Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
samsok:
ευχαριστω για την απαντηση.Υπαρχει πουθενα το σχετικο ΦΕΚ?
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςευχαριστω για την απαντηση.Υπαρχει πουθενα το σχετικο ΦΕΚ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ρίξε και μια ματιά και εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πάντως σε πελάτισσα μου που είχε Ευρωπαική Κάρτα Ασφάλισης αλλά όχι ΑΜΚΑ, την έστειλα τελικά στο ΙΚΑ (εντάξει ΕΟΠΥΥΥΥ) αν και είμαι συμβεβλημένος. Εκεί κανόνισαν να βγάλουν ΑΜΚΑ και ο συνάδερφος ορθοπαιδικός έγραψε εξέτασεις (MRI) ηλεκτρονικά βάζοντας στο ταμείο ΙΚΑ (!!!) και στον αριθμό μητρώου τον αριθμό της κάρτας.... (εδώ πάει το εσείς ποτέ μην το δοκιμάσετε...). Άμα έχει βιβλιάριο ΙΚΑ τα πράγματα είναι απλά (για τους συμβεβλημένους)
samsok:
ευχαριστω,επιβεβαιωθηκε οτι δεν μπορω να συνταγογραφω σε αυτους.
kakalos:
Για τους ευρωπαίους ασφαλισμένους με ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης
Το συνημμένο εγγραφο που πρεπει να συμπληρώνουμε αναφέρει στις οδηγίες του οτι :
Συμπληρώνεται από τις Γραμματείες των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ και των Νοσοκομείων ΕΣΥ, από τους ιατρούς εκτός Μονάδας Υγείας ΕΟΠΥΥ (οικογενειακούς ιατρούς, ιατρούς των Κέντρων Υγείας, Αγροτικούς ιατρούς, ιατρούς του ΕΟΠΥΥ που δέχονται ασθενείς στα ιατρεία τους) καθώς και από συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς και από συμβεβλημένες ιδιωτικές κλινικές.
Επίσης απο επικοινωνία μου με το παλαιο ικα (νεο εοππυ) με την υπευθυνη που αναλαμβάνει να στελνει τα χαρτιά αυτα στις ξένες ασφαλειες ωστε να ζητήσει τα χρήματα μου είπε οτι στα στοιχεία βαζουμε ασφάλεια ικα και αριθμό μητρώου τον α.μ. της καρτας.
Για τις εξετάσεις γράφουμε ηλεκτρονικό παραπεμτικό και μπορεί να κανει τις εξετασεις ιδιωτικά πληρωνοντας ολο το ποσο (και μπορεί να ζητησει το 85% πισω απο το ικα) ή στο νοσοκομείο δωρεάν.
Εννοείται οτι τον εχουμε στείλει στο κεπ να βγάλει αμκα αρχικά .
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Η Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος (Ιούλιος 2012) του ΕΟΠΥΥ λέει ότι συνταγογραφούμε χειρόγραφα στους Ευρωπαίους ασφαλισμένους, σε όσους δεν έχουν βιβλιάριο ΙΚΑ αλλά μόνο την κάρτα. Εννοείται ότι όσοι έχουν βιβλιάριο και ΑΜ ΙΚΑ (υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες, συνταξιούχοι κυρίως,που είναι κάτοικοι εξωτερικού) κάνουμε ηλεκτρονική και παράλληλα συμπληρώνουμε το έντυπο.
Έχει εκδοθεί κάποια άλλη εγκύκλιος για να σου πει η υπάλληλος ότι βάζουμε ΙΚΑ και ΑΜ τον αριθμό κάρτας;
Θεωρώ "κουφό" να στέλνουμε τους τουρίστες στα ΚΕΠ για να βγάλουν ΑΜΚΑ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση