Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 17:03:11

Αποστολέας Θέμα: ΕΚΑΒ  (Αναγνώστηκε 7688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Σεπτεμβρίου 2011, 18:14:25
Αναγνώστηκε 7688 φορές
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σε ποσοστό 20% περικόπηκαν οι δαπάνες στο Ε.Κ.Α.Β., χωρίς να επηρεαστούν πάντως οι παρεχόμενες υπηρεσίες του, σύμφωνα με το διοικητή του ΕΚΑΒ, Γιάννη Ροτζιώκο, ο οποίος μίλησε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, ο κ. Ροτζιώκος είπε, ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια 127 ασθενοφόρων βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της διακήρυξής του, χαρακτήρισε «μεγάλη ανάσα» το γεγονός ότι το καλοκαίρι στην Ρόδο και την Κέρκυρα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δύο ζεύγη πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και γνωστοποίησε ότι από το επόμενο καλοκαίρι ένα ελικόπτερο του ΕΚΑΒ θα βρίσκεται στη Μύκονο για να καλύπτει τις ανάγκες των Κυκλάδων.

Αίσθηση όμως προκάλεσαν οι κατηγορίες που εκτόξευσε κατά κομματικών στελεχών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ότι χρησιμοποιούν το ΕΚΑΒ για να εξυπηρετήσουν την εκλογική τους πελατεία. Αναφερόμενος σε συγκεκριμένα περιστατικά, είπε ότι με εντολή του ΕΚΑΒ, έγινε αεροδιακομιδή ελαφιού από νησί, επισκευάστηκε ασθενοφόρο στην Αθήνα αντί 9.500 ευρώ, ενώ αγνοήθηκε προσφορά συνεργείου στη Τρίπολη για επισκευή του, έναντι 5.000 ευρώ και καθαρισμός κτιρίου στην Άρτα αντί 1.200 ευρώ, όταν το μίσθωμα που καταβάλλει είναι 900 ευρώ.

«Δεν ανέχομαι την στιγμή που καταβάλουμε τιτάνια προσπάθεια να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Δεν μπορούμε να λέμε στο γενικό ότι θα σώσουμε τη χώρα κι όταν φτάσουμε στο ειδικό να σώζουμε τους κολλητούς μας» είπε ο βουλευτής. Απαίτησε δε, συγκεκριμένη απάντηση στις αναφορές του και επικαλούμενος την δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε το πολιτικό κόστος είπε πως δεν θα σταματήσει την προσπάθεια να θίγει τα κακώς κείμενα.

Στις καταγγελίες του κυβερνητικού βουλευτή περί παράτυπων μετατάξεων και μεταθέσεων, ο κ. Ροτζιώκος απάντησε, πως δεν έχει κάνει καμία και ζήτησε όλες οι μετακινήσεις να κρίνονται από ειδική επιτροπή.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

15 Σεπτεμβρίου 2011, 18:15:45
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Σε ποσοστό 20% περικόπηκαν οι δαπάνες στο Ε.Κ.Α.Β., χωρίς να επηρεαστούν πάντως οι παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

11 Αυγούστου 2015, 13:48:58
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Οκτώμισι η ώρα το βράδυ στη γειτονιά μου. Όταν βλέπεις ένα ασθενοφόρο μπροστά σε μια πολυκατοικία, ο νους σου πάει στο κακό. Σίγουρα δεν βρίσκεται εκεί για εθιμοτυπική επίσκεψη. Ένας άνθρωπος υποφέρει και ταλαιπωρείται. Η ζωή του κινδυνεύει και ευτυχώς υπάρχουν μερικοί που τρέχουν να τον σώσουν. Αν είναι τυχερός, θα ζήσει. Αν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι θεραπεύσιμο. Αν όχι, τουλάχιστον δίνεται μια μάχη και γίνονται προσπάθειες. Στη ζωή μας την πεζή πολλές φορές είναι απρόβλεπτες οι συνέπειες μιας ασθένειας και το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο.

Πλησίασα το ασθενοφόρο για να δω τι και πώς. Μήπως μπορώ να βοηθήσω. Λειτουργώ ως γιατρός άσχετα αν έχω εγκαταλείψει την ενεργή δράση. Πάντα όταν καλούνε στα μεγάφωνα, σε ειδικές περιπτώσεις, για ιατρική βοήθεια δίνω το «παρών». Έτσι κάνω, έτσι  θεωρώ σωστό. Η ιατρική είναι η επιστήμη που σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις άμεσα τις γνώσεις και τη βοήθειά σου για να σώσεις έναν άνθρωπο. Στη θέση του συνοδηγού υπήρχε ένας κύριος με την στολή του ΕΚΑΒ. Έπληττε φοβερά και αναζητούσε επιμόνως κάτι κακαδάκια στη μύτη του. Ο οδηγός έλειπε. Στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου ήταν σκοτάδι. Δεν υπήρχε ασθενής. Σκέφτηκα διάφορα και περίμενα μπροστά στο ασθενοφόρο για να καταλάβω τι γίνεται. Ο συνοδηγός συνέχισε επιμελώς τη δουλειά του σπαταλώντας χαλαρά τον χρόνο του.

Μετά από δεκαπέντε λεπτά ήρθε ο οδηγός. Χαμογελαστός βγήκε από το προποτζίδικο που ήταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Έβαλε με μεγάλη ικανοποίηση το δελτίο, που μόλις είχε συμπληρώσει, στην κωλότσεπη. Το πρόσωπό του έλαμπε από την κρυφή ελπίδα ότι θα κερδίσει τα φοβερά ποσά. Άνετος. Χωρίς την παραμικρή υποψία ότι κάποιος τον είχε παρακολουθήσει. Από κοντά. Με την ίδια άνεση που πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι πάνε να κάνουν τα ψώνια τους. Εν ώρα υπηρεσίας. Βέβαιος ότι δεν τον βαραίνει κανένα παράπτωμα. Σίγουρος ότι δικαιούται να κάνει κατάχρηση του χρόνου και της θέσης του. Αδιάφορος για τις εντυπώσεις που ίσως προκάλεσε με τις επιλογές του. Τον ρώτησα γιατί σπαταλάει τον χρόνο υπηρεσίας του σε προσωπικές και κερδοφόρες δραστηριότητες. Με κοίταξε με περιφρονητικό και άκρως υποτιμητικό ύφος. Το άγριο βλέμμα μου δεν τον συνέτισε καθόλου. Εσένα τι σε νοιάζει κυρά μου; Ο συνοδηγός μού έριξε ένα αδιάφορο βλέμμα και συνέχισε τη δουλειά ανασκαφών που είχε αναλάβει. Ρώτησα αν ντρέπεται. Τα ασθενοφόρα στην Αττική είναι λίγα και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού αφού και το μισό προσωπικό έχει πάρει τις άδειες του καλοκαιριού. Με ξαναζύγισε και μετά προφανώς με θεώρησε αμελητέα ποσότητα και έβαλε μπρος. Το ασθενοφόρο... Δεν αμέλησε να ανάψει τα φώτα πίσω στην καμπίνα και να φύγει. Γκαζώνοντας. Σαν να έτρεχε για επείγον περιστατικό. Δεν υπήρχαν μάρτυρες για να σχολιάσουν. Έφυγα και εγώ με πίκρα στην ψυχή μου. Αδιόρθωτος ο Έλληνας σε όποια θέση και να βρίσκεται. Έτσι και αλλιώς όνομα ή αριθμό δεν είχα. Σε ποιον να το πω ότι σε τέτοια ευαίσθητη και γεμάτη ευθύνη θέση, όπως ενός οδηγού ασθενοφόρου, δεν επιτρέπεται τέτοιος εγωισμός. Τέτοια αδιαφορία! Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει.

ΥΓ. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 20.30, στη στάση Αγγελοπούλου, 3ης Σεπτεμβρίου και Κοδριγκτώνος.

UPDATE

Το ΕΚΑΒ αμέσως μετά τη δημοσίευση του άρθρου επικοινώνησε με το protagon, γνωστοποιώντας τα ακόλουθα:

Κατόπιν δημοσίευσης επιστολής στο protagon.gr, με τίτλο «Το ασθενοφόρο ή αλλιώς, καμιά ανοχή στους καταχραστές», σχετικά με τη συμπεριφορά πληρώματος ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. προς πολίτη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει διαταχτεί η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το συμβάν.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β. καθιστά σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν σκοπεύει να επιτρέψει την εκδήλωση συμπεριφορών και στάσεων πού έχουν να κάνουν με παρατυπίες ή παραβατικές συμπεριφορές των εργαζομένων κατά την τέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.


Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας


Κεντρική Υπηρεσία:
Τέρμα Οδού Υγείας
115 27 Αθήνα
T.: 213 214 3000
F.: 213 214 3222
E.: ekab@ekab.gr
url:www.ekab.gr
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

13 Οκτωβρίου 2015, 21:46:53
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
13/10/2015

Χωρίς ασθενοφόρο βρίσκεται από τη Δευτέρα το βράδυ η Ζάκυνθος, εξαιτίας της τραγικής υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ. Κάθε ανάγκη εξυπηρετείται πλέον από ένα και μοναδικό ασθενοφόρο, το οποίο προφανώς και δεν μπορεί να είναι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμο, χωρίς προσωπικό.

Τα «χέρια ψηλά σηκώνει» από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τομέα ΕΚΑΒ Ζακύνθου, Νίκος Κορώνης, ο οποίος ζητά την κατανόηση και συμπαράσταση κάθε πολίτη μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Ο ίδιος μαζί με τους διασώστες, άλλωστε, δίνει καθημερινό αγώνα για να εξυπηρετηθεί κάθε περιστατικό.

Το ΕΚΑΒ οδηγείται σε σταδιακή αναστολή της 24ωρης λειτουργίας του σε μια σειρά απομακρυσμένες περιοχές, με επικίνδυνες συνέπειες για την υγεία και τη ζωή του πληθυσμού σε περίπτωση που παραστεί σχετική ανάγκη. Ήδη, οι νυχτερινές διακομιδές έχουν ανασταλεί στα κυκλαδονήσια, σε νησιά των Σποράδων (Σκιάθος) και σε κάποια του Αιγαίου (Χίος).

Πηγή: imerazante.gr

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

13 Οκτωβρίου 2015, 21:57:51
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Ήδη, οι νυχτερινές διακομιδές έχουν ανασταλεί στα κυκλαδονήσια, σε νησιά των Σποράδων (Σκιάθος) και σε κάποια του Αιγαίου (Χίος).
Στην Χίο εδώ κι κάποια χρόνια, το ΕΚΑΒ έχει μόνο ένα ασθενοφόρο στην βραδυνή βάρδια.

Πράγμα που καθιστά προβληματικές τις διακομιδές, σε ρωτάνε "είναι εξαιρετικά επείγον ; έχουμε μόνο ένα ασθενοφόρο στην βάρδια!" κι προσπαθείς να μην σκέφτεσαι τι θα συμβεί αν το καλέσεις κι συμβεί π.χ εκείνη την στιγμή ένα τροχαίο.

Πραγματικά, τραγικές καταστάσεις.

6 Ιανουαρίου 2016, 00:05:24
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
03/01/2015 Καθημερινή.
της Πέννυς Μπουλούτζα.


«Η κατάσταση έχει χειροτερέψει πολύ. Μήνα με τον μήνα γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Πόσο θα αντέξουμε ακόμα, δεν το ξέρουμε». Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ «γέρασαν». Στην πλειονότητά τους αγοράστηκαν το 2003 και έχουν διανύσει περί το ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα έκαστο, σπάζοντας ρεκόρ μακροβιότητας στον ευρωπαϊκό χώρο, όπου τα ασθενοφόρα αντικαθίστανται κατά μέσον όρο περίπου κάθε πέντε έτη. Και όσο «γερνούν», τόσο περισσότερες βλάβες παρουσιάζουν. «Εάν δεν είχαμε δικό μας συνεργείο, το ΕΚΑΒ Αττικής θα είχε κλείσει. Να φανταστείτε, έχει τύχει να βγει από το συνεργείο ασθενοφόρο έπειτα από επισκευή και να επιστρέψει αμέσως, από το άλλο στενό, με νέα βλάβη», σημειώνει στην «Κ» ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του κεντρικού τομέα ΕΚΑΒ, Γ. Μαθιόπουλος.

Συνολικά, το ΕΚΑΒ διαθέτει πανελλαδικά 620 ασθενοφόρα και 200 κινητές μονάδες. Εκτιμάται ότι πάνω από 130 ασθενοφόρα βρίσκονται εκτός λειτουργίας εξαιτίας σοβαρών βλαβών. Τα ασθενοφόρα της Αθήνας, αλλά και αρκετών περιοχών στην ηπειρωτική χώρα «γράφουν» κατά μέσον όρο 70.000 χλμ. ετησίως, που σημαίνει ότι υπάρχουν οχήματα ΕΚΑΒ που έχουν διανύσει ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα. Στην Αττική, από τα συνολικά 135 ασθενοφόρα, πάνω από 60 είναι καθημερινά εκτός λειτουργίας λόγω βλαβών. Εξ αυτών σχεδόν τα μισά είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν ξανά, αφού χρειάζονται ακριβά ανταλλακτικά – συνήθως νέο κινητήρα. Ετσι, τροφοδοτούν με ανταλλακτικά άλλα ασθενοφόρα με λιγότερο σοβαρές βλάβες. «Κανιβαλισμός...», όπως λέει ο κ. Μαθιόπουλος.

Η Αττική έχει την «ατυχία» να μην είναι μεταξύ των περιφερειών που θα ενισχυθούν με νέα ασθενοφόρα. O σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε κατά το ήμισυ: από τα 186 ασθενοφόρα και κινητές μονάδες που θα αγοράζονταν με πόρους του ΕΣΠΑ 2013-2017, το ΕΚΑΒ θα προμηθευτεί 90 στις περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Μακεδονίας, Β. και Ν. Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων. Για τα υπόλοιπα 96 ασθενοφόρα και κινητές μονάδες των υπόλοιπων περιφερειών της χώρας δρομολογούνται διαδικασίες για την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ.

Aπό τον αρχικό διαγωνισμό η Αττική θα λάμβανε 30 νέα ασθενοφόρα και 15 κινητές μονάδες. «Δεν είναι αρκετά. Χρειάζονται τουλάχιστον 150», σημειώνει ο κ. Μαθιόπουλος και προσθέτει: «Κάθε χρόνο το ΕΚΑΒ δαπανά περίπου 7 εκατ. ευρώ για καύσιμα και 2,5 εκατ. ευρώ για συντήρηση-ανταλλακτικά. Εάν είχαμε νέα ασθενοφόρα, η κατανάλωση στα καύσιμα θα ήταν η μισή και η συντήρηση δεν θα ήταν ακριβή. Δηλαδή θα είχαμε μία ετήσια εξοικονόμηση που εκτιμάται ότι θα ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ. Που σημαίνει ότι σε βάθος 2-3 ετών θα είχαμε ανανεώσει τον στόλο της Αθήνας».

Κλήσεις και καθυστερήσεις

Το ΕΚΑΒ Αττικής λαμβάνει καθημερινά περί τις 5.000 κλήσεις και πραγματοποιεί κατά μέσον όρο 850 διακομιδές το εικοσιτετράωρο.
Σε πρωινή και απογευματινή βάρδια «κινούνται» 55 έως 65 ασθενοφόρα και στη νυχτερινή βάρδια περίπου 30. Σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ χρειάζεται ένα ασθενοφόρο ανά 30.000 πληθυσμό και μία κινητή μονάδα ανά 150.000 πληθυσμό. Που σημαίνει χονδρικά 150 ασθενοφόρα και 30 κινητές μονάδες. Οπως εξηγεί ο κ. Μαθιόπουλος, ως αποτέλεσμα των λίγων ασθενοφόρων είναι οι μεγάλες καθυστερήσεις –ακόμα και 2-3 ώρες– στην εξυπηρέτηση των θεωρητικά απλών παθολογικών περιστατικών. «Ομως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εάν ένα αναφερόμενο από τους συγγενείς ως απλό παθολογικό περιστατικό είναι όντως απλό. Ενας πόνος στο στομάχι μπορεί να είναι και έμφραγμα στην αρχή του».

Με τις ελλείψεις ασθενοφόρων συμβαδίζουν και οι ελλείψεις διασωστών. Μόνο στην Αθήνα τα χρωστούμενα ρεπό σε εργαζομένων έχουν φτάσει τα 50.000, και συχνά οι διασώστες αναγκάζονται να κάνουν διπλοβάρδιες. Ακόμα πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε πολλές περιοχές δεν μπορεί να λειτουργήσει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση λόγω έλλειψης προσωπικού. «Υπάρχουν τομείς με 2-3-4 διασώστες, όταν, για να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση με σωστές συνθήκες (να βγαίνουν οι άδειες, τα ρεπό κ.ο.κ.), χρειάζονται 11 διασώστες», επισημαίνει ο κ. Μαθιόπουλος και συνεχίζει: «Στην Πύλο ο τομέας ΕΚΑΒ έχει δύο άτομα, στη Σπάρτη το ίδιο. Στις Κυκλάδες, σε κανένα νησί δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός διασωστών για να λειτουργήσει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση. Ετσι, όσοι είναι εκεί κάνουν διπλοβάρδιες, επιστρατεύονται εθελοντές-οδηγοί του δήμου ή οι διακομιδές γίνονται από τους συγγενείς των ασθενών με δικά τους μέσα. Να σας πω μόνο ότι εφέτος, σε μεγάλο νησί του Αιγαίου, αστυνομικός πήγε στο σπίτι διασώστριας για να την επιστρατεύσει με εντολή εισαγγελέα. Η συνάδελφος μόλις είχε τελειώσει διπλοβάρδια...»

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 6 Ιανουαρίου 2016, 00:08:59 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

22 Ιανουαρίου 2016, 10:37:00
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΦΕΜΥΚ με την αρωγή του Δήμου Κασσάνδρας το πρωί της Τρίτης στο Κ.Υ Κασσάνδρας στην Κασσανδρεια,με θέμα τη διεκδίκηση τεσσάρων διασωστών του ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αναγκών της περιοχης.

Στη συγκέντρωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης ο πρόεδρος του Δ.Συμβουλιου, Αντιδημαρχοι, Δημοτικοι Συμβουλοι, Προεδροι Τ.Σ, Πολιτιστικων Συλλογων και Φορεων Τουρισμού, ενώ σημαντική ηταν η παρουσία των εθελοντικων διασωστικων ομαδων της Κασσάνδρας αλλα και δημοτων.

Τοσο από την πλευρά της Διεύθυνσης του Κ.Υ και του ΣΦΕΜΥΚ τονιστηκε η αναγκη άμεσα να πληρωθουν αυτες οι θεσεις των τεσσάρων διασωστων ενω ο Δήμαρχος Κασσάνδρας γνωστοποίησε οτι τις αμεσως επομενες ημερες μεταβαινει στην Αθήνα προκειμενου να αναζητήσει λυση απο το Αρμόδιο Υπουργείο απευθυνομενος και στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Ο Δημος ουτως η αλλως στέκεται αρωγός κάθε καλοκαίρι καλυπτωντας ουσιαστικα τα εξοδα φιλοξενίας και σίτισης των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυριτσης ανέφερε: "Η Κασσάνδρα δικαιούται ενίσχυση της μονάδας του ΕΚΑΒ και θα αγωνιστουμε ολοι μαζι γι αυτο.Ο Δήμος μας που το χειμώνα αριθμει ελάχιστες χιλιάδες κατοικων και το καλοκαίρι 400.000 δε νοείται να μενει στο περιθώριο "

halkidikinews.gr
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: ΕΚΑΒ 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
3695 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Φεβρουαρίου 2012, 15:03:59
από carlita
5 Απαντήσεις
7638 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Ιουλίου 2012, 14:14:50
από Σπ. Α. Μάρκου
2 Απαντήσεις
2835 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Σεπτεμβρίου 2016, 08:54:15
από GirousisN
0 Απαντήσεις
9763 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Ιουνίου 2018, 15:34:45
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
5769 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Ιουνίου 2023, 16:58:45
από Argirios Argiriou