμένο εργαστήριο δεν έχει υποδομή να την εκτελεί, …). Τι γίνεται?
Εκτελούνται οι υπόλοιπες και πληρώνετε γι’ αυτές μόνον?
Εκτελεί τις υπόλοιπες αλλά χρεώνει όλες?
Δεν εκτελεί καμία και πρέπει να αλλάξεις το παραπεμπτικό με έκδοση νέου?
Αν εκδώσεις νέο, πώς ακυρώνετε το παλιό, αφού δεν υπάρχει αρχείο –από ότι είδα –είμαι «νέος» ακόμη στο "κόλπο".
Αν δεν ακυρώνετε, πώς διασφαλίζεσαι να εκδώσεις νέο?
Αν δεν εκδώσεις νέο τι κάνει ο ασθενής? Του’λαχε και ας το λουστεί?

Όποιος έχει αντιμετωπίσει τα θέματα αυτά, παρακαλώ να ενημερώσει.

Δ. Κουναλάκης:
Θα σου ξαναέρθει να σου ζητάει νέο παραπεμπτικό. Εσύ δεν ξέρεις ΣΙΓΟΥΡΑ τι έχει κάνει και τι όχι.
Το απόλυτο μπάχαλο. Ένα είναι σίγουρο:
Το παρτι γίνεται για τα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα.
Σήμερα έμαθα μια πληροφορία και περιμένω να δω εάν θα ευοδωθεί:
Οι άδειες των "απελευθερωμένων" ιατρείων με τον τελικό νόμο δεν θα δίδονται τελικά από τους ιατρικούς συλλόγους αλλά από τις περιφέρειες.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν θέλουν τέτοια αρμοδιότητα οι ιατρικοί σύλλογοι. Αυτό που νομίζω όμως είναι ότι το χρήμα κινεί τα πάντα και φτιάχνει το αυλάκι κατά πως το βολεύει.
Θα δούμε.

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
το μονο σιγουρο ειναι οτι για να ακυρωθει 1 παραπεμπτικο τηλ στο 1135 και λες τον κωδικο του παραπεμπτικου και το ακυρωνουν οι ιδιοι.εχω δωσει κι εγω π/κο που εκτελεστηκε στο ικα και δεν μπορουσαν να κανουν θυρ.ορμονες. που ηταν μαζι με τον υπολοιπο ελεγχο.δεν ξερω τι γινεται σ'αυτη την περιπτωση

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση