Γενικά > Γενική συζήτηση

Προγραμμα Διαχειρισης Ασθενων-Ιατρειου

(1/7) > >>

olid:
Καλησπέρα   σε  όλους.  Υπάρχει   κάποιος  που να δουλεύει  στο ιατρείο  του κάποιο  πρόγραμμα  διαχείρισης  ασθενών,  καθαρά  εξειδικευμένο   για Ιατρείο; Ψάχνουμε  εδώ και  καιρό  για κάποιο  αξιόπιστο  πρόγραμμα.  Επίσης  θα  με  ενδιάφερε  αν  υπάρχει  και δοκιμαστική  έκδοση  κάποιου  τέτοιου  προγράμματος.  Ευχαριστώ.

Denominator:
Έχω μία μικρή εμπειρία από το Vido, που είναι διαδικτυακό εργαλείο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν 3 μήνες. Για πληροφορίες: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα   σε  όλους.  Υπάρχει   κάποιος  που να δουλεύει  στο ιατρείο  του κάποιο  πρόγραμμα  διαχείρισης  ασθενών,  καθαρά  εξειδικευμένο   για Ιατρείο; Ψάχνουμε  εδώ και  καιρό  για κάποιο  αξιόπιστο  πρόγραμμα.  Επίσης  θα  με  ενδιάφερε  αν  υπάρχει  και δοκιμαστική  έκδοση  κάποιου  τέτοιου  προγράμματος.  Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Χρησιμοποιώ το MedPlan και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχει και δοκιμαστική έκδοση:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα   σε  όλους.  Υπάρχει   κάποιος  που να δουλεύει  στο ιατρείο  του κάποιο  πρόγραμμα  διαχείρισης  ασθενών,  καθαρά  εξειδικευμένο   για Ιατρείο; Ψάχνουμε  εδώ και  καιρό  για κάποιο  αξιόπιστο  πρόγραμμα.  Επίσης  θα  με  ενδιάφερε  αν  υπάρχει  και δοκιμαστική  έκδοση  κάποιου  τέτοιου  προγράμματος.  Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Θα σου πρότεινα να μην πάρεις λογισμικό από το οποίο να μην μπορείς να πάρεις τα δεδομένα σου όταν αποφασίσεις να το αφήσεις για κάποιο άλλο.
Αν και από ότι κατάλαβα, δεν ψάχνεις για ιατρικό φάκελο αλλά για διαχειριστικό φάκελο, οπότε δεν θα έχεις ιατρικά δεδομένα.

dtse:
Εγώ  δουλεύω  ένα άλλο, είδα  και όσα  προτείνατε  παραπάνω. Το  έχω  αγοράσει  εδώ και ένα  περίπου  χρόνο  και είμαι  πολύ ευχαριστημένος , δοκιμαστική  έκδοση  υπάρχει σίγουρα  γιατί  το είχα  κατεβάσει  ο  ίδιος το trial, ώστε να πάρω  μια ιδέα  για τις λειτουργίες  του. Ρίξε  μια  ματιά : WhatsUpDoc Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση