Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (90/188) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞερει κανεις που βρισκω(αν βρισκω)
-Μικροαλβουμινη ουρων
-Λευκωματα & κρεατινινη ούρων  σε τυχαιο δειγμα?

--- Τέλος παράθεσης ---
Από αυτά που αναφέρετε υπάρχει μόνο κρεατινίνη ούρων. Επιλέγετε "κρεατινίνη" και βάζετε στα σχόλια "ούρων τυχαίου δείγματος".

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞερει κανεις που βρισκω(αν βρισκω)
-Μικροαλβουμινη ουρων

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ έχω βρει ένα που λέει "Προσδιορισμός πρωτεϊνης σε υγρά (πχ ούρα, ΕΝΥ)..." (στα βιολογικά υλικά 1). Στα σχόλια βάζω πχ "μικροαλβουμίνη, τυχαίο δείγμα ούρων" ή ό,τι άλλο θέλω. Για να κάνω το λόγο σε τυχαίο δείγμα, βάζω και μια κρεατινίνη (είναι ο ίδιος κωδικός για αίμα ή ούρα) και διευκρινίζω στα σχόλια "τυχαίο δείγμα ούρων".

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞερει κανεις που βρισκω(αν βρισκω)
-Μικροαλβουμινη ουρων

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ έχω βρει ένα που λέει "Προσδιορισμός πρωτεϊνης σε υγρά (πχ ούρα, ΕΝΥ)..." (στα βιολογικά υλικά 1). Στα σχόλια βάζω πχ "μικροαλβουμίνη, τυχαίο δείγμα ούρων" ή ό,τι άλλο θέλω. Για να κάνω το λόγο σε τυχαίο δείγμα, βάζω και μια κρεατινίνη (είναι ο ίδιος κωδικός για αίμα ή ούρα) και διευκρινίζω στα σχόλια "τυχαίο δείγμα ούρων".

--- Τέλος παράθεσης ---
ευχαριστω ...και εγω για τον λογο ρωταω ,οποτε θα το κανω ετσι.Επισης ηθελα να ρωτησω αν ειχατε ποτε προβλημα με το PSA ,προσφατα Μικροβιολογος αρνηθηκε να εκετελεσει παραπεμπτικο απο συναδελφο  Γενικο Ιατρο λεγοντας οτι το δεχεται μονο απο ουρολογο.

Argirios Argiriou:
ΕΟΠΥΥ, 10/04/2013.

Σχετικά με την κατ'εξαίρεση χειρόγραφη παραπομπή των ασφαλισμένων για εξετάσεις.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κανείς αν μπορούμε να παραγγείλουμε την Ολική Σιδηροδεσμευτική Ικανότητα (TIBC) μέσω του e-diagnosis;

--- Τέλος παράθεσης ---
Στις Εξετάσεις 2 περιλαμβάνεται "Προσδιορισμός σιδηροφυλλίνης" (TRF) - 16,02 ευρώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Βασίλη σε ευχαριστώ, με καθυστέρηση κάποιων ημερών, για αυτή την πληροφορία που όντως μου διέφευγε.

Δεν θυμόμουν ότι ο προσδιορισμός σιδηροφυλλίνης αντιστοιχεί στο TIBC, αλλά μου το επιβεβαίωσε και ένας μικροβιολόγος εδώ στην Καβάλα,
ο οποίος όμως μου πρότεινε για καλό και για κακό να γράφω στο σχετικό σχόλιο: TIBC.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση