Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
DrGar:
ΚΑλημερα συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω να μπω στο συστημα . Σε καθε προσπαθεια εμφανιζεται αυτο το μηνυμα
JBO-25005: Το όνομα αντικειμένου ApplicationParametersView_-2147126483_findByKey_ του τύπου Αντικείμενο όψης δεν είναι έγκυρο.
Μπορειτε , σας, παρακαλω, να με βοηθησετε?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑλημερα συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω να μπω στο συστημα . Σε καθε προσπαθεια εμφανιζεται αυτο το μηνυμα
JBO-25005: Το όνομα αντικειμένου ApplicationParametersView_-2147126483_findByKey_ του τύπου Αντικείμενο όψης δεν είναι έγκυρο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δοκίμασες να αλλάξεις browser;
Εμένα μου λειτουργεί με Chrome.
VickyTe:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚΑλημερα συναδελφοι. Απο το πρωι, δυστυχως, αδυνατω να μπω στο συστημα . Σε καθε προσπαθεια εμφανιζεται αυτο το μηνυμα
--- Τέλος παράθεσης ---
Δοκιμασε με αλλο browser - χθες ειχα παρομοιο θεμα πηρα τηλ την ΗΔΙΚΑ και μου προτεινε να μπω με chrome κι απο κει ok.
Ιορδάνης Καπάνταης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Δοκιμασε με αλλο browser - χθες ειχα παρομοιο θεμα πηρα τηλ την ΗΔΙΚΑ και μου προτεινε να μπω με chrome κι απο κει ok.
--- Τέλος παράθεσης ---
Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα χθες, παρολο που χρησιμοποιω Google Chrome, αλλα το ελυσα διαγραφοντας τα cookies απο τις ρυθμισεις του browser.
DrGar:
Chrome χρησιμοποιω παντα. Τελικα εκανα επανεκκινηση και αμεσως μου επετραπη η εισοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση