Γενικά > Νομικά θέματα
Εγκύκλιος ΥΥ&ΚΑ:Χορήγηση άδειας άσκησης ιατρικού και οδοντιατρικού επαγγέλματος
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
νεα υπουργική απόφαση
anastasios theodoridis:
Χορήγηση , αναστολή, ανάκληση και ακύρωση άδειας άσκησης επαγγέλματος ιατρού, ή οδοντιάτρου , καθώς και τίτλου ιατρικής , ή οδοντιατρικής ειδικότητας
21 -3-2012
Εγγραφή ή Είσοδος
Σε συνέχεια των υπ’ αριθμ. πρωτ. Υ7α/ΓΠ οικ.145276/30-12-2011, Y7α/ΓΠοικ. 9838/25-1-2012 και Υ7α/ΓΠ 10064/30-1-2012 εγγράφων μας, σας γνωρίζουμε, ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ως ημερομηνία εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 35 του Ν. 4025/2011 για την χορήγηση , αναστολή, ανάκληση και ακύρωση άδειας άσκησης επαγγέλματος ιατρού, ή οδοντιάτρου , καθώς και τίτλου ιατρικής , ή οδοντιατρικής ειδικότητας η 1η Ιανουαρίου 2013, αντί της προβλεπόμενης από την παρ. 4 του παρόντος άρθρου ημερομηνίας ( 1-1-2012) . Κατόπιν των ανωτέρω για τις αιτήσεις, που έχουν υποβληθεί από 1-1-2012, ή θα υποβληθούν μέχρι 31-12-2012 για την χορήγηση, αναστολή , ανάκληση και ακύρωση άδειας άσκησης επαγγέλματος ιατρού, ή οδοντιάτρου, τίτλου ιατρικής, ή οδοντιατρικής ειδικότητας , καθώς και η διεξαγωγή των εξετάσεων για την χορήγηση τίτλου ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων συμπεριλαμβανομένης και της εξεταστικής περιόδου Δεκεμβρίου 2012, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται από τις οικείες Δ/νσεις των Περιφερειών σας.
D-Michalis:
Εγγραφή ή Είσοδος...
Σήμερα έμαθα μια πληροφορία και περιμένω να δω εάν θα ευοδωθεί:
Οι άδειες των "απελευθερωμένων" ιατρείων με τον τελικό νόμο δεν θα δίδονται τελικά από τους ιατρικούς συλλόγους αλλά από τις περιφέρειες.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν θέλουν τέτοια αρμοδιότητα οι ιατρικοί σύλλογοι. Αυτό που νομίζω όμως είναι ότι το χρήμα κινεί τα πάντα και φτιάχνει το αυλάκι κατά πως το βολεύει. Θα δούμε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δημήτρη, πίνεις καφέ με τον Λοβ. Είμαι σίγουρος !!
Δ. Κουναλάκης:
Δεν πίνω καφε με κανένα τους.
Έχω τα αυτιά μου ανοιχτά, το μυαλό μου είναι στην καλύτερη ηλικία του, και λόγω των καιρών είμαι σε εγρήγορση....
Τα υπόλοιπα έρχονται, και δεν πέφτω πάντα μέσα, αλλά αυτή τη φορά έκατσε.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Από προκήρυξη για γιατρό σε κατασκήνωση του Δήμου. Έχετε καμία ιδέα τι είναι αυτή η βεβαίωση που υποκαθιστά την άδεια άσκησης επαγγέλματος;
--- Παράθεση ---β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση