Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
anastaziogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι, για μέτρηση Ασβεστίου ούρων 24ώρου, επιλέγω "Προσδιορισμός στο αίμα ασβεστίου" και στα σχόλια γράφω "ασβεστίο ούρων 24ώρου". Συμφωνείτε?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμείς συμφωνούμε....οι μικροβιολόγοι όμως δεν νομίζω!!! 8)
Dott.diMG:
Μία ερώτηση προς τους συναδέλφους μικροβιολόγους:
Επειδή βλέπω αθηρωματικό δείκτη σε αποτελέσματα που δίνουν κάποια εργαστήρια, αν φυσικά ζητηθεί ολική Χοληστερίνη και HDL, αυτό γίνεται “αυτόματα” από το πρόγραμμα (και δώρο?) ή ζητείται επιπλέον και χρεώνεται?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜία ερώτηση προς τους συναδέλφους μικροβιολόγους:
Επειδή βλέπω αθηρωματικό δείκτη σε αποτελέσματα που δίνουν κάποια εργαστήρια, αν φυσικά ζητηθεί ολική Χοληστερίνη και HDL, αυτό γίνεται “αυτόματα” από το πρόγραμμα (και δώρο?) ή ζητείται επιπλέον και χρεώνεται?
--- Τέλος παράθεσης ---
Δε νομίζω να έχουμε μικροβιολόγο στο φόρουμ.
Αν δεις, η περιγραφή της γενικής αίματος στο σύστημα είναι: " Υλικών 1 (Βιοπαθολογίας) (Αιματολογικές, Βιοχημικές, Μικροβιολογικές) Γενική εξέταση αίματος (αιμοσφαιρίνη - αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων, αριθμός λευκών και τύπος αυτών, μετά προσδιορισμού αιματοκρίτου ΗΤ)"
Όπως βλέπεις δεν περιλαμβάνει μέτρηση αιμοπεταλίων, MCV κλπ (οι οποίες περιέχονται ξεχωριστά στο σύστημα) όμως οι γενικές αίματος που παίρνουμε από τα εργαστήρια τα περιλαμβάνουν χωρίς να τα ζητήσουμε ξεχωριστά.
Οπότε μάλλον είναι "δώρο" από το πρόγραμμα.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι (τις περισσότερες περιπτώσεις ανάλογα με τις τιμές των Tg) η LDL, αν και επιλέγεται και πληρώνεται ξεχωριστά είναι δικό μας "δώρο" προς τους μικροβιολόγους αφού αποτελεί ουσιαστικά αποτέλεσμα μαθηματικού τύπου.
Dott.diMG:
Κάποια εργαστήρια έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν ¨άμεσα¨ LDL, νομίζω λίγα.
Αυτήν ας την κάνουμε τέλος πάντων δώρο στο εργαστήριο.
Ο αθηρ. δείκτης όμως δώρο μάλλον του προγράμματος ενίοτε ΔΕΝ δωρίζεται στους ασθενείς ???
¨-Γιατρέ πλήρωσα 20€ όχι 15, γιατί στο εργαστήριο είπε ότι ξέχασες να βάλεις κάτι και μου είπε να το βάλω? λέω βάλτο..."
Τι να είναι αυτό που ξέχασα να βάλω? Το μόνο επιπλέον στα αποτελέσματα σε σχέση με το παραπεμπτικό είναι το ¨δώρο¨ ::)
Zachariadis:
Μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει τρόπος να διαγράψεις «αγαπημένες» εξετάσεις ;
Προσπαθώ να κάνω μια καλύτερη ομαδοποίηση των εργ/ριακών εξετάσεων για ταχύτερη
πρόσβαση όμως η παρουσία των παλαιότερα περασμένων μπερδεύει πολύ την διαδικασία.
Αν δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής,τί κάνεις για έναν πλήρη «καθαρισμό» του συστήματος,
διαγραφή των cookies ;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση