Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Απριλίου 2024, 05:21:19

Αποστολέας Θέμα: Οι Διοικήσεις των Νοσ. και τα παιδιά της ΠΦΥ (ενός κατώτερου Θεού)  (Αναγνώστηκε 25261 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

28 Αυγούστου 2008, 12:43:47
Αναγνώστηκε 25261 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Fadomas


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να γίνουμε "εχθροί του λαού" κατα το ομώνυμο έργο του ΙΨΕΝ; Στο όρκο που δώσαμε όταν διοριστήκαμε μας ζητήθηκε να προστατεύσουμε το δημόσιο συμφέρον όπως το εκφράζουν το Συνταγμα και οι νόμοι. Δεν ορκίστηκαμε για το συμφέρον του φαρμακοποιού της εταιρείας, του "αγανακτισμένου" πολίτη. Επιστήμονες είμαστε, γαμώ το κερατό μου.

Άψογη και πολύ "τίμια" η αγανάκτησή σου.

Με αφορμή το εν λόγω θέμα που αναδεικνύει την "αγάπη" των διοικούντων για την ΠΦΥ και τους ανθρώπους της, παραθέτω ορισμένα στοιχεία για μία άλλη περίπτωση "πράξεων αγάπης", όπου όμως -ευτυχώς- εμπλέκεται μόνο η διοίκηση και όχι συνάδελφοι.

Στο Κ.Υ. "Χ" και ενώ ο Δ/ντης βρισκόταν σε εφημερία, ο Διοικητής θεώρησε σκόπιμο να διατάξει τον έναν εκ των εφημερευόντων αγροτικών να μεταβεί στο νοσοκομείο και να συνεχίσει εκεί την εφημερία του γιατί το παθολογικό τμήμα "πνιγόταν" ενώ στο Κ.Υ. καθόμασταν.
Σημειώνω ότι ο Δ/ντης ερεύνησε για τυχόν δημιουργία στο νοσοκομείο απρόοπτων καταστάσεων, αλλά διαπίστωσε ότι απλά ο ένας βοηθός του παθολογικού είχε συνοδεύσει το ασθενοφόρο και έμεινε πίσω ένας, ενώ η κίνηση στο ιατρείο ήταν η συνηθισμένη και ο επιμελητής εφημερίας βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτό το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε και έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία στη διοίκηση.

Δές τε παρακάτω (όσοι έχετε όρεξη για διάβασμα) πώς αντέδρασε η Διοίκηση, αλλά και πώς απάντησε η Δ/ση του Κ.Υ.

Τα περιγραφόμενα είναι απλά μία παραστατική εικόνα του πώς τα νοσοκομεία μας χρησιμοποιούν και πώς μας θεωρούν "παιδιά ενός κατώτερου θεού".

Υ.Γ.1:  Ο εν λόγω Δ/ντης, επειδή συνήθως απαντά στις "έντιμες" ενέργειες της διοίκησης, έχει δεχθεί εις βάρος του 2 φορές ΕΔΕ, αλλά και τις 2 τέθηκε στο αρχείο, αφού δεν μπόρεσαν να τον στριμώξουν. Ως πότε ΄'όμως θα "ξεφεύγει"?
Γιατί κινήθηκαν οι ΕΔΕ? Για τα εξής:
1η ΕΔΕ: Ήρθε ένα έγγραφο από το ΠεΣΥΠ που πρωτοκολλήθηκε. Σε 2 μέρες ήρθε για το ίδιο θέμα και άλλο πού απλά πρόσθετε κάποιες διευκρινίσεις. Η διοικητική υπάλληλος, νομίζοντας ότι ήρθε το ίδιο 2 φορές, δεν πρωτοκόλλησε το 2ο (το πρωτοκόλλησε αλλά μετά από 2 μέρες που το είδε ο δ/ντης και της επεσήμανε ότι είναι διαφορετικό). Κάποιος καλοθελητής το σφύριξε στη διοίκηση. Σε ερώτηση της διοίκησης, ο δ/ντης κάλυψε την υπάλληλο λέγοντας ότι το είχε παρακρατήσει αυτός για διευκρινήσεις. Έτσι κινήθηκε ΕΔΕ !!!
2η ΕΔΕ: Η σκέπη του Κ.Υ. έμπαζε σα σουρωτήρι, όταν ανέλαβε ο δ/ντης. Έκανε ενέργειες προς νομαρχία, περιφέρεια, υπουργείο για να τοποθετηθεί κεραμοσκεπή. Τελικά, τέλος έτους, βρήκε μέσω γνωριμιών του στο υπουργείο κάτι αδιάθετα ποσά στην τεχνική υπηρεσία που θα ημπορούσαν να πάνε στο Κ.Υ. αν εντός 20 ημερών (από την "ανακάλυψή τους") στέλνονταν στο υπουργείο σχετικό αίτημα -μελέτη και απόφαση Δ.Σ.. Ο δ/ντης κίνησε γή και ουρανό, αλλά το Δ.Σ. δεν ολοκλήρωσε τα απαιτούμενα, όχι εντός 20 ημερών, αλλά ούτε κατά την εκπνοή του έτους. Έτσι το έργο δεν έγινε και δεν ξαναβρέθηκαν πόροι.
2 χρόνια μετά, αναλαμβάνει νέος πρόεδρος. Στην επίσκεψή του στο Κ.Υ. βλέπει το χάλι και χωρίς να ρωτήσει τίποτε διατάσει ΕΔΕ για την "εγκληματική αμέλεια" της Δ/σης του Κ.Υ. Αξίζει να σημειώσω ότι η σύζυγός του (ιατρός ΕΣΥ στο ίδιο νοσοκομείο και Κ.Υ.) ήταν ένα από τα μέλη της επιτροπής που είχε παραλάβει το Κ.Υ. με την παντελώς ακατάλληλη στέγη και είχε διατελέσει και δ/ντης του Κ.Υ.). Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εκείνη η ΕΔΕ, όχι μόνο το δ/ντη δεν έβλαψε, αλλά έβγαλε στα φόρα και άπλυτα των ανθρώπων του κ. Προέδρου.

Υ.Γ. 2: Ας μη βιαστεί κανείς να μιλήσει για κακά ΠΑΣΟΚ ή κακές ΝΔ. Η νοοτροπία της απαξίωσης της ΠΦΥ και των λειτουργών της δεν έχει κομματικά σύνορα. Τις ΕΔΕ τις έκανε πασόκος διοικητής. Την απαξιωτική αντιμετώπιση που φαίνεται στα κατωτέρω έγγραφα την έκανε ΝουΔούλης Διοικητής. Φαίνεται πως σ' αυτά τα πράγματα "ένα ειν' του χρώμα"

Η παράθεση εγγράφων ακολούθεί:
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Αυγούστου 2008, 12:58:02 από Fadomas »
Φως, περισσότερο φώς

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
3 Απαντήσεις
4237 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Φεβρουαρίου 2009, 17:54:58
από flone
5 Απαντήσεις
9464 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Νοεμβρίου 2009, 13:27:30
από anasm
3 Απαντήσεις
7310 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Μαΐου 2012, 15:24:36
από Zachariadis
3 Απαντήσεις
13131 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Δεκεμβρίου 2019, 00:49:53
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
4776 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 18 Αυγούστου 2017, 18:13:46
από Argirios Argiriou