Γενικά > Ενδιαφέροντα Links
Android Application για τον ΕΟΠΥΥ
Harper:
Σωστός!
Πέρα από το θεμα ΕΟΠΥΥ που διχάζει ,ειλικρινα συγχαρητηρια για την προσωπικη προσπαθεια.
timex:
Πρώτον θέλω να πω οτι έκανε αυτοματα update η εφαρμογη στο κινητο μου και μετα δε μπορουσα να μπω. Το ίδιο είχε γίνει και την προηγουμενη φορα. Δυστυχως δεν εγραψα τι ελεγε το error που εβγαλε. Εκανα απεγκατασταση και μετα εγκατασταση και ολα οκ.
Και δευτερον θελω να πω, πως θα ήταν καλό να υπήρχε μια εφαρμογή μόνο για γιατρους, μέσω της οποίας θα βλέπουμε-λαμβάνουμε τις καινούριες αποφάσεις του ΕΟΠΠΥ. Για τη συνταγογράφηση παράδειγμα. Ή και για άλλα θέματα.
akaliptos69:
Αρχικά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε jack και την υπόδειξη φίλη timex.
Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει... θα προσπαθήσω να το αναπαράξω γιατί σε μένα και όλους τους γνωστούς μου δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα.
Σε δεύτερη φάση θα προωθήσω το συγκεκριμένο θέμα (για τη δημιουργία της εφαρμογής) στο τμήμα ανάπτυξης και θα σας απαντήσω με την απόφαση. Βεβαίως εδώ να υπενθυμίσω ότι μπορείτε να δείτε τα πάντα που αναρτώνται στο site του ΕΟΠΥΥ, μέσω της έκδοσης που έχει κατασκευάσει ένας εξαίρετος συνάδελφος επίσης από τον ΕΟΠΥΥ. Υπάρχει ειδική έκδοση του site για φορητές συσκευές που θα σας βοηθήσει πολύ. Μήπως αυτό αποτελεί μία λύση στο πρόβλημα?
akaliptos69:
Νέα έκδοση 2.3.8
[*]Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 09/11/2012).
[*]Διόρθωση Λαθών στο σύστημα αναζήτησης Παρόχων και Υπηρεσιών.
[*]Προσθήκη Εικόνας Φόντου.
[*]Αλλαγή εικονιδίου εφαρμογής.
[/list]
akaliptos69:
Νέα έκδοση 2.3.9
* Καινούργια Λίστα Παρόχων Υγείας (Τελ. Ενημέρωση: 04/12/2012).
* Αναβάθμιση στο UI της εφαρμογής με γραφικά στα πλήκτρα αναζητήσεων.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση