Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Θέση Επωνύμων

(1/17) > >>

Koterakis:
.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν και κανείς δεν ασχολήθηκε με τη θέση των επωνύμων στο φόρουμ της ένωσης, εν τούτοις ήταν νομίζω πολύ σημαντικό που είχε δημιουργηθεί. Έτσι είχαν καταρρεύσει τα επιχειρήματα των επωνύμων που έλεγαν ότι θα συμμετείχαν σε κουβέντες χωρίς ανώνυμους, αφού οι ίδιοι ποτέ δεν άνοιξαν ένα θέμα συζήτησης εκεί.
Παρ όλα αυτά νομίζω ότι πρέπει και εδώ κάποια στιγμή να δημιουργηθεί μια τέτοια θέση (έστω και με τον κίνδυνο να είναι πάντα "γυμνή")

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ με τον συνάδελφο Koterakis.

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...  αν αυτό ξεφεύγει από την τυπική αποστολή μιας ιστοσελίδας έτσι όπως την περιέγραψε ο iGP, το φόρουμ της ένωσης είναι ένα εργαλείο με πολλαπλές δυνατότητες, δυνάμενο να υποκαταστήσει ίσως και συνέλευση..

--- Τέλος παράθεσης ---

Να το κάνουμε, συμφωνώ. Μόνο, μή μπερδευόμεστε. Τούτο δεν είναι φόρουμ της Ένωσης. Είναι απλά ένα φόρουμ για ανθρώπους της ΠΦΥ.

Koterakis:
.

EzeΤΡΟΛ:
Παρακάτω παρατίθενται κάποιες ιδέες για usernames που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επώνυμους, σε περίπτωση που αποφάσιζαν να το γυρίσουν στην ανωνυμία.

Cyberboy: Το παιδί-θαύμα της πληροφορικής, μας έχει καταπλήξει όλους με τις γνώσεις του στους υπολογιστές και μας στέλνει αδιάβαστους κάθε φορά που χρησιμοποιεί τη σχετική τεχνική ορολογία.

Lone Rider: Μοναχικός καβαλλάρης του Φαρ-Ουέστ, πορεύεται τον δικό του ξεχωριστό δρόμο με πυξίδα την Αλήθεια και την Εντιμότητα.

Economist of the Year: Η εμβριθής διδακτορική διατριβή του με θέμα "Σχέση Επιδόματος Σίτισης-Τεμαχίων Πίτσας" που δημοσιεύτηκε στο παλιό Φόρουμ κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα, συζητήθηκε εκτενώς σε όλα τα διεθνή οικονομικά φόρα και του απέφερε δικαίως την διάκριση του Οικονομολόγου της Χρονιάς.

Mailman: Με ακρίβεια και συνέπεια ταχυδρόμου, τροφοδοτεί με links το γραμματοκιβώτιό μας.

Castaway ή Robinson Crusoe: Ζει και εργάζεται σε νησί της άγονης γραμμής. Η φετιχιστική σχέση που αναπτύσσει ο Tom Hanks στην ταινία "Castaway-Ο ναυαγός" με την μαλλιαρή μπάλα του βόλλεϋ, βρίσκει την αντιστοίχησή της στο πάθος με  το οποίο ο εν λόγω user εργάζεται με το lap-top του κάτω από τη σκιά ενός κοκοφοίνικα, περιβαλλόμενος από το απέραντο γαλάζιο του πελάγους.

  ;):D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση