Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Σκόπια και το θέμα της ονομασίας τους
EzeΤΡΟΛ:
Tα χωριά του Ρουμλουκιού και το θέμα της ονομασίας τους, στο επισυναπτόμενο αρχείο.
Επίσης, ένα link για την Ιατρική (και τα φαρμακεία!) στο Ρουμλούκι: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Αποκάλυψη τώρα!
Το πόνημα με τους "10 μύθους" του "Ιού", που παρατέθηκε από τον φίλο iGP, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αναπαραγωγή της ακραίας βουλγαρομακεδονικής προπαγάνδας του γνωστού υπερεθνικιστή βουλγαροπαράφρονα, ερασιτέχνη ιστοριοδίφη-αυνανιολόγου Νικολάκη Στ., 61χρονου συνταξιούχου της ΔΕΗ από την 'Εδεσσα, για το site του οποίου βουλγαρμα(λα)κ.org είχα ξαναγράψει. Αν μπείτε στον κόπο να συγκρίνετε το εμβριθές πόνημα του ιού με το χυδαία διασκεδαστικό site του βουλγαροπαράφρονα
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
θα δείτε την ομοιότητα, αλλά μετά ο Νικολάκης θα καμαρώνει ότι το site του έχει επισκεψιμότητα.
Είναι πάντως κρίμα ότι η στήλη της Ελευθεροτυπίας δεν αποκάλυψε την "πηγή" της, για να γελάσουμε λίγο περισσότερο.
Υπενθυμίζω ότι πριν από λίγους μήνες ο Νικολάκης είχε την εξαιρετική τιμή να συμφάγει με τον έκπτωτο άνακτα της Βουλγαρίας Συμεών στους καταρράκτες της Έδεσσας. Είμαι δε στην ευχάριστη θέση να γνωρίζω ότι το βασιλικό λαρύγγι ευφράνθηκε από σουτζουκάκια βουτηγμένα σε κέτσαπ και άφθονη ρετσίνα.
Το κακό για τον Νικολάκη είναι ότι απέκτησε έναν ακόμη αντίζηλο: τον άλλο Νικολάκη, της Ματσεντονίγιε, και τώρα "τρώγονται" μεταξύ τους για το αν ο Τσάρος Σαμουήλ και ο Γκότσε Ντέλτσεφ ήταν Βούλγαροι ή Ματσεντόνσκι. Κιθαρίστες ή ντράμερ; Κλαριθρίν ή Κλαριμάξ; Οέο;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Βλέπω ότι κάποιες ενότητες και κάποιες απόψεις φαίνεται ότι είναι πόλος έλξης αρνητικών ψήφων. Το θεωρώ απόλυτα κατανοητό και αποδεκτό.
Θα το θεωρούσα όμως ειλικρινέστερο οι αρνητικές ψήφοι να συνοδεύονται από αντίστοιχες τοποθετήσεις. Ή μήπως οι αρνητικά ψηφίζοντες φοβούνται, σε περίπτωση τοποθέτησης, ανάλογο «μαύρισμα» από όσους έχουν αντίθετη άποψη (που όμως έχουν το θάρρος και την υποστηρίζουν);
EzeΤΡΟΛ:
Μπορώ με βεβαιότητα να υποστηρίξω ότι ο ιός είναι αυτός που αναδημοσίευσε το περιεχόμενο του προπαγανδιστικού site. Δηλαδή, ανατρέχουμε σε ακραία site και τα αναπαράγουμε χωρίς καν να τα μνημονεύουμε, παρουσιάζοντας το όλο πόνημα ως δικό μας, και αφήνουμε αυτούς που μας διαβάζουν άφωνους με την πολυμάθεια και τους ανοιχτούς ορίζοντες μας. Πραγματική δημοσιογραφία για Πούλιτζερ! Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει ένας ξένος δημοσιογράφος ανατρέχοντας στα site της Χρυσής Αυγής, Στόχου, Δαυλού, κ.λπ. και να οδηγήσει καλοπροαίρετους αναγνώστες του στο να προβληματιστούν ή ακόμη και να ασπαστούν το περιεχόμενο τους, θεωρώντας εαυτούς ανοιχτόμυαλους, ενώ, όπως ξέρουμε, πρόκειται για site ανάξια λόγου, για τα οποία δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα κρατήσω επίπεδο προκειμένου να τα σχολιάσω (αφού μου δίνουν αφορμή τα ίδια).
YΓ: ούτε εγώ θα ασχοληθώ με το τί έγραψε ο "Χιλμή πασάς" το 1904.
deleteduser:
Θα θελα πολύ να συμμετέχω στην κουβέντα. Αλλά πρώτον είμαι σε διακοπές και δεύτερον αυτός ο iGP με όλο με προλαβαίνει και με καλύπτει απόλυτα.
Αυτά τα επικρότησε/ αποδοκίμασε έχουν πολύ πλάκα. Εγώ πήρα δύο αποδοκιμασίες όταν πρότεινα "Το τέλος της μικρής μας πόλης" του κομμουνιστή Δ. Χατζή.
Λαογραφικό είναι το βιβλίο παιδιά. Όχι πολιτικό. Κι αν το απορρίψετε εσείς θα χάσετε!
Αυτοαποδοκιμάζομαι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση