Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Κατάργηση ασυμβίβαστου βουλευτικού αξιώματος και άσκησης επαγγέλματος!

(1/1)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ώστε καταργήθηκε το ασυμβίβαστο της επαγγελματικής δραστηριότητας με την βουλευτική ιδιότητα!
Σε συνδυασμό με την αναμενόμενη προσαρμογή των μισθών των βουλευτών με τους αναπροσαρμοσμένους μισθούς των δικαστών έρχεται λουκούμι. Για να βγαίνουν τα μικροέξοδα μωρέ!
Τι έλεγες στο shoutbox Arctorius; «μετά την αναπροσαρμογή των μισθών των δικαστών, έρχεται και η δική μας λύτρωση!»; Μήπως είσαι βουλευτής και μας το κρύβεις;

Στο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος υπάρχει και η παρακάτω φωτογραφία του άρτι εκλεγέντα καθηγητή χειρουργικής. Θα ήθελα κάποιος να μου διευκρινίσει πως συνδυάζονται οι συνθήκες αποστείρωσης και αντισηψίας (μάσκες, μπλούζες κλπ) με το χέρι που ακουμπάει στον τοίχο! Εκτός αν το έβαλε εσπευσμένα για να καλύψει καμιά κατσαρίδα που τόλμησε να διασχίσει τον τοίχο τη στιγμή της φωτογράφησης !

ARCTORIUS:
εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι παει κατι να αλλαξει ,δεν υπαρχει αμφιβολια οτι τα 860  ευρω βασικο μισθο μας θυμιζουν  αφρικανικα καθεστωτα.ας δουμε τι θα γινει.δεν μπορουν να κανουν αλλιως

EzeΤΡΟΛ:
Το παρακάτω απόσπασμα από μπλογκ αναφέρεται στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γκρουέφσκι-Τσερβενκόφσκι και είναι αποκαλυπτικό σχετικά με τις απολαβές του προέδρου του γειτονικού κρατιδίου.

Ο πρωθυπουργός της Φάιρομ Nicola Gruesvki έστειλε την υπηρεσία φορολογικών ελέγχων περιουσίας των Σκοπίων (την αντίστοιχη Υ.Π.Ε.Ε. πρώην Σ.Δ.Ο.Ε. της χώρας μας) για να ελέγξει την οικονομική κατάσταση του προέδρου της δημοκρατίας Branko Crvenkovski και της οικογενείας του σε βάθος πενταετίας.
Μάλιστα στον τύπο της γειτονικής χώρας, αναγράφονται τα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου.
Σύμφωνα με αυτά, όλη η περιουσία του κ.Τσερβένκοφσκι, είναι η εξής:

-Ένα διαμέρισμα στα Σκόπια, 61 τ.μ.
-Ένα Ι.Χ. Volkswagen Polo, μοντ.1995, αξίας 4.400 ευρώ (270.000 δηνάρια)
-Μετοχές αξίας 10.100 ευρώ (619.000 δηνάρια)
-Καταθέσεις, 580 ευρώ, στο όνομα της συζύγου του.
Ο μηνιαίος μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας της Π.Γ.Δ.Μ. είναι 1.200 ευρώ. ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ!!!

Ο Τσερβένκοφσκι δηλώνει τα ίδια περιουσιακά στοιχεία, από το 2002.
Οι φορολογικές αρχές θα ελέγξουν αν έχει αποκτήσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο, ο ίδιος ή συγγενής του Α΄βαθμού, στο διάστημα αυτό, το οποίο υπερβαίνει σε αξία 20 μισθούς, δηλαδή 24.000 ευρώ.Αν κατέχει αυτός ή πρόσωπο 1ου βαθμού συγγένειας, περιουσιακό στοιχείο αξίας άνω των 24.000 ευρώ, πέραν των δηλωθέντων, θα οδηγεί πιθανώς στη φυλακή!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση