ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής Συνταγογράφηση Φαρμάκων

(1/2) > >>

lchara:
Καλησπέρα σας,

Στο πλαίσιο διπλωματικής εργασίας μου εχω αναρτήσει ενα ερωτηματολόγιο στο διαδίκτυο το οποίο αφορά στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων. Η έρευνα είναι ανώνυμη, απευθύνεται σε γιατρούς και φαρμακοποιούς και απαιτεί 5 λεπτά για την συμπλήρωσή του.

Εάν είστε Φαρμακοποιός:
Ο σύνδεσμος για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι στην διεύθυνση:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ενώ εάν είστε Γιατρός επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, η βοήθεια σας είναι πολύτιμη για εμένα,

Λαμπρινή

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μήπως θα ήταν καλύτερο για όλους να μας κοινοποιήσεις το θέμα της εργασίας, την ιδιότητά σου (και το πλήρες όνομα σου αν είναι δυνατόν) καθώς και την σχολή στην οποία απευθύνεται η εργασία;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως θα ήταν καλύτερο για όλους να μας κοινοποιήσεις το θέμα της εργασίας, την ιδιότητά σου (και το πλήρες όνομα σου αν είναι δυνατόν) καθώς και την σχολή στην οποία απευθύνεται η εργασία;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αδαμάντιε,
επειδή έχω ζήσει πως αντιμετωπίζεται ένας συνάδελφος που προσπαθεί κάτι διαφορετικά την δικαιολογώ και δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο από σένα.
Κανονικά, όμως έχεις δίκιο, δεν είναι δεοντολογικό να μην γράψει πέντε λόγια.

tasath:
Χωρίς δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων, γιατί να μην υποθέσουμε ότι κάποιος απλά κάνει μια έρευνα αγοράς;
Σαν αυτή που ήρθε με email πριν κάποιους μήνες, υποτίθεται από την ΗΔΙΚΑ και τελικά ήταν από άλλους;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧωρίς δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων, γιατί να μην υποθέσουμε ότι κάποιος απλά κάνει μια έρευνα αγοράς;
Σαν αυτή που ήρθε με email πριν κάποιους μήνες, υποτίθεται από την ΗΔΙΚΑ και τελικά ήταν από άλλους;

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις αναφορά στην google για κακόβουλη χρήση στο ερωτηματολόγιο που σου εμφανίζεται.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση