Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (64/188) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Από πότε τα έχει φτύσει η τοστιέρα;

EzeΤΡΟΛ:
Ψήνεται το τοστ της δραστικής;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαπο τον Ιανουαριο ενω εγραφα 1 φορά τη DXA και στα σχόλια "ΟΜΣΣ και ΑΡ ισχίου", τα περισσότερα εργαστηρια μου γυριζαν πισω μονο τη μία μέτρηση, συνηθως την ΟΜΣΣ.

Πλέον γραφω 2 φορες την εξέταση για να ειμαι σιγουρη ότι θα την κάνουν.

Παρόλα αυτα, μεγαλο διαγνωστικο κεντρο τον τελευταιο μηνα ειπε σε 2 ασφαλισμενους που πηγαν εκει ότι ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει μονο την μια εξεταση και αν ηθελαν μετρηση και στις δυο περιοχες θα πρέπει να πληρωσουν εξολοκλήρου τη δευτερη.

Τέτοιος χαμός/αλαλούμ και εκμετάλλευση του ασφαλισμένου που έγινε απο την αρχή της ηλεκτρονικης συνταγογράφησης και παραπεμτπικογραφίας, δεν υπήρξε ποτέ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πάντως στην Ευρωϊατρική της Καβάλας στις 13/11/2012 πήγε ασθενής μου που της είχα γράψει παραπεμπτικό όπου επέλεξα μόνο μια φορά την την επιλογή “Μέτρηση οστικής πυκνότητας με διπλή φωτονιακή απορροφησιομέτρηση (D.P.A.)  (ΜΟΠ)” και η ασθενής εξετάστηκε για την οστική της πυκνότητα και στην Οσφυϊκή Μοίρα Σπονδυλικής Στήλης (Ο.Μ.Σ.Σ.) αλλά και στο Μηριαίο οστό.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πριν λίγο,μετά από πολλές προσπάθειες εισόδου στο e-diagnosis πήρα το  παρακάτω μήνυμα:

--- Παράθεση ---Η τρέχουσα σύνδεση στην σελίδα δεν είναι έμπιστη

Έχετε ζητήσει από τον Firefox μια ασφαλή σύνδεση
στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, αλλά δεν είναι δυνατή η πιστοποίηση της ασφάλειας της σύνδεσης.
          Κανονικά, όταν προσπαθείτε να κάνετε μια ασφαλή σύνδεση,
οι σελίδες παρουσιάζουν έμπιστα αρχεία πιστοποίησης που αποδεικνύουν την ταυτότητα τους.
Η ταυτότητα αυτής της σελίδας δεν μπορεί να πιστοποιηθεί.

Τι θέλετε να γίνει;

Αν συνήθως συνδέεστε σε αυτή την σελίδα
χωρίς προβλήματα, αυτό το σφάλμα σημάινει ότι κάποιος προσπαθεί να πλαστογραφήσει
την ταυτότητα της σελίδας και δεν πρέπει να συνεχίσετε.
--- Τέλος παράθεσης ---

Τι έγινε συνάδελφοι;
Καμιά ιδέα από τους ειδικούς υπολογιστών του φόρουμ;

Roula:
"Σφάλμα εφαρμογής:

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εκτέλεση της εφαρμογής. Οι διαχειριστές του συστήματος έχουν ενημερωθεί:

Έχει ξεπεραστεί ο μέγιστος αριθμός ενεργών χρηστών. Παρακαλούμε δοκιμάστε να συνδεθείτε αργότερα!"

-αυτό μου βγάζει εμένα το τελευταίο τέταρτο, αφού με ειδοποίησε ο chrome ότι "το πιστοποιητικό ασφαλείας έχει λήξει και
η ταυτότητα δεν επαληθεύτηκε" ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση