Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (2/107) > >>

Argirios Argiriou:
Ελευθεροτυπία, 29/09/2009.

Από σήμερα το δωρεάν «κατέβασμα» του νέου antivirus της Microsoft
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι σε 19 χώρες θα μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν το νέο της πρόγραμμα κατά των ιών Security Essentials.
 Το πρόγραμμα ήταν διαθέσιμο από τον Ιούνιο σε δοκιμαστική έκδοση (beta), ενώ τώρα πλέον θα διατίθεται στην τελική μορφή του, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία.

Το πρόγραμμα ενημερώνεται καθημερινά με τα νέα updates κατά των πρόσφατων ιών και άλλων απειλών.

Σύμφωνα με την Microsoft, η χρήση του Security Essentials δεν επιβραδύνει την λειτουργία του υπολογιστή. Η εταιρία δήλωσε ότι το πρόγραμμά της δεν έχει σκοπό να «κλέψει» πελάτες από τις καθιερωμένες εταιρίες με τα γνωστά επί πληρωμή προγράμματα antivirus (Symantec-Norton, McAfee κλπ), αλλά προσδοκά ότι το δικό της δωρεάν πρόγραμμα θα αξιοποιηθεί κυρίως από όσους χρήστες δεν είχαν μέχρι τώρα άλλο πρόγραμμα κατά των ιών.



Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Koterakis:
.

Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟπότε θα είναι τέτοιος ο πόλεμος σε αυτό το λογισμικό από τις εταιρίες ανταγωνισμού, που ίσως τελικά όποιος χρήστης το χρησιμοποιεί να αποτελεί και τον νούμερο ένα στόχο συγχρονισμένων μαζικών επιθέσεων. Άντε να δούμε θα καταφέρει και αυτή τη φορά η Microsoft να καταποντίσει (οικονομικά που είναι και το ζητούμενο άλλωστε) όλους τους άλλους; Προσωπικά, λόγω του δωρεάν (;D) αμέσως δηλώνω ενδιαφέρον  και περιμένω τον σύνδεσμο για να το κατεβάσω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Chris123GR:
Ζητάει genuine validation ................  :-*

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση