Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

πιστοποιητικό για σχολικούς αγώνες?

(1/7) > >>

NewGP:
Ο διευθυντης του τοπικού σχολειου στελνει τα παιδια (λυκειου) να παρουν extra πιστοποιητικα υγειας πριν λαβουν μερος σε διασχολικους αγωνες (εντος του νομου). Εχει συνταξει μια φορμα και τα στελνει στο ΚΥ για υπογραφη. Ποσο νομιμα ειναι αυτα τα χαρτια;

patsatzisaristeidis:
Είναι στις υποχρεώσεις σου το να δίνεις πιστοποιητικα;Δεν ξέρω....Ισως,να μας διαφώτιζε κάποιος παλαιότερος στο forum.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ διευθυντης του τοπικού σχολειου στελνει τα παιδια (λυκειου) να παρουν extra πιστοποιητικα υγειας πριν λαβουν μερος σε διασχολικους αγωνες (εντος του νομου). Εχει συνταξει μια φορμα και τα στελνει στο ΚΥ για υπογραφη. Ποσο νομιμα ειναι αυτα τα χαρτια;

--- Τέλος παράθεσης ---

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ διευθυντης του τοπικού σχολειου στελνει τα παιδια (λυκειου) να παρουν extra πιστοποιητικα υγειας πριν λαβουν μερος σε διασχολικους αγωνες (εντος του νομου). Εχει συνταξει μια φορμα και τα στελνει στο ΚΥ για υπογραφη. Ποσο νομιμα ειναι αυτα τα χαρτια;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όποις πολίτης επιθυμεί μπορεί να εξεταστεί ως περιστατικό μη επείγον με τις διαδικασίες που προβλέπονται. Αν ζητήσει και βεβαίωση με το πόρισμα της εξέτασης, είναι υποχρεωμένος ο φορέας να απαντήσει στο αίτημά του.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν εννοείς την Μαθητική Αθλητική Ταυτότητα στην οποία επικολλάται και φωτογραφία (το έντυπο εδώ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ) είναι καθόλα νόμιμο, προβλέπεται για κάθε μορφή σχολικών αγώνων για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και είναι ξεχωριστό από το Ατομικό δελτίο Υγείας.

Δ. Κουναλάκης:
Φαντάζομαι ότι η ερώτηση είναι η εξής:
Επιτρέπεται το ασφαλιστικό σου ταμείο να πληρώνει επίσκεψη στο γιατρό για αγώνες, βεβαιώσεις για όπλα, γυμναστήρια, κλπ; Επιτρέπεται να καταλαμβάνεται ραντεβού για τέτοιο λόγο σε λίστες αναμονής στα νοσοκομεία;

Αυτό πέρα από το νομικό είναι και ηθικό ερώτημα.
Δεν ξέρω να το απαντήσω. Ξέρω μόνο ότι από το ΙΚΑ Ηρακλείου, βεβαιώσεις για τα Ατομικά δελτία μαθητή δίδονταν μετά την σχετική εγκύκλιο. Για όλα τα υπόλοιπα, τους διώχναν. Επίσης, εξετάσεις για βεβαιώσεις που απαιτούνταν για εργασία δεν γίνονταν δεχτές από τα νοσοκομεία μέσω του βιβλιαρίου στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου. Αυτές είναι οι προσωπικές μου εμπειρίες.

Λογική προσωπική μου απορία:
Εάν προβλέπεται να δίνονται τέτοιες γνωματεύσεις από τις δημόσιες δομές και ιατρεία, τότε γιατί υπάρχει σχετική διαδικασία και παράβολο για τα διπλώματα οδήγησης;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση