Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (109/188) > >>

DrGar:
ΚΑλημερα  συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω  να μπω  στο συστημα  . Σε  καθε προσπαθεια   εμφανιζεται  αυτο το μηνυμα

JBO-25005: Το όνομα αντικειμένου ApplicationParametersView_-2147126483_findByKey_ του τύπου Αντικείμενο όψης δεν είναι έγκυρο.

Μπορειτε  , σας, παρακαλω, να με  βοηθησετε?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑλημερα  συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω  να μπω  στο συστημα  . Σε  καθε προσπαθεια   εμφανιζεται  αυτο το μηνυμα

JBO-25005: Το όνομα αντικειμένου ApplicationParametersView_-2147126483_findByKey_ του τύπου Αντικείμενο όψης δεν είναι έγκυρο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δοκίμασες να αλλάξεις browser;
Εμένα μου λειτουργεί με Chrome.

VickyTe:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑλημερα  συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω  να μπω  στο συστημα  . Σε  καθε προσπαθεια   εμφανιζεται  αυτο το μηνυμα

--- Τέλος παράθεσης ---
Δοκιμασε με αλλο browser - χθες ειχα παρομοιο θεμα πηρα τηλ την ΗΔΙΚΑ και μου προτεινε να μπω με chrome κι απο κει ok.

Ιορδάνης Καπάνταης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑλημερα  συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω  να μπω  στο συστημα  . Σε  καθε προσπαθεια   εμφανιζεται  αυτο το μηνυμα

--- Τέλος παράθεσης ---
Δοκιμασε με αλλο browser - χθες ειχα παρομοιο θεμα πηρα τηλ την ΗΔΙΚΑ και μου προτεινε να μπω με chrome κι απο κει ok.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα χθες, παρολο που χρησιμοποιω Google Chrome, αλλα το ελυσα διαγραφοντας τα cookies απο τις ρυθμισεις του browser.

DrGar:
Chrome   χρησιμοποιω  παντα.  Τελικα εκανα  επανεκκινηση  και  αμεσως  μου επετραπη η εισοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση