ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

medisto

<< < (6/13) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...............
προσωπικά στο ιατρείο έχω ζητήσει static IΡ για το φόβο των Ιουδαιων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πως ζητά κανείς static IP ;

timex:
Αυτο με την ip γιατι γινεται; γιατι να μη μπορω να συνταγογραφησω απο οποιονδήποτε υπολογιστη;

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...............
προσωπικά στο ιατρείο έχω ζητήσει static IΡ για το φόβο των Ιουδαιων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πως ζητά κανείς static IP ;

--- Τέλος παράθεσης ---
To ζητάς από τον Internet provider σου. Συνήθως περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά πακέτα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτο με την ip γιατι γινεται; γιατι να μη μπορω να συνταγογραφησω απο οποιονδήποτε υπολογιστη;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν σε περιορίζει να μπαίνεις από διαφορετικούς υπολογιστές. Απλά, δεν αλλάζει συνεχώς η ΙΡ που χρησιμοποιείς και αυτό είναι ένα επιχείρημα για να ξεχωρίσεις σε τυχόν πρόβλημα τι έγινε από το ιατρείο σου και τι όχι. Τώρα, εάν οι τυποι του medisto ή του med-express αποφασίσουν να κάνουν παιχνίδι υπάρχει τρόπος να το κάνουν και να γίνει από τη δική σου ΙΡ.

Αυτός ήταν ο λόγος που στο ΑΡΙ είχα προτείνει στην ΗΔΙΚΑ να υπάρχει ένα μηνιαίο log που να μπορείς να δει ο κάθε χρήστης τι έχει κάνει το λογισμικό του. Αυτό φυσικά είναι εφικτό με το ΑΡΙ αλλά όχι με τα πιθηκάκια medisto & med-express

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτο με την ip γιατι γινεται; γιατι να μη μπορω να συνταγογραφησω απο οποιονδήποτε υπολογιστη;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν σε περιορίζει να μπαίνεις από διαφορετικούς υπολογιστές. Απλά, δεν αλλάζει συνεχώς η ΙΡ που χρησιμοποιείς και αυτό είναι ένα επιχείρημα για να ξεχωρίσεις σε τυχόν πρόβλημα τι έγινε από το ιατρείο σου και τι όχι. Τώρα, εάν οι τυποι του medisto ή του med-express αποφασίσουν να κάνουν παιχνίδι υπάρχει τρόπος να το κάνουν και να γίνει από τη δική σου ΙΡ.

Αυτός ήταν ο λόγος που στο ΑΡΙ είχα προτείνει στην ΗΔΙΚΑ να υπάρχει ένα μηνιαίο log που να μπορείς να δει ο κάθε χρήστης τι έχει κάνει το λογισμικό του. Αυτό φυσικά είναι εφικτό με το ΑΡΙ αλλά όχι με τα πιθηκάκια medisto & med-express

--- Τέλος παράθεσης ---

Κατανοητό αλλά το λέω για άλλο λόγο. Πολλοί αγροτικοί επειδή στα χωριά που καλύπτουν δεν υπάρχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, παίρνουν τα βιβλιάρια των ασθενών και συνταγογραφούν είτε στο ΚΥ, είτε στο νοσοκομείο, είτε σπίτι τους. Έναν γνωστό μου λοιπόν, τον πήραν τηλέφωνο (από την ΗΔΙΚΑ) και του έστειλαν και μέηλ, για να του πουν ότι η διεύθυνση από την οποία συνταγογραφεί δεν είναι "γνωστή" στο σύστημα. Κοινώς δε θα πρέπει να συνταγογραφεί από το σπίτι. Και ρωτώ, γιατί να μη μπορεί να συνταγογραφήσει από το σπίτι, τη στιγμή που πολλές φορές η εφαρμογή κατά τη διάρκεια της ημέρας δε λειτουργεί, τα χωριά δεν έχουν υπολογιστές και ιντερνετ, και στο ΚΥ οι υπολογιστές μπορεί να είναι "πιασμένοι" από τους εφημερεύοντες ή άλλους αγροτικούς που θέλουν να συνταγογραφήσουν;

Harper:
Προσωπικα εχω συνταγογραφησει μερικες φορες απο το σπιτι.Μαλιστα σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την ΗΔΙΚΑ(?) πριν 4 μηνες περιπου μου ειπαν πως δεν εχει σημασια απο που συνταγογραφω.Το ειχα ρωτησει τοτε γιατι δεν ειχα κομπιουτερ στο ιατρειο και συνταγογραφησααρκετες φορες  στο κοινοτικο γραφειο
Στην τελικη εξαλλου η σφραγιδα και η υπογραφη σου θα μπουν οποτε δε νομιζω να εχει σημασια ΠΟΥ αλλα ΠΩΣ-ΤΙ-ΓΙΑΤΙ

Ενταξει, η χοντραδα θα βεβαια ειναι να  παει καποιος και να συνταγογραφησει πχ σε φαρμακειο (ξερεις ,γιατρε εχω κανα 2-3 συνταγες,ξεπλυνε τες σε παρακαλω μια και εισαι εδω!Να,γραψτες στο κομπιουτερ μου να μην τρεχεις....)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση