ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων

Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch

<< < (113/283) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Οι φμφ πάντως στα δικά τους σάιτ, που είναι και ευάριθμα, γράφουν πολύ πιο αιχμηρά σχόλια με πολύ λιγότερο φιλική διάθεση, τόσο μεταξύ τους όταν διαφωνούν, όσο και προς άλλους επαγγελματίες υγείας που τυχαίνει να έχουν αντίθετες απόψεις.

Denominator:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος(μετά ξεκίνησαν οι χαζοεξυπνάδες και παρέκλινε η κουβέντα)

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν συνεχίσετε να γράφετε σε αυτόν τον τόνο, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να αναζητήσετε άλλο φόρουμ.
Παράκληση για επιχειρήματα χωρίς χαρακτηρισμούς, ιδία επί του προσωπικού.

--- Τέλος παράθεσης ---
Εχω γραψει παντα με επιχειρηματα, δεν μπορω να πω το ιδιο και για αλλους. Αν το φορουμ σας προτρεπει την ειρωνια/δυσφημιση ενος ολοκληρου επαγγελματικου κλαδου , μαλλον αλλος θελει υπενθμισεις

Ευχαριστω για το τραβηγμα στο αυτακι, φευγω και μονος μου

--- Τέλος παράθεσης ---

Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει φιλοξενήσει και έχει ακούσει πολλές φορές φαρμακοποιούς αλλά και υπαλλήλους φαρμακείου. Επιζητεί τη γνώμη τους, αλλιώς θα τους είχε αποκλείσει εξ΄ορισμού ώστε να μην έχουν καμία δυνατότητα για αντίλογο.
Νομίζω ότι αν ανατρέξετε σε παλαιότερες συζητήσεις θα το αντιληφθείτε.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε, είστε ευπρόσδεκτος, όπως και την πρώτη φορά.
Αν πάλι όχι, η απόφασή σας είναι απολύτως σεβαστή.

:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει φιλοξενήσει και έχει ακούσει πολλές φορές φαρμακοποιούς αλλά και υπαλλήλους φαρμακείου. Επιζητεί τη γνώμη τους, αλλιώς θα τους είχε αποκλείσει εξ΄ορισμού ώστε να μην έχουν καμία δυνατότητα για αντίλογο.
Αν πάλι όχι, θεωρώντας ότι κάποιος σας περιόρισε, είναι δική σας απόφαση και απολύτως σεβαστή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί χάρη μας κάνετε, που μας ακούτε;  Ανέτρεξα και σε παλιότερες συζητήσεις και αυτό που αντελήφθειν ήταν πως εμένα μου "κουνάτε το δάχτυλο" για χαζομάρες λες και είμαστε παιδάκια, ενώ σε συναδέλφους σας που γενικεύουν/μηδενίζουν και/ή τρολλάρουν συστηματικά και οπότε απαξιώνουν οποιονδήποτε ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο (δυσχεραίνοντας απίστευτα τη συζήτηση)ούτε κουβέντα ή τους γεμίζετε με like, λες και είμαστε στο facebook  :laugh:

Δικαίωμά σας, αλλά μην μας κοροιδεύετε κι από πάνω με υποκριτικές αβρότητες.

Καλή συνέχεια στις "συζητήσεις" σας!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν πάλι όχι, θεωρώντας ότι κάποιος σας περιόρισε, είναι δική σας απόφαση και απολύτως σεβαστή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί χάρη μας κάνετε, που μας ακούτε;  Ανέτρεξα και σε παλιότερες συζητήσεις και αυτό που αντελήφθειν ήταν πως εμένα μου "κουνάτε το δάχτυλο" για χαζομάρες λες και είμαστε παιδάκια, ενώ σε συναδέλφους σας που γενικεύουν/μηδενίζουν και/ή τρολλάρουν συστηματικά και οπότε απαξιώνουν οποιονδήποτε ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο (δυσχεραίνοντας απίστευτα τη συζήτηση)ούτε κουβέντα ή τους γεμίζετε με like, λες και είμαστε στο facebook  :laugh:

Δικαίωμά σας, αλλά μην μας κοροιδεύετε κι από πάνω με υποκριτικές αβρότητες.

Καλή συνέχεια στις "συζητήσεις" σας!

--- Τέλος παράθεσης ---

Όπως αγαπάτε.

HarisDimou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌπως αγαπάτε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Like  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση