Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (3/108) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΖητάει genuine validation ................  :-*

--- Τέλος παράθεσης ---

Αμέ τι νόμιζες ! Θα άφηνε η big mama  τέτοια ...τρύπα;

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΖητάει genuine validation ................  :-*

--- Τέλος παράθεσης ---

Αμέ τι νόμιζες ! Θα άφηνε η big mama  τέτοια ...τρύπα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι ναι , να μαζευτούμε όλοι μαζί να το ......... εγκαταστήσετε !

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕλευθεροτυπία, 29/09/2009.

 Η εταιρία δήλωσε ότι το πρόγραμμά της δεν έχει σκοπό να «κλέψει» πελάτες από τις καθιερωμένες εταιρίες με τα γνωστά επί πληρωμή προγράμματα antivirus (Symantec-Norton, McAfee κλπ), αλλά προσδοκά ότι το δικό της δωρεάν πρόγραμμα θα αξιοποιηθεί κυρίως από όσους χρήστες δεν είχαν μέχρι τώρα άλλο πρόγραμμα κατά των ιών.


--- Τέλος παράθεσης ---

Τι μεγαλοψυχία θεέ μου!! Τρέμω από συγκίνηση! ;D ;D


Αγωνιστική Παρέμβαση:
google wave Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Από  το δικτυακό τόπο της εφημερίδας "Το Βήμα"   Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το πειραματικό Google Wave συνδυάζει email, IM, έγγραφα και πολυμέσα
Αθήνα - Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμα 100.000 προσκεκλημένοι χρήστες θα μπορούν από την Τετάρτη να δοκιμάσουν το Google Wave, μια ενοποιημένη πλατφόρμα επικοινωνίας που συνδυάζει email, instant messaging, κοινωνική δικτύωση, διαχείριση εγγράφων και ανταλλαγή αρχείων.

Το Wave θεωρείται σήμερα μια από τις πλέον υποσχόμενες υπηρεσίες της Google, ειδικά για εταιρικούς χρήστες με αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας και online συνεργασίας. Η πειραματική υπηρεσία «πώς θα έμοιαζε το email αν το εφευρίσκαμε σήμερα», υπερηφανεύεται ο κολοσσός του Διαδικτύου.

Μεταξύ των νέων λειτουργιών που υιοθετεί το Wave είναι η «πληκτρολόγηση σε πραγματικό χρόνο», η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα μηνύματα φίλων τους την ώρα που γράφονται χαρακτήρα προς χαρακτήρα, εφόσον ο αποστολέας το επιθυμεί.

Διευκολύνει επίσης την ανταλλαγή αρχείων και επιτρέπει τη διαξαγωγή συζητήσεων που παραμένουν ενεργές ακόμα και μετά την αποσύνδεση των χρηστών, έτσι ώστε τα μέλη της παρέας να μπορούν να διαβάσουν αργότερα τους διαλόγους που έχασαν.

Το Wave είναι μια υπηρεσία ανοιχτού κώδικα, επιτρέπει δηλαδή σε ανεξάρτητους προγραμματιστές να αναπτύξουν εφαρμογές που εμπλουτίζουν τις δυνατότητές του.

Σύμφωνα με το επίσημο ιστολόγιο της Google, εταιρείες λογισμικού αναπτύσσουν ήδη εφαρμογές για λειτουργία βιντεοδιάσκεψης, σχεδιασμού ταξιδιών και παιχνίδια όπως το Sudoku.

Το Wave τρέχει βέβαια στο πρόγραμμα πλοήγησης Google Chrome, προς το παρόν όμως δεν υποστηρίζει όμως τον Internet Explorer της Microsoft. Οι χρήστες του ΙΕ πρέπει να εγκαθιστούν ένα plug-in με την ονομασία Google Frame, για το οποίο όμως η Microsoft υποστηρίζει ότι υποβαθμίζει την ασφάλεια του συστήματος.

Η δοκιμή που ξεκινά στις 18.00 ώρα Ελλάδας την Τετάρτη είναι ανοιχτή μόνο σε 100.000 προσκεκλημένους χρήστες, από τους οποίους πολλοί είναι χρήστες των επαγγελματικών υπηρεσιών του Google Apps. Καθένας από τους προσκεκλημένους θα μπορεί με τη σειρά του να προσκαλεί μέχρι και πέντε άλλους χρήστες.

Τα επίσημα εγκαίνια του Wave αναμένονται «αργότερα φέτος».


Argirios Argiriou:
Κοιτάξτε στο δεξιό μέρος της σελίδας του παρακάτω link:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση