ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
medisto
hathat2:
Αν εσύ προσπαθείς να συμαζέψεις τα ασυμάζευτα και θες κώδικα που να παίζει και σε πλυντήριο, ή θες τον κώδικα της google και του facebook που το κάνει (άκου τι ζητάει ο άλλος ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ λες και είμαστε στο δημοτικό!!!) δικό σου πρόβλημα!
Έχε όποια αντίδραση θες στην τελική. Δεν είσαι στην ομάδα μου οπότε το αν θα μάθεις τρία πράματα σε πρακτικά επαγγελματικά project πέρα από θεωρητικάτζες δεν με αφορά.Θα με αφορούσε αν συνεργαζόμασταν.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Είπες ότι αν δεν κουμπωθώ πάνω στο subnet τους δεν βλέπουν mac.
Με τον ισχυρότερο τρόπο που υπάρχει στα μαθηματικά (το αντιπαράδειγμα) σου απέδειξα ότι δεν ξέρεις τι λες! Τόσο απλά.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν εσύ προσπαθείς να συμαζέψεις τα ασυμάζευτα και θες κώδικα που να παίζει και σε πλυντήριο δικό σου πρόβλημα!
Έχε όποια αντίδραση θες στην τελική. Δεν είσαι στην ομάδα μου οπότε το αν θα μάθεις τρία πράματα σε πρακτικά επαγγελματικά project πέρα από θεωρητικάτζες δεν με αφορά.Θα με αφορούσε αν συνεργαζόμασταν.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Είπες ότι αν δεν κουμπωθώ πάνω στο subnet τους δεν βλέπουν mac.
Με τον ισχυρότερο τρόπο που υπάρχει στα μαθηματικά (το αντιπαράδειγμα) σου απέδειξα ότι δεν ξέρεις τι λες! Τόσο απλά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα ίσχυε εάν έπαιζε το παράδειγμα σου. Και επειδή υπάρχει java σε πλυντήρια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζει εκεί.
Μου δείχνεις κάτι το οποίο παίζει μόνο στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος αν και εφόσον είναι μηδενική η ασφάλεια του...
Σου δείχνω site του χώρου σου που λέει ότι μόνο σε ΙΕ παίζει πλέον σήμερα και μόνο με ανοικτό το activex.
Τσατίζεσαι....
Άλλος ένας στο club.
Επόμενος....
hathat2:
Είχες μια θεωρία.
Στην κατέρριψα.
Χώνεψε το.
Δ. Κουναλάκης:
Δες τι πρότινες:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦυσικά υπάρχει και η option η ΗΔΙΚΑ να διαβάζει MAC address (μοναδική ανά τον κόσμο διεύθυνση-ταυτότητα του μηχανήματος από το οποίο μπαίνεις η οποία δεν αλλάζει και ανατίθεται από τον κατασκευαστή της κάρτας δικτύου). Έτσι ο ιατρός θα έχει και δυνατότητα να φτιάξει λίστα έμπιστων μηχανημάτων τα οποία χρησιμοποιεί. π.χ. το σταθερό του μηχάνημα στο σπίτι, το laptop του και ένα tablet είναι τα μόνα μηχανήματα από τα οποία ο ιατρός tsoukase μπορεί να μπαίνει στο e-syntagografisi. Όπως στο facebook δηλαδή και στο gmail που αυτές οι τεχνολογίες υπάρχουν εδώ και καιρό.
Δεν εκτιμώ ότι αυτή την στιγμή η ΗΔΙΚΑ το κάνει, (για την ακρίβεια ποντάρω ότι έχω ότι ΔΕΝ το κάνει) αλλά καλό είναι να μπει και λίγη μαύρη μαγεία για την ασφάλεια...
Για το ενδεχόμενο του μηχανήματος που στέλνει συνταγές από wirless ενός καφέ τώρα, αν ο ISP κρατάει πίνακες με τις αντιστοιχίες IP-MAC address που έχει δώσει (που εδώ αντίστοιχα είμαι βέβαιος οτι το κάνει), κάνεις cross-reference για μια MAC address με όσες πιθανές IP πήρε. Βρίσκεις μια IP που ήταν χρεωμένη σε κάποιο συνδρομητή (γιατί με το laptop του ο κακόβουλος σίγουρα μπήκε και απο το σπίτι του κάποτε, ή απο την δουλειά του) και την βγάζεις την άκρη. Όμως για το ενδεχόμενο ο admin του medisto όπως λές να κάνει κάτι απο το μηχάνημά σου όντως δεν υπάρχει γιατρειά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάφερες να δείξεις ότι στο 25% των χρηστών με τρύπια ασφάλεια στον ΙΕ μπορεί να γίνει. Και λες το ακόλουθο:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίχες μια θεωρία.
Στην κατέρριψα.
Χώνεψε το.
--- Τέλος παράθεσης ---
που το στηρίζεις σε μια φράση που έγραψα σκεπτόμενος κάθε χρήστη που πρέπει να καλύπτει η ΗΔΙΚΑ, μεταξύ αυτών και τους Mac και όχι μόνο όσους τρέχουν ένα διάτρητο ΙΕ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην MAC address την ξέρει μόνο ο router σου και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ο server που συνδέεσαι (πχ e-syntagografisi.gr). Δεν μπορεί με κανένα τρόπο να τον μάθει η ΗΔΙΚΑ, εκτός εάν πάρεις τον υπολογιστή σου και πας να συνδεθείς στο ίδιο subnet με το cloud που έχουν φτιάξει. Πέρα από αυτό υπάρχει και το MAC-spoofing.
Και εσείς, ειδικός στους υπολογιστές;
--- Τέλος παράθεσης ---
Και μετά από όλα αυτά είσαι χαρούμενος, που η πρόταση που έγραψες δεν στέκει αλλά κατάφερες να πείσεις ότι στο τύπο και όχι στην πραγματικότητα ότι έκανα λάθος.
--- Παράθεση ---Ο καθένας την δουλειά του και ο βλάχος τα τυριά του.
--- Τέλος παράθεσης ---
Από τυριά τουλάχιστον, ξέρεις;
Danae:
Τελικά είχε απόλυτο δίκιο ο πατέρας μου (γιατρός στο επάγγελμα) σε όσα αρνητικά έλεγε και λέει για τους γιατρούς....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση