Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ή
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Στις 15/11/2016 μπήκα επίσημα στην Protergia αντί της ΔΕΗ στο σπίτι.
Σήμερα ( 23/11/2016) μου ήρθε ένας τελικός λογαριασμός από την ΔΕΗ όπου φαίνεται ότι έχω να λαμβάνω χρήματα (προφανώς γιατί μου επιστρέφουν πίσω την εγγύηση, ίσως και κάποιες χρεώσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα που τις κάνουν προκαταβολικά ).
Πήρα τηλέφωνο στις πληροφορίες της ΔΕΗ στο 11770 για το πώς θα πάρω, στην πράξη, πίσω αυτά τα χρήματα.
Μου είπαν να πάω σε κάποιο κατάστημα της ΔΕΗ, με τον τελικό αυτό λογαριασμό, την αστυνομική μου ταυτότητά, το ΑΦΜ και ένα εκκαθαριστικό της εφορίας
και τότε θα μου δώσουν τα χρήματα μετρητά.
Στην Protergia σου στέλνουν λογαριασμό κάθε μήνα, και αν θέλω μάλιστα μπορούν να μου στέλνουν εκκαθαριστικό κάθε μήνα, αρκεί να κάνω log in στην σελίδα της Protergia και να γράφω τις ενδείξεις του ρολογιού μου του ηλεκτρικού. Το ποιες ημερομηνίες κάθε μήνα πρέπει να το κάνω αυτό εξαρτάται λίγο από παροχή σε παροχή. Στην περίπτωσή μου, επειδή ο λογαριασμός μου έρχεται στις αρχές κάθε μήνα, μου είπαν αν θέλω να κάνω την μέτρηση, το σωστό είναι να την κάνω 25 με 30 κάθε μήνα. Βέβαια για καλό και καλό έρχεται έτσι και αλλιώς η ΔΕΔΗΕ και τους δίνει και αυτή τις ενδείξεις του μετρητή κάθε 4 μήνες.
Παρόλο που το Ιατρείο μου δεν έχει νομική μορφή Εταιρείας ωστόσο το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνω μέσω της Protergia είναι καταγεγραμμένο ως επαγγελματικό και αν θέλω να το πληρώσω ηλεκτρονικά π.χ. μέσω της winbank, τότε πρέπει να επιλέξω Protergia Επιχειρήσεις και όχι Protergia ιδιώτες.
Επίσης σε περίπτωση που για κάποιο λόγο είμαι εκπρόθεσμος στην πληρωμή μου προς την Protergia η τιμωρία είναι ότι χάνω την έκπτωση του 15% για τον επόμενο μήνα (όχι όμως για όλους τους επόμενους μήνες).
Argirios Argiriou:
Πίνακες με τα ποσά που θα πληρώσεις για τέλη κυκλοφορίας 2017 και οδηγίες για taxisnet.
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
Πούλα το απο το Facebook
secondhand aslanidis
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΒΑΛΑ (AGGELIES KAVALA)
ΑΓΓΕΛΊΕΣ ΚΑΒΆΛΑ /AGGELIES KAVALA ( πουλάμε αγοράζουμε )
ΑΓΟΡΑΣΤΕ-ΠΟΥΛΗΣΤΕ-ΧΑΡΙΣΤΕ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΓΟΡΑΖΩ-ΠΟΥΛΑΩ-ΧΑΡΙΖΩ
AggelioCosmos
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΞΑΝΘΗ (AGGELIES XANTHI)
ΑΓΟΡΑΣΤΕ-ΠΟΥΛΗΣΤΕ-ΧΑΡΙΣΤΕ- ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΣΕΡΡΕΣ)
Αγγελιες τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων
GirousisN:
Το Pricescope, το Παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών & ταχυδρομικών προϊόντων, αποτελεί την ηλεκτρονική εφαρμογή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε και να αξιολογήσετε, με απλό και εύχρηστο τρόπο, λιανικές τιμές πακέτων/υπηρεσιών σε σταθερή τηλεφωνία, κινητή τηλεφωνία και Διαδίκτυο, καθώς και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών για αποστολές εγγράφων και δεμάτων εντός και εκτός Ελλάδας.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση