ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
medisto
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔημήτρη, θα επιθυμούσα όπως όλοι μας να υπάρχει API για γιατρούς και αυτό των φαρμακείων δεν ενδιαφέρει. Οταν ανέφερα το AMP-stack εννοούσα, αν είναι δυνατόν η PHP να στέλνει ένα request για όλη τη συνταγή (πχ συνταγογράφηση) σε ένα non-blocking TCP-socket που θα είχαμε αναπτύξει και αυτό με τη σειρά του να επικοινωνεί με τον κατάλληλο τρόπο με το e-synt.
Για αρχή θα ήθελα να έχω μια ιδέα για ένα τέτοιο socket. Αν κατάλαβα καλά από το Technical του Oracle ADF, μας ενδιαφέρει το View Layer, όπου λέει: "For Web based interface Oracle ADF offers a rich set of over a 150 Ajax enabled JSF (JavaServer Faces) components that simplified the creation of dynamic and appealing user interfaces". Συνεπώς θα εντόπιζες το interface στην συνεργασία ADF-Faces και Ajax για την ανάπτυξη "Rich clients";
--- Τέλος παράθεσης ---
Για το ADF, ναι. Για το AMP-stack, η ιδέα για ένα ξεχωριστό non-blocking κομμάτι κώδικα εκτός Αpache δεν είναι κακή και ουσιαστικά θα μπορούσε να είναι ένας ενδιάμεσος που θα αντικατασταθεί μελλοντικά από το ΑΡΙ. Για την ακρίβεια, θα μπορούσες να το κάνεις σε PHP cli εάν θέλεις, αν και κρατώ τις επιφυλάξεις μου...
@Danae
Την τελευταία φορά που είχα δει το medisto, σου παρουσίαζε το captcha να το συμπληρώσεις και απλά φρόντιζε να δημιουργεί "κίνηση" ώστε να μην κάνει timeout το session και να σε πετάει έξω. Το ΑΡΙ δεν έχει session και κάνεις authendication με τον ίδιο τρόπο που κάνουν και τα Amazon Web Services με κρυπτογράφηση HmacSHA256.
Δ. Κουναλάκης:
Μπορείς να δεις την παρουσίαση του Σφυρόερα εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
tsoukase:
Σηκώνουμε τα μανίκια, κλείνουμε τα τηλέφωνα, αποχαιρετάμε στο Σαββατοκύριακο και τρώμε τις Faces μας...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Όταν εκτυπώνεται μια συνταγή ή παραπεμπτικό μέσω του e-syntagografisi ή e-diagnosis αντίστοιχα
είναι δυνατόν για τους διαχειριστές του e-syntagografisi ή e-diagnosis να δούνε από ποιον υπολογιστή εκτυπώθηκε αυτή η συνταγή ή παραπεμπτικό;
(με την βοήθεια του IP adress αυτού του υπολογιστή);
Σε περίπτωση που το παραπάνω είναι δυνατόν, τότε δεν νομίζω ότι θα τολμήσουν οι διαχειριστές του όποιου medisto ή med-express, να εκμεταλευτούν για κακό σκοπό το password που τους εκμυστηρεύεται κάποιος Ιατρός/πελάτης τους.
Δ. Κουναλάκης:
Ναι είναι δυνατό αλλά δεν σημαίνει τίποτα πρακτικά εάν με εισαγγελική παραγγελία δεν πας να κάνεις έλεγχο.
Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολογιστών δεν έχει σταθερή ΙΡ, τα ασυρματα stick δεν έχουν ΙΡ ανά περιοχή αλλά μοιράζουν σε όλη την Ελλάδα, και το σύστημα ΗΣ μόνο εντός σύζευξις μπορεί να βρεθεί εύκολα η ΙΡ του μηχανήματος του γιατρού.
προσωπικά στο ιατρείο έχω ζητήσει static IΡ για το φόβο των Ιουδαιων.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση