Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 11:16:35

Αποστολέας Θέμα: Θέση Επωνύμων  (Αναγνώστηκε 196026 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

31 Οκτωβρίου 2009, 19:37:56
Απάντηση #60
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν καταλαβαίνω τον τόνο σου...ίσως επειδή δεν σε ξέρω...Αλλά,ναι iGP.Δοκίμασε το και εσυ...μπορει να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου.Να αρχίσει να σε ανησυχεί αν αρχίσεις να συνομιλείς με εξωγήινους,ινδιάνους  ή αόρατους φίλους... :P

Επειδή οι γνώσεις μου στην πληροφορική είναι ανεπαρκείς για να καταλάβω τα περί browsers και cache μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς?Γιατί δυστυχώς  μάλλον μόσο εσύ και κανά 2-3 άλλοι ίσως κατάλαβαν την τελευταία απάντησή σου.Εκτός και αν αρέσκεσαι και εσύ ναρκισιστικά στο να μιλάς με τον εαυτό σου και να μην δίνεις απαντήσεις σε άλλους οπότε αν το συνδυάσω και με το ότι σου αρέσουν τα παιχνίδια μπορώ να υποθέσω πως σου αρεσουν και τα παιχνίδια με τον εαυτό σου....

Εγώ αφήνω υπονοούμενα, έτσι;
Ό,τι πεις εσύ αφεντικό!


Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

31 Οκτωβρίου 2009, 19:41:29
Απάντηση #61
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Εσύ το ξεκίνησες!Με ρώτησες αν μιλώ με τον εαυτό μου,θυμάσαι?Για να θυμόμαστε καλύτερα...αλλά το πήγες παραπέρα...Και αφήνεις υποννούμενα για browserς,cache και για τους διαχειριστές ότι αυτοί καταλαβαίνουν τι λες....Απαιτώ μια εξηγηση...Από σένα ή τους διαχειριστές!
+

31 Οκτωβρίου 2009, 19:49:11
Απάντηση #62
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Απαιτείς; Απαιτείς;
Μα ποιος είσαι, ο αστυνόμος Μπέκας;

Εδώ σταματώ, γιατί με έχεις αποστομώσει και όπως ΕΙΠΕΣ ... πάω να παίξω με τον εαυτό μου.

Φιλάκια.Ο χριστιανισμός, όπως λέει και ο Άκης, μας θέλει όλους αγαπημένους.

Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

31 Οκτωβρίου 2009, 19:52:50
Απάντηση #63
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
οχι,δεν είμαι ο αστυνόμος Μπέκας...είμαι κάποιος για τον οπόίο άφησες υπονοουμενα χωρίς να σε προκαλέσω και τώρα ως ανώτερο ον απλά αποχωρείς αφήνοντας πίσω σου λάσπη και γλίτσα....Μπράβο σου,πολύ ώριμο και πολύ συναδελφικο....Δε νομίζω πως πρέπει να απολογηθω για την ευθιξία μου....
+

31 Οκτωβρίου 2009, 20:16:07
Απάντηση #64
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΤΕΡΑΚΙΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΕΡΑΚΙ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΙΜΟ.
+

31 Οκτωβρίου 2009, 20:31:25
Απάντηση #65
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Ακριβώς αυτό υπονόησα, λέγοντας "Jack, συνομιλείς με τον εαυτό σου;"
Μάλλον το "υπονόησα" δεν ταιριάζει.Ευθέως το είπα, αφού κάθε νοήμων, αυτό θα συμπέραινε από την ερώτησή μου.Και το έκανα αυτό, γιατί "νόμισα" ότι εχθές το βράδυ, σε μία κρίση ειλικρίνειας του Άκη, διάβασα σε μήνυμά του, ότι ένας από τους ανώνυμους λογαριασμούς που χρησιμοποίησε, ήταν του Jack .Αν όντως το έγραψε αυτό, θα υπάρχει στις cached σελίδες.Αν δεν το έγραψε, τότε όντως οι συνομιλίες μου με τους κατοίκους του Aldebaran, με έχουν επηρεάσσει  ;D.Μάλλον όμως το πιθανότερο είναι να με έχει επηρεάσει η μακροχρόνια χρήση του διαδικτύου, γι' αυτό και θα πάω στο συνέδριο της Λάρισας, που ανέφερε ο ZArk σε άλλο topic, μπας και αποτοξινωθώ. Επειδή βλέπω το Jack πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, του ζητώ δημόσια συγγνώμη. Άλλοι βλέπουν οράματα, άλλοι ακούν φωνές, εγώ βλέπω ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν!!!
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

31 Οκτωβρίου 2009, 20:42:38
Απάντηση #66
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Αυγούστου 2010, 07:11:11 από Koterakis »

31 Οκτωβρίου 2009, 20:49:45
Απάντηση #67
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Αυγούστου 2010, 07:10:46 από Koterakis »

31 Οκτωβρίου 2009, 20:52:31
Απάντηση #68
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Είπαμε, οι πολλές ώρες στο διαδίκτυο επηρεάζουν την όραση. Μακάρι να είμασταν πολλοί και να κάναμε βάρδιες, όπως θεωρεί ο φίλος Αναστάσιος.Όταν όμως είσαι ένας, αυτά παθαίνεις. Εγώ το ξεκίνησα και εγώ οφείλω τη συγγνώμη, την οποία ήδη έδωσα και ξαναδίνω. Θα τα λέμε αραιότερα πλέον. Όπως είπα και στον orfeo στο shoutbox, ο κύκλος έφθανε στην ολοκλήρωσή του. Πάμε για άλλα!
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

31 Οκτωβρίου 2009, 20:58:11
Απάντηση #69
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Αυγούστου 2010, 07:09:10 από Koterakis »

31 Οκτωβρίου 2009, 21:38:50
Απάντηση #70
Αποσυνδεδεμένος

Βέρρας Οδυσσέας

Επώνυμοι
Φίλε Άκη, θα μου επιτρέψεις να πω, ότι δεν κάνω τέτοια πράγματα (με διπλούς λογαριασμούς κλπ.), λόγω ιδεολογίας, από σεβασμό στο μέσο και αυτοσεβασμό.Αλλά και να ήθελα να κάνω, νομίζω πως είναι τόσο ιδιαίτερο το ύφος γραφής μου, που θα με πάρετε όλοι χαμπάρι αμέσως  ;D. Απλά, έχω πολλά project, που λένε και οι βλάχοι, τα οποία τρέχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και χρειάζεται να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο εκεί.Ξεκινώ καινούρια πράγματα!
Και για να λύσω και την απορία του Αναστάσιου, τώρα που τα λέμε όλα, φυσικά και δεν ήμουν 24 ώρες το 24ωρο στο forum. Απλά, ο καθένας έχει ένα στυλ σερφαρίσματος νομίζω. Στο δικό μου, υπάρχουν τα εξής στοιχεία:
1ον, το mac mini στο σπίτι (και παλαιότερα το  pc - φτου κακά-) δεν κλείνει σχεδόν ποτέ. Μόνο για upgrades. Λείπω 10 μέρες για διακοπές κι αυτό μένει ανοιχτό. Το ίδιο και το  router, αν και η otenet με τις αποσυνδέσεις της, το κάνει συχνά το θαυματάκι της.
2ον, στο Π.Ι. που κυρίως πηγαίνω, έβαλα adsl. Στα άλλα Π.Ι. που με εξορίζουν (φίλε Διακομιστή), έχω το cosmote internet on the go με το netbook. Στο Κ.Υ. που εφημερεύω, έστησα το δίκτυο με το "Σύζευξις". Στο δρόμο και στο αυτοκίνητο, έχω το iphone με πρόγραμμα δεδομένων.
3ον, στον firefox είναι ανοικτές ταυτόχρονα, σε νορμάλ φάση, τουλάχιστον 10 με 15 σελίδες (και οι μισές από αυτές είναι fora, που ανήκω, εκτός από εκείνα της κοινωνικής δικτύωσης, που είμαι αντίθετος για λόγους αρχής), δηλ. 2-3 ιατρικές, 2 ειδησεογραφικές, 3-4 τεχνολογικές γενικού περιεχομένου, 3-4 τεχνολογικές για προϊόντα της apple, 3 για την εκπαίδευση στα σχολεία, 1-2 για κονσόλες, 2 web-based mail και ανάλογα με την εποχή και με το τι ασχολούμαι, υπάρχουν και άλλες.
4ον, ταυτόχρονα ο υπολογιστής μπορεί να τρέχει, (δηλαδή  να ασχολούμαι με), σουίτες γραφείου, βάση δεδομένων, προγράμματα torrent, προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας κλπ.
Από όλα αυτά καταλαβαίνετε, πως όταν επισκέπτομαι μία σελίδα που έχω αφήσει ανοικτή, θέλω να το κάνω γρήγορα και να φεύγω, γιατί έχω και άλλη ζωή, που λέει και ο Διακομιστής. Οπότε προκειμένου να κάνω click στις 15 σελίδες και να βλέπω την τελευταία ανανέωσή τους, χρησιμοποιώ το πολύ εξυπηρετικό για μένα add-on του firefox,  που ονομάζεται ReloadEvery και κάνει αυτόματη ανανέωση στις σελίδες.
Αυτά!!!

Αααα, και είμαι κάπως έτσι :
Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!

31 Οκτωβρίου 2009, 21:49:51
Απάντηση #71
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Αυγούστου 2010, 07:07:59 από Koterakis »

31 Οκτωβρίου 2009, 22:47:44
Απάντηση #72
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Νομίζω ότι ο koterakis ήδη απάντησε ότι ποτέ δεν ήταν «Jack».
Επειδή όμως και ο Jack το ζήτησε, σήμερα που είδα τη συζήτηση, επιβεβαιώνω ότι ο Jack είναι ένας από τους παλιούς αγαπημένους του φόρουμ.
Τόσο αυτός, όσο και ο IGP αρπάζονται λίγο εύκολα, αλλά τους το έχω πρό πολλού συγχωρήσει, αφού αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για το φόρουμ.

Νομίζω ότι η εν λόγω παρεξήγηση μεταξύ τους, όσο και η παρεξήγηση για το ποιος είναι ποιος, δεν έχει κανένα λόγο να μην είναι λήξασα και παρακαλώ (όχι σα διαχειριστής, αλλά σα συν-φορουμίστας) να κλείσουμε αυτές τις αντιπαραθέσεις.

Όσο για τον koterakis: Αυτός θεωρώ ότι είναι αξιόλογο άτομο. Αν λέει κάτι, το εννοεί (τον γνωρίζω και προσωπικά).
Απλά μερικές φορές έχει κάποιες εμμονές που ξενίζουν πολλούς.
Αλλά είπαμε. Η ποικιλότητα είναι όμορφη, αρκεί να μπορούμε να την παρακολουθήσουμε.
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

31 Οκτωβρίου 2009, 23:16:58
Απάντηση #73
Αποσυνδεδεμένος

Harper

Ιατροί
Και για μένα το θέμα είναι λήξαν...Είμαι κάπως εύθικτος και αρπάζω εύκολα αλλά δυστυχώς αυτός είμαι.Θέλω να πιστεύω πως δεν έχω θίξει κανέναν κάνοντας την πρώτη κίνηση αλλά έχω ένα μικρόβιο:αν με πειράξεις θα πω περισσσότερα από όσα πρέπει,μερικά ίσως χωρίς να τα εννοώ,απλά και μόνο για να τσαντίσω τον άλλον.Ξέρω δε με τιμάει αλλά μάλλον έχω έντονους αμυντικούς μηχανισμούς.Και να ξέρετε πως κάθε φορά που τσαντίζομαι με κάποιον εδώ μέσα και πάει λίγο παραπάνω πάντα αισθάνομαι άσχημα μετά.Χαίρομαι που όλα μπήκαν στη θέση τους.Απλά ένιωσα πως έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και αυτό μου έκαιγε νευρώνες!!!Ξέρω πως ειδικά με τον iGP μάλλον ξεπέρασα κάποια όρια και ζητώ συγνώμη για αυτό.Αλλά δε ζητώ συγνώμη που θίχθηκα.Δεν δικαιολογούμαι απλά καταθέτω ποιος είμαι μέσα στην ανωνυμία ώστε μελλοντικά να μη γίνω πιο αντιπαθής.Δε θέλω να με φοβάστε-έλεος-θέλω να υπάρχει σεβασμός.Και θέλω να πιστεύω πως όταν εκτροχιάζομαι ζήτησα μερικά συγνώμη.Και ξέρω πως για πολλούς είμαι αντιπαθής από τα γεννοφάσκια του φόρουμ από τότε που φώναζα να γίνουν εξετάσεις επιτελους μετά από 6μηνη ομηρία με την εξεταστική επιτροπή,το 2006!Μάλλον ξεκίνησα στραβά!Αυτά από μένα...Αν θέλουν οι διαχειριστές πολύ ευχαρίστως να διαγράψουν κάποιες σημερινές καταχωρήσεις μου....Καλό βράδυ!
+

1 Νοεμβρίου 2009, 03:01:59
Απάντηση #74
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

αυτό ομολογώ δεν το είχα στη συλλογή μου.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
6 Απαντήσεις
20249 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12 Ιανουαρίου 2012, 22:24:57
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
6 Απαντήσεις
78920 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 31 Ιουλίου 2013, 15:42:30
από thepap
0 Απαντήσεις
3108 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Μαρτίου 2016, 08:38:27
από DoctorX
5 Απαντήσεις
20241 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 9 Δεκεμβρίου 2022, 20:45:35
από Γιάννα Γ
0 Απαντήσεις
2451 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Ιουλίου 2023, 16:27:35
από Argirios Argiriou