Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈστω και για όποιο λόγο νομίζει εκείνη. ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα ήταν ενδιαφέρον να βάλουμε ένα λόγο προς χάριν πληρότητας!
iGP:
"Αν πιστεύω πως ο αγιασμός είναι ιερός και έχει κάποια δύναμη, φυσικά απορρίπτω τα άλλα "δόγματα", αλλά έχω συναίσθηση πως είμαι μία άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ή ένα άλλο νόμισμα..."
Όπως και να 'χει, νόμισμα πάντως...
Για τα υπόλοιπα, δε θα απαντήσω γιατί το ζήτημά μου δεν είσαι εσύ και τα πιστεύω σου, αγαπητέ medicus.Αν απαντούσα, μπορεί να έδινα τις ίδιες απαντήσεις με σένα.Είναι παρόμοιες με τις δικές μου απόψεις.Έθεσα ζήτημα λειτουργίας του forum, αλλά τσιμέντο να γίνει.Σταματώ γιατί καταντά κουραστικό και νήμα του τύπου "έρχεται η σειρά των φμφ".Αρχίζω να καταλαβαίνω την περιθωριοποίηση ή απομάκρυνση μελών που δεν τα πρόλαβες, αλλά όπως έχει θίξει και o jack ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ), έδιναν άλλη πνοή στο forum ;)
iGP:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈστω και για όποιο λόγο νομίζει εκείνη. ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα ήταν ενδιαφέρον να βάλουμε ένα λόγο προς χάριν πληρότητας!
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, βεβαίως κύριε Παπαδόπουλε.Ας περιμένουμε να βάλει.Εδώ την "αμπολιάσαμε" για άλλα και άλλα, στο λόγο θα κολλήσουμε;
Με συγχωρείτε για όλα, αν κάποιον έθιξα.Χαιρετώ και εις το επανιδείν, σε κάποιο άλλο νήμα ίσως.
medicus:
Αγαπητή Rose αληθεύει η σχέση σας με την Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα*;
*Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
*Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος (σημείωση: στην αναζήτηση που θα σας ζητηθεί γράψτε Rose)
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑγαπητή Rose αληθεύει η σχέση σας με την Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα*;
--- Τέλος παράθεσης ---
The plot thickens! 8)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση