Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (75/188) > >>

Psychonata:
Ευχαριστώ! Εμ, άμα πατάς ένα ρ αντι για δύο στην αναζήτηση, πως να την βρεις?

Denominator:
Νομίζω ότι με τη νέα εφαρμογή μπορούμε να ζητήσουμε Β12. Υπάρχει μία εξέταση "Προσδιορισμός βιταμίνης στον ορό In Vitro" που κοστολογείται 14,97 ευρώ (πιστεύω ότι μπορούμε στα σχόλια να βάλουμε διευκρίνιση Β12) και βρίσκεται στις Εξετάσεις Βιολογικών Υλικών 2.

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω ότι με τη νέα εφαρμογή μπορούμε να ζητήσουμε Β12. Υπάρχει μία εξέταση "Προσδιορισμός βιταμίνης στον ορό In Vitro" που κοστολογείται 14,97 ευρώ (πιστεύω ότι μπορούμε στα σχόλια να βάλουμε διευκρίνιση Β12) και βρίσκεται στις Εξετάσεις Βιολογικών Υλικών 2.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγω παω στις Εξετάσεις Νο2 όπως τις λέω, και γράφω 12.

pako:
Δεν μπορώ να βρω το Ra test με το καινούριο πρόγραμμα. Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος πού βρίσκεται; Επίσης τις αγαπημένες εξετάσεις τις βγάζει μπερδεμένες ενώ το παλιό το σύστημα τις είχε κατά κάποιο τρόπο κατηγοροποιημένες. Μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα αναπολούμε το παλιό καβουρδιστήρι... (Συγνώμη πόσταρα σε λάθος θέμα και δεν μπορώ να βρω πώς να το διαγράψω...)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μπορώ να βρω το Ra test με το καινούριο πρόγραμμα. Μήπως ξέρει κάποιος συνάδελφος πού βρίσκεται; Επίσης τις αγαπημένες εξετάσεις τις βγάζει μπερδεμένες ενώ το παλιό το σύστημα τις είχε κατά κάποιο τρόπο κατηγοροποιημένες. Μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα αναπολούμε το παλιό καβουρδιστήρι... (Συγνώμη πόσταρα σε λάθος θέμα και δεν μπορώ να βρω πώς να το διαγράψω...)

--- Τέλος παράθεσης ---

pako έβαλα την δημοσίευσή σου στην σωστή θεματική ενότητα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση