Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Πόθεν (;) έσχες (ή μήπως αίσχος;) πολιτικών 2011

<< < (2/4) > >>

Argirios Argiriou:
11/05/2016

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος11/05/2016

--- Τέλος παράθεσης ---

Αναρτήθηκε την παραπάνω ημερομηνία και αφορά οικονομικό έτος 2012.
Άλλο ένα δείγμα των ρυθμών που κινείται η δημόσια διοίκηση.

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί παραμένουν σε ανάρτηση και πρόσβαση για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αρχίατρος:
Έχετε παρατηρήσει πόσοι λαμβάνουν (νομιμότατα) εκατοντάδες χιλιάδες € αποζημίωση και δηλώνουν μόλις λίγα χιλιάρικα καταθέσεις στις τράπεζες ;

Οι offshore ας είναι καλά.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος11/05/2016

--- Τέλος παράθεσης ---

Αναρτήθηκε την παραπάνω ημερομηνία και αφορά οικονομικό έτος 2012.
Άλλο ένα δείγμα των ρυθμών που κινείται η δημόσια διοίκηση.

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί παραμένουν σε ανάρτηση και πρόσβαση για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κάτι μου λέει ότι η "καθυστέρηση" δεν έχει να κάνει με τους ρυθμούς της Δημόσιας Διοίκησης αλλά με το χρονικό ορίζοντα παραγραφής των πλημμελημάτων...

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχετε παρατηρήσει πόσοι λαμβάνουν (νομιμότατα) εκατοντάδες χιλιάδες € αποζημίωση και δηλώνουν μόλις λίγα χιλιάρικα καταθέσεις στις τράπεζες ;

Οι offshore ας είναι καλά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το έχω παρατηρήσει... οι εκδοχές είναι ή ότι είναι μπον-βιβέρ και τα τρώνε όλα κι έχει ο θεός (ή ο λαός) ή ότι κάπου αλλού τα έχουν... Θυμάμαι το Λοβέρδο με καταθέσεις 2-3 χιλιάρικα πχ σε παλαιό πόθεν-αίσχος και έλεγα να του δώσω τίποτα από τα δικά μου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση