Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (142/188) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧυλοθώρακας (!)

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧυλοθώρακας (!)

--- Τέλος παράθεσης ---
url=http://www.pneumonologia.gr/articlefiles/20061206_Hylothorakas_kai_Pseudohylothorakas.pdf]http://www.pneumonologia.gr/articlefiles/20061206_Hylothorakas_kai_Pseudohylothorakas.pdf[/url]

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ευχαριστώ και τους 2. Ομολογώ τον ψευδοχυλοθώρακα τον έχω ξεχάσει (ή δεν τον ήξερα) ως πάθηση...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι εγώ. Είναι για να δουν αν πρόκειται για εξίδρωμα ή διίδρωμα. Στον Άγιο Σάββα είπαν ότι μπορώ να το γράψω ηλεκτρονικά αλλά δε μου είπαν πώς.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν κατάλαβα καλά, κάποιος ασθενής θα πάει για παρακέντηση στον Άγιο Σάββα και ζήτησαν να έχει έτοιμο το παραπεμπτικό; Γιατί δεν το γράφουν οι ίδιοι;

Denominator:
Μου έχει συμβεί τρεις-τέσσερις φορές τον τελευταίο μήνα να φαίνονται ακυρωμένα παραπεμπτικά ή συνταγές που σίγουρα δεν έγιναν από εμένα. Μάλιστα το ένα παραπεμπτικό είχε καταλήξει στο Νοσοκομείο όπου χρειάστηκε μία γραφειοκρατική περιπέτεια...
Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;

pzogr:
Σήμερα έλαβα το ακόλουθο mail από συνάδελφο μικροβιολόγο σχετικά με επικοινωνία της με τον ΕΟΠΥΥ για το θέμα της αναγραφής της βιταμίνης D και συγκεκριμένα της 25(ΟΗ) Βιτ.D3, που σύμφωνα με απάντηση του ΕΟΠΥΥ στον ιατρικό σύλλογο Θεσπρωτίας επιτρέπεται και αποζημιώνεται.

--- Παράθεση ---From: Εμμανουέλα Σπυροπούλου <espyropoulou@eopyy.gov.gr>
Sent: Tuesday, September 20, 2016 4:25:01 PM
To: ------------------
Cc: d18@eopyy.gov.gr
Subject: RE: 25(ΟΗ)D3

Καλησπέρα σας,

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο μήνυμα  με την απάντηση της κ. Τζώρτζη προϊσταμένης του αρμόδιου τμήματος  της Δ/νσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, στο ίδιο ερώτημα συναδέλφου σας.

Προς το παρόν, και μέχρι την κοστολόγηση της συγκεκριμένης πράξης από το ΚΕ.Σ.Υ., η πράξη που αναφέρετε με τη συγκεκριμένη περιγραφή αποζημιώνεται μόνο σε εργαστήρια που έχουν άδεια RIA.

Μάνια Σπυροπούλου
Τμήμα Κλινικού Ελέγχου

From: -------------------------
Sent: Monday, September 19, 2016 9:04 PM
To: d18@eopyy.gov.gr
Subject: 25(ΟΗ)D3

Λέγομαι --------------------- και είμαι ιατρός βιοπαθολόγος συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ. Ζητώ να μου διευκρινίσετε αν ο εοπυυ αποζημιώνει τη δαπάνη για τον προσδιορισμό της βιταμίνης 25(ΟΗ)D3. Κλινικοί συνάδελφοι αποστέλλουν παραπεμπτικά όπου ζητούν την εξέταση "προσδιορισμός βιταμίνης στον ορό in vitro" και στα σχόλια γράφουν 25(ΟΗ)D3. Τέτοιο παραπεμπτικό αποζημιώνεται?

------------------ -------------
--- Τέλος παράθεσης ---

Το επισυναπτόμενο mail είναι το ακόλουθο:

--- Παράθεση ---Καλημέρα σας , σύμφωνα με το έγγραφο της Διεύθυνσης σας (υπ ΔΒ3Β/Φ5/1/οικ2085/2/2/2015) προς Ιατρικό Σύλλογο Θεσπρωτίας είχαμε προτείνει   την αναγραφή  του κωδικού 'προσδιορισμός βιταμίνης στον ορό  in vitro" ¨και στα σχόλια "ΒΙΤΑΜΙΝΗ 25-ΟΗ-d3"  εφόσον το εργαστήριο έχει άδεια για RΙΑ

Σας ενημερώνουμε  ότι έχει κοστολογηθεί από το ΚΕΣΥ στην υπ. αρ. 3 απόφαση της 256ης/24/6/2016 ολομέλειας του  η εξέταση «"ΒΙΤΑΜΙΝΗ 25-ΟΗ-d3" » κι αναμένουμε την αποδοχή της από το Υ.Υ

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση

Παναγιώτα Τζώρτζη
Τμήμα ΠΦΥ

-----Original Message-----
From: ------------- -----------
Sent: Tuesday, August 30, 2016 11:32 AM
To: d8.t2@eopyy.gov.gr
Subject: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ 25-ΟΗ-d3 ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.
ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ :
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ IN VITRO , ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: 25-ΟΗ-D3.
ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ;ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΟΥΜΕ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ -ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
---------- ---------
--- Τέλος παράθεσης ---

Έχω αφαιρέσει τα στοιχεία των συναδέλφων επειδή δεν γνωρίζω αν θα επιθυμούσαν να γίνουν γνωστά. Διατήρησα τα στοιχεία των υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να υπάρχει δυνατότητα διευκρινίσεων, αν χρειαστούν.

Άρα για τα κοινά τουλάχιστον εργαστήρια η βιταμίνη D δεν αποζημιώνεται...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση