Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
md:
Το εχω καταφερει στο παρελθον.Μεγαλυτερες ειναι οι πιθανοτητες μεσημεριανες ωρες και παντα μετα απο τουλαχιστον 15λεπτη αναμονη...
parpar:
εχω μιλησει 3 φορες πρωινη ωρα για ακυρωση συνταγης. την τελευταια φορα δεν ειχα τον αριθμο του παραπεμπτικου και με ενημερωσε οτι μετα απο 1 μηνα ακυρωνονται αυτοματα αν δεν εκτελεστουν.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεχω μιλησει 3 φορες πρωινη ωρα για ακυρωση συνταγης. την τελευταια φορα δεν ειχα τον αριθμο του παραπεμπτικου και με ενημερωσε οτι μετα απο 1 μηνα ακυρωνονται αυτοματα αν δεν εκτελεστουν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπούρδες η αυτόματη ακύρωση.
Το e-diagnosis δεν γνωρίζει ποιες εκτελέστηκαν και ποιες όχι.
Ορθοπαιδικός:
Σήμερα (26/11) ως τωρα έγραψα (μόνο) 3 παραπεμπτικά.... Το πρωί (εκ των υστέρων το δαιπίστωσα προ ολίγου) "έβγαλε ημερομηνία 25/11 ενω στα 2 απογευματινά 27/11 (Ημ/νία έκδοσης: 27/11/2012 και το ίδιο και στον κωδικό άνωθεν) ... Όχι τπτ άλλο αλλά μετά θα λεει ο πρόεδρος ότι εκτελούνται πριν γραφούνε...
Συνέβη και σε άλλους αυτό (ελέγξτε το αν έχετε αντίγραφα);
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝτριν, ντριν, ντριν, γυναικεία φωνή με ρυθμό πολυβόλου: "Καλέσατε το 1135. Είστε σε γραμμή προτεραιότητας. Παρακαλώ περιμένετε", ντριν, ντριν, ντριν (για 5 λεπτά περίπου), γυναικεία φωνή με ρυθμό πολυβόλου: "Καλέσατε το 1135. Είστε σε γραμμή προτεραιότητας. Παρακαλώ περιμένετε", ντριν, ντριν, ντριν (για 5 λεπτά περίπου), γυναικεία φωνή με ρυθμό πολυβόλου: "Καλέσατε το 1135. Είστε σε γραμμή προτεραιότητας. Παρακαλώ περιμένετε" και ο κύκλος συνεχίζεται.......
Έχει καταφέρει κανείς να μιλήσει (ζωντανά) με κάποιον στο 1135; Αν ναι, υπάρχουν κάποιες ώρες με μεγαλύτερες πιθανότητες;
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα έκλεισα τη γραμμή (χωρίς να μιλήσω με κάποιον φυσικά) μετά από 50 κυριολεκτικά λεπτά του παραπάνω μοτίβου! Ευτυχώς το είχα σε ανοιχτή ακρόαση και συνέχιζα τη δουλειά μου. Νέο προσωπικό ρεκόρ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση