Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (97/188) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν γνωρίζω πολλά από υπηρεσιακά έγγραφα, αλλά το συγκεκριμένο, εάν παρατηρήσατε παρά το ότι είναι πρωτοκολλημένο από την αρμόδια υπηρεσία , δεν φέρει χειρόγραφη υπογραφή!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν απαιτείται χειρόγραφη υπογραφή. Υπάρχει δίπλα η σφραγίδα και υπογραφή (από τη γραμματεία; πρωτόκολλο; προϊσταμένη διοικητικού; ) ότι αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου. Αυτή είναι η συνήθης διαδικασία σε υπηρεσιακά έγγραφα.

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ο ίδιος ο διοικητής τηλ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει** την ύπαρξη αυτού του εγγράφου,........

--- Τέλος παράθεσης ---
Για αυτό τι έχετε να πείτε;;;;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δήλωσε τηλεφωνικά υποθέτω σε σένα ή στον έτερο συνομιλητή. Άρα μόνοι μάρτυρες εκείνος και ο συνομιλητής του.
Verba volant, scripta manent.
Σαφώς και το εξέδωσε ο ίδιος και είναι εν γνώσει του.
Ή δεν γνώριζε κατά την έκδοση ότι γράφει @#$% και του το είπαν μετά ή το γνώριζε αλλά το έκανε για να ικανοποιήσει αυτούς (τους κουρασμένους συναδέλφους) που του έκαναν παράπονα ότι δεν "εξυπηρετείτε" τον κόσμο.
Τώρα που διαμαρτύρεστε, λέει (τηλεφωνικά πάντα) : "Δεν το έβγαλα εγώ" και δικαιολογείται απέναντί σας.(αλλά δεν κάνει ΕΔΕ!)
Και σ' αυτούς που τον έβαλαν να το γράψει λέει: "Εγώ τους έστειλα το χαρτί αλλά δεν συμμορφώνονται. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο"

Ε.ΚΟ.ΓΕΝ. ΙΑ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛόγο του ότι οι νοσοκομειακοί ιατροί (συγκεκριμένες ειδικότητες) «έχουν πολύ δουλειά» και δεν «προλαβαίνουν» να εκδίδουν ηλεκτρονικά παραπεμπτικά εξετάσεων στους ασθενείς τους και λόγο του ότι παραγγέλνουν τις περισσότερες φορές «πακέτα» εξετάσεων που δεν δικαιολογούνται από τις παθήσεις, βάζουν σε ένα απλό χαρτί μια έτοιμη σφραγίδα με όλο αυτό το πακέτο, είτε είναι αναγκαίο είτε όχι και απαιτούν από τους ιατρούς των Κ.Υ να εκδίδουν παραπεμπτικά με τις περισσότερες φορές χωρίς καν να αναγράφεται η διάγνωση και η αιτιολογία της ανάγκης αυτών των ελέγχων και ειδικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα (πχ κάθε μήνα). Φυσικά μιλάμε για πακέτα που περιλαμβάνουν εκτός του πλήρη γενικού βιοχημικού ελέγχου και ειδικούς ελέγχους σε συστηματικά νοσήματα και MRI, CT κτλ. Φυσικά οι περισσότεροι ασθενείς αυτά τα κάνουν σε ιδιωτικά κέντρα λόγο τις μεγάλης αναμονής στα Δημόσια νοσοκομεία. Επειδή εγώ έχω στείλει πίσω τα συγκεκριμένα παραπεμπτικά με την υποσημείωση ότι όταν  πρόκειται για μηνιαίο έλεγχο μπορείτε και αυτοπροσώπως να εκδίδεται ηλεκτρονικό παραπεμπτικό (αφού έχει διάρκεια ισχύος έναν μήνα) και να μην ταλαιπωρείτε τον ασθενή στο να απευθύνεται σε άλλον ιατρό  και σε αυτούς που ο επανέλεγχος που συστήνετε σε χρονικό διάστημα πέραν του μήνα, να αναγράφετε η αιτιολογία και φυσικά η διάγνωση του ασθενή, και να συνοδεύει τον ασθενή  ένα πλήρες ενημερωτικό σημείωμα του θεράποντος για την περίπτωση του, κάποιοι μάλλον διαμαρτυρήθηκαν στην ΥΠΕ και ο διοικητής εξέδωσε το επισυναπτόμενο έγγραφο που κατά εμένα είναι αχαρακτήριστο και προσβλητικό για το ιατρικό μου έργο στο Κ.Υ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρέμβαση Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Gatekeeper:
Απο eDAPYY
Από την Δευτέρα 1/7/2013, στην καταχώρηση Ιατρικών Επισκέψεων τα πεδία Διεύθυνση και Αριθμός θα είναι πλέον Προαιρετικά, ενώ Υποχρεωτικό θα είναι το πεδίο Τηλέφωνο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση