Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Και τα δύο είναι χάλι μαύρο. Απλά στο δεύτερο ο "μάστορας" έτρεξε να γεμίσει με λάσπη ταχείας πήξεως που δεν θα έχει καμιά σχέση με το υπόλοιπο υλικό.
Η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπεις να δουλεύουν κομπρεσέρ αλλάζεις μάστορα. Υπάρχουν σήμερα μηχανήματα με διπλούς τροχούς που κόβουν χωρίς κομπρεσέρ τις διαδρομές των σωλήνων και χωρίς να δονούν τους τοίχους, ακριβώς το κομμάτι που χρειάζεται να περάσει ο σωλήνας. Επίσης, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι σχεδιασμένη από μηχανικό πριν πέσουν τα μπετά και αν χρειάζεται κάπου να περάσει γραμμή μέσα από δοκάρι, έχει ήδη τοποθετηθεί και δεθεί σωλήνας μέσα στο μπετό πριν πέσει.
Argirios Argiriou:
Πήγα στις 11/06/2022 στο τοπικό κατάστημα της ΗΡΩΝ και υπολόγισαν με βάση παλιά εκκαθαριστικά μας του ρεύματος, πόσο ηλεκτρική ενέργεια καταναλώνουμε στο σπίτι (115 τετραγωνικά) (υπολόγισαν την κατανάλωσή μας το τελευταίο δωδεκάμηνο) στις 4.500 Kwh (μέσα σε αυτά είναι και η ενδοδαπέδια θέρμανση).
Με βάση αυτά, μας είπαν ότι για να μηδενίσουμε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού μας ρεύματος αρκεί να πληρώσουμε μέσω του προγράμματος ΕΝ.Α 1.100 €.
Εάν θέλουμε να μηδενίσουμε εντελώς τον λογαριασμό μας (και από τις πρόσθετες χρεώσεις) τότε πρέπει να πληρώσουμε συνολικά 4.500 €.
Το κεφάλαιο που σκεφτόμαστε να καταβάλουμε μπορούμε να το καταβάλλουμε αν θέλουμε και σε δόσεις στα 3 πρώτα χρόνια από την υπογραφή του συμβολαίου.
Το συμβόλαιο είναι 20ετές και μπορεί να μεταβιβαστεί και σε άλλο ΑΦΜ (και να κληροδοτηθεί) αλλά και να μεταβιβαστεί σε άλλο Αριθμό Παροχής.
Βέβαια στις 01/07/2022 που πήγα μου είπαν ότι με βάση 3 εκκαθαριστικούς που βρήκαν (τον τέταρτο δεν τον βρήκαν) την ετήσια κατανάλωση μου την υπολόγισαν στις περίπου 6.500 kWh και ότι για να μηδενίσω τον λογαριασμό μου θα χρειαζόταν 7.000 - 8.000 €.
Υπόγραψα τελικά το συμβόλαιο ΕΝ.Α. και μου είπαν ότι θα μου έρθουν κάτι κωδικοί σε sms με τους οποίους θα πληρώσω το ποσό που θέλω μέσω e-banking ή σε κατάστημα τράπεζας.
Επίσης μέσω της χρεωστικής μου κάρτας, μου βάλαν πάγια εντολή πληρωμής (το επέλεξα εγώ). Η προμήθεια που θα πληρώνω για την πάγια είναι η προμήθεια που παίρνει συνήθως η Τράπεζά μου, που στην περίπτωση της Πειραιώς είναι αν θυμάμαι καλά 0,40 €/πληρωμή.
Argirios Argiriou:
13/06/2022
Εγγραφή ή Είσοδος
Επιδότηση συσκευών: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
19/06/2022
Ηλεκτρικό ρεύμα: Ο ευρωπαϊκός χάρτης της ακρίβειας - Nέα αύξηση σχεδόν 50% στις τιμές χονδρικής
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση