ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Ασφαλείς οι στατίνες και μετά από πολυετή χρήση
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςTredaptive: 48,45 Euro
Crestor 40: 24,30 x 2 = 48,60 Euro
Lipitor 40: 25,82 x 2 = 51,64 Eurο
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε νέες δραχμές, πόσο βγαίνουν όλ΄αυτά;
Α, ξέχασα, επιστρέφοντας στα συσσίτια, τα όσπρια και τη μπομπότα, ρίχνεις και τα τριγλυκερίδια.
Και τα Βιάγκρα θα ξαναγίνουν αποκλειστικότητα μόνο για τους πλούσιους - οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι όσο πρόλαβαν, πρόλαβαν.
Εγγραφή ή Είσοδος
dimipap73:
tredaptive παλαιο φαρμακο οσον αφορα τη δραστικη ουσια - νεα τιμη ,ρωτηστε για την ανεκτικοτητα τους ασθενεις σας,κατι μου λεει οτι τα ποσοστα γαστρεντερικων διαταραχων ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που αναφερονται στο spc ,αν παλι οι ασθενεις σας δε ξαναρθαν για να τους ρωτησετε ,ρωτηστε τον γαστρεντερολογο της γειτονιας!
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδοςtredaptive παλαιο φαρμακο οσον αφορα τη δραστικη ουσια - νεα τιμη ,ρωτηστε για την ανεκτικοτητα τους ασθενεις σας,κατι μου λεει οτι τα ποσοστα γαστρεντερικων διαταραχων ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που αναφερονται στο spc ,αν παλι οι ασθενεις σας δε ξαναρθαν για να τους ρωτησετε ,ρωτηστε τον γαστρεντερολογο της γειτονιας!
--- Τέλος παράθεσης ---
Όπως τα λες για την τιμή, όσο για την ανεκτικότητα με αυτά που είχα διαβάσει περίμενα περισσότερα προβλήματα. Όταν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες χορήγησης και ενημερώσει τον ασθενή δε θα έχει δυσάρεστες εκπλήξεις.
Δ. Κουναλάκης:
To νικοτινικό είναι ένα καλό παλαιό φάρμακο εκεί όπου κάποιο ιδιαίτερο λόγο δεν μπορείς να δώσεις στατίνη καθώς οι στατίνες έχουν και άλλες δράσεις.
Κάθε χρόνος που περνά επιβεβαιώνεται η ασφάλεια των στατινών και βλέπουμε.... Προσωπικά, είμαι ακόμη επίφοβος με τις τιμές τρανσταμινασών και ιδιαίτερα στο CPK που αν δω αυξήσεις μειώνω την δόση αλλά δεν φαίνεται σε λελογισμένη χρήση να προκαλούν προβλήματα και πλέον έχουν ξεφύγει τόσο εκτός πατέντας, που εάν θέλαν να τα κάψουν ως φάρμακα και είχαν στοιχεία, θα το είχαν ήδη κάνει.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση