Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Argirios Argiriou:
30/11/2019 Καθημερινή.
Ποια προϊόντα προτίμησαν οι καταναλωτές στην Black Friday
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Καθημερινή, 01/12/2019
Εως και τριπλάσιες είναι οι χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαθημερινή, 01/12/2019
Εως και τριπλάσιες είναι οι χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση στο facebook συναδέλφου ιδιώτη Γενικού Ιατρού που έχει δική του εταιρεία:
Αυτό που επίσης, ισχύει είναι ότι οι συνδέσεις και οι κάρτες που μπαίνουν σε εταιρικό ΑΦΜ έχουν έως και διπλάσιο κόστος σε όλα σε σχέση με αυτές που μπαίνουν σε φυσικό πρόσωπο. Οι εταιρίες επιδοτούν την επικοινωνία των φυσικών προσώπων
Argirios Argiriou:
Σε όλα τα ΑΤΜ των τραπεζών που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα αν βάλεις την κάρτα σου και χτυπήσεις λάθος κωδικό, σου την γυρνά με το μήνυμα «χτυπήσατε λάθος κωδικό».
Όχι όμως στην Alphabank.
Μέσα σε καταστήματα της Alphabank έχει ATM για να κάνεις κατάθεση μετρητών, που αφού βάλεις την κάρτα, αφού χτυπήσεις λανθασμένα τον κωδικό της κάρτας και αφού καλά καλά βάλεις τα μετρητά και σου τα μετρήσει, σου τα γυρνά πίσω, με το μήνυμα «τα λεφτά σας επιστρέφονται γιατί χτυπήσατε λάθος κωδικό». Στο στρατό αυτό το λένε και καψόνι…
( Οι υπάλληλοι, με κατανόηση είναι αλήθεια, σου δείχνουν παραδίπλα ένα άλλο μηχάνημα που δέχεται την κάρτα σου χωρίς κωδικό και μπορείς και εκεί να καταθέσεις χρήματα αλλά όμως εκεί πρέπει να βάζεις τα χαρτονομίσματά σου ένα ένα ).
Argirios Argiriou:
Στις 05/02/2020 μου τηλεφώνησαν από την vodafone από το 216 500 67 86 και μου κάναν προσφορά για σταθερή τηλεφωνία, απεριόριστα προς σταθερά + 5 ώρες προς κινητά + 24αρι ιντερνέτ και δωρεάν τέλη ενεργοποίησης με 18,70 € / μήνα για 2 χρόνια. Για τις κλήσεις προς κινητό ισχύει ως ελάχιστη χρέωση το δίλεπτο.
Δεν ξέρω αν αυτή την προσφορά μου την κάναν επειδή έχω και κινητό στην Vodafone ή όχι.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση