Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Έρχεται η σειρά των...ασφαλισμένων

<< < (6/30) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (10/12/11)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν οι 12.000 Φαρμακοποιοί όλης της χώρας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών θα ενταθούν με πανελλαδική αναστολή της πίστωσης προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από 1/1/2012 ή και νωρίτερα.

Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. έχει εξουσιοδοτηθεί και θα συνεδριάσει και πάλι για να αποφασίσει την κλιμάκωση και την ένταση των κινητοποιήσεων.

Εκ του Π.Φ.Σ.
 

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος. Αγνό χάος.

Αθήνα
Αναστέλλουν, από την 1η Ιανουαρίου του 2012, την πίστωση στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας οι φαρμακοποιοί.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος. (iatropedia) Μόνο χάος.
 

Νέα αναστάτωση για εκατομμύρια ασφαλισμένους και ασθενείς καθώς οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να διακόψουν την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους όλων των Ταμείων.

Από την τσέπη τους θα πρέπει να πληρώνουν όλοι οι ασφαλισμένοι από τις αρχές του χρόνου τα φάρμακά τους καθώς ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) αναστέλλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων σε όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία ανεξάρτητα εάν χρωστούν στον κλάδο ή όχι.

tasath:
Δυστυχώς, το πράγμα πάει στα άκρα.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα υλοποιηθεί η απειλή (όπως τόσες και τόσες φορές) και εντάσσεται στα γνωστά συνδικαλιστικά τερτίπια.
Έπειτα, το δανεικό και το τεφτέρι θα πάνε σύννεφο, όπως και οι καυγάδες.

Από την άλλη μεριά, μόνο το ΙΚΑ και ο ΟΓΑ πλήρωναν εμπρόθεσμα.
Τώρα με τον ΕΟΠΠΥ να ΜΗΝ έχει βγάλει πλάνο πληρωμών ακόμα, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει πλέον μέση οδός...

Το πράγμα πάει στα άκρα και αποτελεί βούτυρο στο ψωμί εκείνων που επιδιώκουν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς, το πράγμα πάει στα άκρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Προσπάθεια εκτόνωσης απο τον Κουτρουμάνη (εφημερίδα Κερδος)...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μακάρι να γινει κάτι αλλά αν δεν το δω γραμμένο σε νόμο δεν το πιστεύω...
Και η λέξη διακανονισμός δεν μου αρέσει....
Κοντά στους φαρμακοποιούς ίσως πάρουμε και εμείς κάποια χρωστούμενα...

tasath:
Μπα δε νομίζω, για δείτε τη σημερινή επιστολή του ΦΣΑ προς Κουτρουμάνη (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με έκπληξή μας διαβάσαμε τις δηλώσεις περί των χρωστούμενων από τα ασφαλιστικά ταμεία στα φαρμακεία μας. Είπατε λοιπόν συγκεκριμένα ότι έχετε δώσει στους φαρμακοποιούς 4 δις Ευρώ και απομένουν 200 εκ., τα οποία αποτελούν ελάχιστο υπόλοιπο μπροστά σε αυτά που έχουμε πάρει. Το ίδιο ισχυρίζεται κατά καιρούς και η κα Δρέττα.

Πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα στην προσπάθεια σας να παραπληροφορήσετε τον κόσμο και να αποκρύψετε την αλήθεια, που οπωσδήποτε γνωρίζετε και που είναι η εξής:
Τα 4 δισεκατομμύρια Ευρώ τα χορηγήσατε μεν σε εμάς, αλλά δεν ήταν ούτε δανικά, ούτε χάρισμα. Αυτά τα χρήματα είναι τα χρήματα που έχουν ξοδέψει οι έλληνες πολίτες σε φάρμακα.

Από αυτά δε τα χρήματα, το 85% πήγαν στις εταιρείες και στους προμηθευτές μας, όπως επίσης και από τα 300 εκατομμύρια (και όχι 200 που εσείς ισχυρίζεστε), το 85% το έχουμε ήδη πληρώσει στους προμηθευτές μας και αναμένουμε να μας δώσετε τα χρήματα που έχουμε βάλει από την τσέπη μας, για να καλύψουμε τις φαρμακευτικές ανάγκες των πολιτών και την ανυπαρξία του κοινωνικού κράτους.

Επιτέλους! Λίγη ειλικρίνεια, δεν θα έβλαπτε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση