Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 22:28:31

Αποστολέας Θέμα: Κλέφτες αποκαλεί τους ελεύθερους επαγγελματίες ο Πάγκαλος  (Αναγνώστηκε 3477 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

22 Σεπτεμβρίου 2011, 13:39:56
Αναγνώστηκε 3477 φορές
Αποσυνδεδεμένος

alfie


Κλέφτες αποκαλεί τους ελεύθερους επαγγελματίες ο Πάγκαλος

Την ίδια μέρα της ανακοίνωσης των ληστρικών μέτρων της κυβέρνησης για το «καλό μας», ο αντιπρόεδρός της, Θεόδωρος Πάγκαλος, παραχώρησε συνέντευξη σε δύο ελβετικές εφημερίδές χαρακτηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ως κλέφτες, οι οποίοι ζουν από το κράτος και υποστηρίζοντας ότι το φούσκωμα του δημόσιου τομέα είναι η βασική αιτία του δημοσιονομικού ελλείμματος. Επίσης αναφέρει ότι πιθανότατα θα καταργηθούν συνολικά 70.000 θέσεις εργασίας από τις δημόσιες επιχειρήσεις και δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι η εκκλησία θα έπρεπε να δώσει… το καλό παράδειγμα και να πληρώσει όπως όλοι οι άλλοι.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες που εξαπολύουν αρκετοί Έλληνες, κυρίως αυτοαπασχολούμενοι, ότι οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την κρίση εξαιτίας της διόγκωσης του δημόσιου τομέα ο Θ. Πάγκαλος απαντάει χαρακτηριστικά ότι «Kατ’ αρχάς και αυτοί ζουν από το κράτος. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πελάτες τους και επιπλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μόνιμα το κράτος. Π.χ. οι δικηγόροι στην Αθήνα δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ. Αυτό είναι αδιανόητο. Έτσι όλοι συμμετέχουν στην απώλεια εσόδων. Το έχω ήδη πει, όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα. Το ερώτημα που θέτω στους Έλληνες είναι «ζητάς πάντα την απόδειξη από τον υδραυλικό;». Αυτό πρέπει να αλλάξει..


Σε ερώτηση των Ελβετών δημοσιογράφων για την εξαίρεση της εκκλησίας από τους φόρους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δηλώνει αντίθετος με αυτή την εξαίρεση και συμπληρώνει ότι «Η Εκκλησία διεκδικεί την οικονομική αυτονομία της και διαχειρίζεται μία σημαντική κληρονομιά. Θα ήταν φυσιολογικό να πληρώσει, όπως οι άλλοι. Θα έπρεπε να δώσει και το παράδειγμα σ’ αυτό.».
 
Τέλος, σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις και τις κατηγορίες για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η καλύτερη στιγμή. Η χρηματιστηριακή τιμή της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, που διαχειρίζεται τον ηλεκτρισμό, είναι στο δέκατο της αξίας της ακίνητης περιουσίας της. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό. Για άλλες δημόσιες επιχειρήσεις, που χρειάζονται εκσυγχρονισμό, αν χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για επενδύσεις και αναθέρμανση της οικονομίας, θα είναι προς το δημόσιο συμφέρον.».


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

22 Σεπτεμβρίου 2011, 21:37:38
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
5711 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Μαΐου 2009, 13:52:35
από Raptor
15 Απαντήσεις
7650 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Ιανουαρίου 2016, 21:52:07
από Denominator
40 Απαντήσεις
59472 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Φεβρουαρίου 2018, 21:07:49
από Ορθοπαιδικός
7 Απαντήσεις
37692 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Απριλίου 2020, 20:49:27
από Ορθοπαιδικός
0 Απαντήσεις
8336 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 29 Μαΐου 2023, 17:04:10
από Argirios Argiriou