ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Rapid influenza diagnostic test

(1/2) > >>

kdiwavvou:
σχετικά με τα " ``Rapid influenza diagnostic tests``

διατίθενται στην Ελλήνική αγορά ;

τι κόστος έχουν ;

εάν διατίθενται σε ποιες ηλιακές ομάδες δικαiολογείται από τα ελλαδικά  υπουργικά συμβούλια / επιτροπές η χρήση τους ; αντίστοιχα στην διεθνή βιβλιογραφία ποιες είναι οι απόλυτες ενδείξεις τους ; μπορούν να εφαρμοσθούν σε επίπεδο τακτικού ιατρεόυ ή απαιτούν μικροβιολογικό εργαστήριο ;

___________________________________________________________________________________-

jUst  fOr   fUn

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςσχετικά με τα " ``Rapid influenza diagnostic tests``

διατίθενται στην Ελλήνική αγορά ;

τι κόστος έχουν ;

εάν διατίθενται σε ποιες ηλιακές ομάδες δικαiολογείται από τα ελλαδικά  υπουργικά συμβούλια / επιτροπές η χρήση τους ; αντίστοιχα στην διεθνή βιβλιογραφία ποιες είναι οι απόλυτες ενδείξεις τους ; μπορούν να εφαρμοσθούν σε επίπεδο τακτικού ιατρεόυ ή απαιτούν μικροβιολογικό εργαστήριο ;

___________________________________________________________________________________-

jUst  fOr   fUn

--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ συνάδελφε,

Πολύ χρήσιμες οι απορίες σου.
Δεν μπαίνεις στον κόπο να γκουγκλάρεις τον όρο και να μας ενημερώσεις;

Just for helping us.

kdiwavvou:
σε λοιπό τοπικ στην ``1γενική συζήτηση`` έθεσα πρόσφατα ερώτημα [ όχι προς διευκρίνηση του πως γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση , κάτι για το οποίο πήρα απάντηση λες και δεν γνωρίζω ανάγνωση των οδηγιών του εκδότη ]  πιστεύοντας πως  μπορεί να ανοίξει μια θερμή συζήτηση σχετικά με το ότι μας υποτιμά το  όποιο σύστημα υγείας σε αυτό τον τόπο με το να μας θεωρεί άξιους μόνο να συμορφωνόμεθα με ρητές οδηγίες και με το να μην αποτλμάμε να διεκδικούμε συμμετοχή  αντιπροσώπων μας σε αυτά τα συμβούλια που αποφασίζουν για το πως θα  εκτελούμε ιατρικές πράξεις

πράγματι για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση έλαβα άμεσα απάντηση - υπόδειξη με βιβλιογραφική ελληνική αναφορά : σχετικά με τις διατάξεις - οδηγίες με τις οποίες θα πρέπει να συμμορφωθώ , huh

προφανώς ως προς τα Rapid influenza diagnostic tests δεν υφίσταται παρεμφερής οδηγία και προφανώς δεν δραστηριοποιείται κάποια βιομηχανία προώθησης υγειονομικού υλικού στη χώρα μας ώστε να υφίσται το μάρκετινγκ προώθησης του προϊόντος με πιθανά δευτερογενή οφέλη για τους λειτουργούς υγείας  και να μου  δωθεί για μια ακόμη φορά η αποστομωτική απάντηση με υπονοούμενη συμβουλή [= ``αυτό είναι ρε Ιωάννου, άμα σ αρέσει eath shιt 10 bilion flies cannot be wrong`` ]

ενδεχομένως για να έθεσα το θέμα σχετικά με τα : Rapid influenza diagnostic tests  κάποιο άρθρο [ διεθνές προφανώς ] θα ανάγνωσα και προφανώς κάποιθα στατιστικώς σημαντικη συσχέτιση να υφίσταται μεταξμύ της χρήσης τους και της έκβασης της νοσηρότητας συγκεκριμενης πληθυσμιακής ομάδας

σε καμία περίπτωση δεν δύναμαι να διαπιστώσω έμμεσα και να υποστηρίξω πως στην πλειοψηφία μας ως συντεχνία ενδιαφερόμαστε προτίστως για ιδία οφέλη και όχι για την προαγωγή του επαγγέλαμτός μας και την προάσπιση της πρόληψης και της υγείας του πληθυσμού

το να μου δωθεί η συγκεκριμένη απάντηση ενώ προφανώς γίνεται καταοητό πως ήδη έχω ανατρέξει σε ηλεκτρονικές πηγές σχετικά με τις λέξεις κλειδιά και όχι μόνο στο google απαραίτητα, εμένα προσωπικά μου δίδει το δικαίωμα να υποπτεύομαι ότι αφού δεν υπάρχει άμεσο εξαργυρώσιμο όφελος  από την προώθηση συγκεκριμένου εργαστηριακού εργαλείου, δεν είναι cost effective όυτε καν να ψάξουμε για τα : Rapid influenza diagnostic test

τελικά ευτυχώς που οι ασθενείς είναι αρκετά ανθεκτικοί και η θνητότητα καθορίζεται περισσότερο από την τύχη τους και από την κράση τους και λιγότερο από τις δικές μας παρεμβάσεις

Denominator:
Με συγχωρείτε, συνάδελφε, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που είπατε.
Μάλλον αυτό οφείλεται σε μένα, από ότι αντιλαμβάνομαι.

mandreou:
????????

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση