Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
20 Απριλίου 2024, 00:37:15

Αποστολέας Θέμα: The Last Lecture  (Αναγνώστηκε 1998 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

31 Ιουλίου 2008, 21:42:18
Αναγνώστηκε 1998 φορές
Αποσυνδεδεμένος

πρώτη & καλύτερη

Ιατροί
Στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon οργανώνεται μια σειρά διαλέξεων με τίτλο The Last Lecture. Σε αυτές τις διαλέξεις, ο προσκεκλημένος θα πρέπει να παρουσιάσει ένα επιστημονικό ζήτημα "σαν να είναι η τελευταία διάλεξή του πριν πεθάνει". Ο καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών Randy Pausch καλεσμένος στη σειρά The Last Lecture βρέθηκε μπροστά σε μια πρόκληση. Για αυτόν θα ήταν μια πραγματική τελευταία διάλεξη, καθώς λίγο καιρό πριν είχε διαγνωστεί με κακοήθεια παγκρέατος. Η διάλεξή του μετατράπηκε αυτόματα σε μια ανθρώπινη μαρτυρία. Ο τίτλος έγινε "Really Achieving Your Childhood Dreams", παρουσιάζοντας στους φοιτητές του αξίες και αλήθειες της ζωής του.

Στη διάλεξη βρισκόταν τυχαία ένας δημοσιογράφος που έγραψε ένα σχόλιο στη Wall Street Journal. Έκτοτε, μια χωρίς προηγούμενο συζήτηση άρχισε. Η τελευταία διάλεξη του Randy Pausch, έγινε δημοφιλές βίντεο στο youtube, βιβλίο και αντικείμενο πλήθους σχολίων. Ο Randy Pausch πέθανε πριν λίγες ημέρες και σύμφωνα με τους NY Times, όταν ένας φίλος του του είπε "It’s important for you to feel like you can let go. It’s okay.", οι τελευταίες λέξεις ήταν "I’ll get back to you on that".

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ:

1 Αυγούστου 2008, 13:58:08
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

πρώτη & καλύτερη

Ιατροί
Και το κείμενο της τελευταίας διάλεξης του Randy Pausch είναι το παρακάτω.

Λέξεις κλειδιά: