Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ
Denominator:
Αν μιλάμε για αστρολογία, μάλλον παρεξήγησα το θρεντ.
Αν το ήξερα από την αρχή, πιθανότατα δε θα με είλκυε.
Καθώς δεν κατέχω το αντικείμενο, ας κάνω αυτό που νομίζω ότι ξέρω:
Να κάνω την προσευχούλα μου και να προσπαθώ να μη βλάψω κανένα.
Έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα και τα ωραία, εδώ και τώρα, είναι για άλλους.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου δώσατε να αναλογιστώ κάποια πράγματα.
Εγώ, ο υλιστής, ο γήϊνος, ο αλλοπαρμένος.
Δεν λέω ότι τα λέτε εσείς - προς Θεού.
Είναι δική μου γραφή κι ανάγνωση αντάμα.
Rose:
Αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε,
δεν φταίει κανένας μας, για την περιοριστική παρωπιδιστική εκπαίδευση την οποία μας επιβάλλανε και ουσιαστικά μας εκπαίδευσαν να σκεφτόμαστε ρομποτικά και όχι ελεύθερα. Φταίμε όμως όταν μας δίνεται η δυνατότητα να σπάσουμε τα κάγκελα, και δεν το τολμούμε. Αλλά όπως βλέπουμε, ένα άνωθεν σχέδιο, μας σπρώχνει πλέον, προς την Υπέρβαση, προς την Ολιστική Μόρφωση και Θεραπευτική. Εκεί βρίσκεται η 'Ιαση μας, σε όλους τους τομείς.
medicus:
Αγαπητή Rose, καλημέρα σας.
Να σας ευχαριστήσω, αρχικά, για τις απαντήσεις σας. Θεωρώ ότι καλύψατε το φάσμα των αποριών μου. Συγχρόνως, μέσω του ιστολογίου της ΑΜΡΑ(Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα), έχω τη δυνατότητα να λύσω διάφορες απορίες σχετικά με την κοσμοθεωρία που εκπροσωπείτε.
Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, οφείλω να ομολογήσω ότι, βάσει των μέχρι τώρα γνώσεων μου και πεποιθήσεων, βρίσκομαι εκ διαμέτρου αντίθετος με τα όσα πρεσβεύετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι σας καταδικάζω ή σας στιγματίζω, απλά δεν συμφωνούμε. Και επιμένω στη μη διαγραφή των μηνυμάτων.
Και είναι ορθό που τοποθετηθήκατε ανοιχτά, σχετικά με τον Ροδοσταυρισμό και την αδελφότητά σας. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι νομίζει πιο αληθινό. Απλώς, το λέω ως παράκληση, μην παρεμβαίνουμε σε άλλες θεωρίες, υπαρξιακές ή μεταφυσικές.
Τι θέλω να πω με αυτό. Η ιατρική, η κλασική όπως την ορίζετε, έχει τις δικές της βάσεις και απόψεις τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Ανεξάρτητα από το βαθμό ορθότητά της σου δίνει το δικαίωμα επιλογής. Όποιος θέλει την συμβουλεύεται, όποιος δεν θέλει αναζητεί αλλού την αλήθεια. Η "κλασική" Ιατρική, όπως και οποιαδήποτε άλλη-διαφορετική Ιατρική πορεύονται με το δικό τους τρόπο και τα δικά τους "δόγματα". Αν πιστεύουμε ότι δεν μας καλύπτει τότε απομακρυνόμαστε από αυτήν και στρεφόμαστε εκεί που θα βρούμε το πιο υγιές σύστημα. Και σας εγγυώμαι ότι εάν υπάρχει ένα σύστημα Χ(π.χ. Ροδοσταυρισμός) το οποίο βελτιώνει το βαθμό της υγείας, σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, ο απλός κόσμος θα το ακολουθήσει. Είναι νόμος της κοινωνιολογίας και της "οικονομίας των ειδών"
Άρα εσείς απλώς να λέτε ποιοι είστε και τι πρεσβεύετε και ο χρόνος θα δείξει. Δεν χρειαζόταν να γραφτούν τόσα πολλά, μιας και είναι ήδη τοποθετημένα τα πιστεύω σας σε συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Πιστεύω ότι αρκετά σας κούρασα(θα συμφωνήσω σε αυτό με τον κύριο Βέρρα) και θα κλείσω εδώ την κουβέντα μου δηλώνοντας ότι κάτι έμαθα και βοηθήθηκα αρκετά σε ότι αφορά τα πιστεύω μου, χωρίς να χρειάζεται να τα καταθέσω διότι είναι θέματα προσωπικών επιλογών.
Καλή σας ημέρα και σας ευχαριστώ.
Zachariadis:
Αχ,Βασίλη και medicus...τί ευγενικοί κύριοι που είσαστε.
Συγρατημένοι,συγκαταβατικοί,μετρημένοι,ταπεινοί.Λοιπόν δεν μπορεί θα φταίει το ζώδιο!
Ποιά ειναι τα ζώδια σας παιδιά ; Ιχθύς ...Καρκίνος ...ααα οχι ! Το βρήκα ο medicus είναι σίγουρα Αιγόκερος
και ο Βασίλης Παρθένος ! ;D
Ε λοιπόν Rose,αντίθετα με τους παραπάνω κυρίους εγω ειμαι ενας εγωπαθής,αγενής ,προσβλητικός και
χυδαίος Λέοντας που δεν έχει διπλώματα στην ψυχολογία ,τα μαθηματικά και την Αστρολογία όπως εσύ.
Είμαι ένας συνηθισμένος Καρδιολόγος του συρμού με κάτι χαζο εκπαιδεύσεις στην παιδοηχοκαρδιογραφία
σε κάτι Πανεπηστήμια της πλάκας όπως αυτό της Βιέννης.
Για φαντάσου,αρχικά το video το έβαλα για πλάκα.΄Ετσι για να γελάσουμε.
Ξέρεις αυτό το χιούμορ ελεεινών φαλοκρατών ανδρών.
Τώρα όμως στο αφιερώνω Rose.Σε σενα και όλους τους πιστούς των ροδοπετάλων.
Και αν καποιοι νομίζουν ότι έιμαι προσβλητικός ,πρόστυχος και χυδαίος εχουν απόλυτο δικιο ! ;D
D-Michalis:
Αγαπητή rose, τα κείμενα που παρέθεσες –και μάλιστα σε 3+ σελίδες- δεν είναι πρακτική επιλογή.
Πρακτικότερο είναι σε κάθε παράθεσή σου να βάλεις μία μικρή περίληψη σαν αρχή και στη συνέχεια, είτε link, είτε «ένθετο κείμενο». Έτσι θα μπορέσουμε και πιο συνεκτικούς διαλόγους να έχουμε, και να διευκολύνεται ο αναγνώστης να εντοπίσει αυτά που τον ενδιαφέρουν να διαβάσει.
Παρακαλώ, προσπάθησε να το κάνεις και για αυτά που ανέβασες, αλλά και για τα μελλοντικά.
Ως προς τα κενά μηνύματα, ήδη απάντησες μόνη σου.
Παρακαλώ και τους λοιπούς, να διατηρηθεί το κόσμιο –λεκτικά- επίπεδο, ακόμη και στις περιπτώσεις που διαφωνούμε πλήρως ή τοποθετούμαστε με «ακραίες» ή «ανατρεπτικές» θέσεις.
Κάπου μάλιστα υπάρχει από ανώνυμο αγενής χαρακτηρισμός για την rose που παρακαλώ να ξαναδιατυπωθεί η καταχώρησή του στο σημείο εκείνο.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση