Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 01:26:38

Αποστολέας Θέμα: Ο γιατρός ήρθε....  (Αναγνώστηκε 6125 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

12 Ιουνίου 2008, 00:23:40
Αναγνώστηκε 6125 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Τα παρακάτω βιντεάκια, αφιερωμένα από την προσωπική μου συλλογή σε όλους τους συναδέλφους που καλύπτουν εξυπηρετούμενα ιατρεία ( και εκκλησίες και κελιά και καφενεία…).
Η  ποιότητα δεν είναι τόσο καλή αφού το mpg είναι το μόνο υποστηριζόμενο είδος αρχείου βίντεο. Όμως όλα τα λεφτά είναι ο ήχος! (συνάδελφε Κουναλάκη, μήπως μπορείς να προσθέσεις κι άλλους τύπους στα υποστηριζόμενα αρχεία; Π.χ. wmv )
Eπισημαίνω ότι ο κύριος που ακούγεται στο Hrthe o giatros είναι ο σύζυγος της κυρίας που ξεφωνίζει στο HRTHE O GIATROOOS. Διατηρούν παντοπωλείο στο χωριό και αναλαμβάνουν μέσω των μεγάφωνων να ανακοινώνουν την έλευση στο χωριό του γιατρού, του ψωμά, του μανάβη, του ψαρά κλπ. Δηλώνω κατηγορηματικά  ότι δεν σφάζω ούτε βιάζω την κυρία, αν και οι τσιρίδες της θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον κακεντρεχή να το σκεφτεί! Αντιθέτως παρατηρείστε την διαφορά με τον έμπειρο σύζυγο – εκφωνητή – ντελάλη. Τι άνεση! Τι ποικιλία εκφράσεων!
Στο αρχείο Ntin ntan, νομίζω το περιεχόμενο είναι σαφές.
Καλή ακρόαση!


12 Ιουνίου 2008, 15:18:06
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δηλώνω κατηγορηματικά  ότι δεν σφάζω ούτε βιάζω την κυρία, αν και οι τσιρίδες της θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον κακεντρεχή να το σκεφτεί! ... Καλή ακρόαση!

Προς τι ο λεπτός σαρκασμός, κ. Αδαμάντιε; Η ερμηνεία της εν λόγω σοπράνο καθώς απαγγέλει την άρια "''Ηρθε ο γιατρός", μοιάζει, για έναν καλοπροαίρετο ακροατή, βγαλμένη μέσα από τις σπουδαιότερες παραστάσεις της Σκάλας του Μιλάνου. Παρακαλώ προσέξτε ότι η φωνή της πιάνει τρεις ολόκληρες οκτάβες, από το ρε της κοντράλτο στο "'Ηρθε" μέχρι το ρε της σοπράνο στην κορώνα "όοοος" του γιατρός, ενώ και οι χαμηλές νότες στο άνοιγμα της ρεπετισιόν "Ο γιατρός ήρθε", είναι εξίσου θαυμαστές. Παρ' ότι πρόκειται για μια σύνθεση ιδιαιτέρως απαιτητική, η ερμηνεύτρια εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε δυσκολία, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας με απίστευτη άνεση καντέτσιες, φιοριτούρες, βιμπρατσέτα, κλίμακες και ενδεχομένως και τη σκάλα του μπαλκονιού της. Στην έναρξη, δημιουργεί με μεγάλη επιδεξιότητα μια υποβλητική εντύπωση με την εισαγωγή "φφφφφ..."  σε ρε ματζόρε, ενώ στο φινάλε ξεχωρίζει η έμπνευσή της ν' αφήσει τη φωνή της να κατεβεί στο ενδιάμεσο σολ με το underture "Ο γιατρός", ενώ αμέσως μετά, με μια γρήγορη μετάβαση, φτάνει ως ψηλά στο κόντρα σολ, διανύοντας ένα διάστημα από δυο οκτάβες,  για να μας χαρίσει ένα ανεπανάληπτο "ήρθεεεε."  H παύση που ακολουθεί -αν δεν αποτελεί σκηνοθετικό τρυκ- συνιστά μια ακόμη μεγαλοφυή έμπνευση της ερμηνεύτριας, αφού επιτείνει τη μυσταγωγία, αιχμαλωτίζοντας και εμάς ως ακροατές-μύστες στην εναγώνια προσμονή του γιατρού-μεσσία. Παρακαλώ λοιπόν για τη δέουσα αντιμετώπιση της ταλαντούχου ντελάλισσας.
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Ιουνίου 2008, 23:01:47 από Ο (δια)κομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

12 Ιουνίου 2008, 17:11:56
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Αγαπητέ συνάδελφε,
ομολογώ ότι οι γνώσεις μου περί μουσικής δεν φτάνουν στο υψηλότατο επίπεδο υμών και γι’ αυτό υπέπεσα στο ατόπημα να χαρακτηρίσω τις επιδόσεις της υψιφ(ό)νου ως «τσιρίδας». Τι θα έλεγες αν κάναμε ένα remix της κυρίας μετά των κωδωνοκρουσιών; Δεν θα ήτο ευρηματικό;
Θα συνιστούσα στον πολυχρονεμένο υπουργό μας τη σύσταση θέσεως ιατρού στο Μέγαρο Μουσικής ειδικά δι’ υμάς! (μακάρι να έχεις πάντα τέτοιες ασθενείς όπως η «φφφφ, φφφφφ»).

Για να μην αρχίσει να εκνευρίζεται ο συνάδελφος ikarametos που έχουμε αρχίσει να του Fica Faca το αρχικό του post και αρχίσει να μας Fica Faca, και με το δίκιο του, μια κι απ' ότι φαίνεται τον έχουν Fica Faca στις "καλύψεις" κενών, κενούμενων και λοιπών Π.Ι., θα παρακαλούσα κάποιο συντονιστή του φόρουμ να μεταθέσει τα μηνύματά μας σε άλλη ενότητα
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Ιουνίου 2008, 19:34:41 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

28 Αυγούστου 2008, 12:54:15
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Νίκος Αγγελής


συναδελφε ελιωσα!  ;D :D
ειδικα το δευτερο με τη γυναικα δεν ξερω μου φανηκε πιο πολυ σαν καλεσμα να σε λυντσαρουν "ηρθε ο γιατρος πιαστε τον!!" αχχαχααχαχαχαχ!! γελασα πολυ καλα σημερα μου εφτιαξες το κεφι

16 Μαρτίου 2009, 20:32:15
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

13 Μαΐου 2011, 23:56:27
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (zougla.gr)

Με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος έθεσε εκ νέου το θέμα της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Γαληνός» της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της οποίας λειτουργεί και το πλωτό πολυϊατρείο («Δελφίνι της Ζωής και της Ελπίδας»).

Από τον κ. Ραγκούση έγινε αποδεκτό το αίτημα του Περιφερειάρχη, και με ειδική τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση θα δίνεται η δυνατότητα στο πλωτό πολυϊατρείο της Περιφέρειας να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής στα μικρά νησιά και δεν θα περιορίζεται στην εκτέλεση εξειδικευμένου κοινωνικού έργου, όπως προβλέπει ο νόμος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση (Καλλικράτης) για τις Αστικές μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες της Περιφέρειας.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Μαΐου 2011, 00:01:56 από Ο διακοσμητής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: ήρθε ο γιατρός 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
26 Απαντήσεις
15507 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Οκτωβρίου 2011, 00:11:04
από Γ.Κτιστάκης
50 Απαντήσεις
30016 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Ιουλίου 2014, 12:55:17
από Ορθοπαιδικός
4 Απαντήσεις
54333 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Δεκεμβρίου 2012, 17:02:42
από ΧρήστοςΒ
0 Απαντήσεις
3404 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Νοεμβρίου 2015, 01:22:42
από Argirios Argiriou
33 Απαντήσεις
63269 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Μαΐου 2018, 15:53:52
από Argirios Argiriou