ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων
Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch
medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει φιλοξενήσει και έχει ακούσει πολλές φορές φαρμακοποιούς αλλά και υπαλλήλους φαρμακείου. Επιζητεί τη γνώμη τους, αλλιώς θα τους είχε αποκλείσει εξ΄ορισμού ώστε να μην έχουν καμία δυνατότητα για αντίλογο.
Νομίζω ότι αν ανατρέξετε σε παλαιότερες συζητήσεις θα το αντιληφθείτε.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε, είστε ευπρόσδεκτος, όπως και την πρώτη φορά.
Αν πάλι όχι, θεωρώντας ότι κάποιος σας περιόρισε, είναι δική σας απόφαση και απολύτως σεβαστή.
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί χάρη μας κάνετε, που μας ακούτε; Ανέτρεξα και σε παλιότερες συζητήσεις και αυτό που αντελήφθειν ήταν πως εμένα μου "κουνάτε το δάχτυλο" για χαζομάρες λες και είμαστε παιδάκια, ενώ σε συναδέλφους σας που γενικεύουν/μηδενίζουν και/ή τρολλάρουν συστηματικά και οπότε απαξιώνουν οποιονδήποτε ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο (δυσχεραίνοντας απίστευτα τη συζήτηση)ούτε κουβέντα ή τους γεμίζετε με like, λες και είμαστε στο facebook :laugh:
Δικαίωμά σας, αλλά μην μας κοροιδεύετε κι από πάνω με υποκριτικές αβρότητες.
Καλή συνέχεια στις "συζητήσεις" σας!
--- Τέλος παράθεσης ---
1. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. (λαϊκή παροιμία)
2. Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. (Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865)
3. Οι άνθρωποι αγωνίζονται πιο σκληρά για τα συμφέροντά τους παρά για τα δικαιώματά τους. (Ναπολέων Βοναπάρτης)
4. Οι αρετές χάνονται μέσα στο συμφέρον, όπως οι ποταμοί στη θάλασσα. (Λα Ροσφουκώ)
KΛ:
Εγγραφή ή Είσοδος
2. Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. (Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865)
3. Οι άνθρωποι αγωνίζονται πιο σκληρά για τα συμφέροντά τους παρά για τα δικαιώματά τους. (Ναπολέων Βοναπάρτης)
4. Οι αρετές χάνονται μέσα στο συμφέρον, όπως οι ποταμοί στη θάλασσα. (Λα Ροσφουκώ)
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν υποθέσω πως όλα αυτά τα ρητά υπονοούν πως όλη η φασαρία εκ μέρους μου γίνεται για "το μαλλί", να σας υπενθυμήσω πως σε όλα μου τα σχόλια (αν τα διαβάσατε ) μιλούσα πάντοτε και για "βιωσιμότητα".
- Κανένας μας, όσο κι αν σέβεται/αγαπάει τη δουλειά του δεν πάει να δουλέψει για απλή ενασχόληση, το κάνει και για ποιότητα ζωής
- Ποιότητα χωρίς οικονομική βάση δεν υπάρχει πουθενά (παρά μόνο στον εθελοντισμό ίσως, οπού και κει περιορίζεται από την οικονομική δυνατότητα. Παραδείγματα τόσο τα κοινωνικά φαρμακεία, όσο και τα κοινωνικά ιατρεία)
γεια σας και όπως είπα καλή συνέχεια στις συζητήσεις σας για φμφ (χωρίς φμφ, αφού δεν μπορεί κανείς να αντέξει πάνω από λίγα μηνύματα!)
medicus:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν υποθέσω πως όλα αυτά τα ρητά υπονοούν πως όλη η φασαρία εκ μέρους μου γίνεται για "το μαλλί", να σας υπενθυμήσω πως σε όλα μου τα σχόλια (αν τα διαβάσατε ) μιλούσα πάντοτε και για "βιωσιμότητα".
- Κανένας μας, όσο κι αν σέβεται/αγαπάει τη δουλειά του δεν πάει να δουλέψει για απλή ενασχόληση, το κάνει και για ποιότητα ζωής
- Ποιότητα χωρίς οικονομική βάση δεν υπάρχει πουθενά (παρά μόνο στον εθελοντισμό ίσως, οπού και κει περιορίζεται από την οικονομική δυνατότητα. Παραδείγματα τόσο τα κοινωνικά φαρμακεία, όσο και τα κοινωνικά ιατρεία)
γεια σας και όπως είπα καλή συνέχεια στις συζητήσεις σας για φμφ (χωρίς φμφ, αφού δεν μπορεί κανείς να αντέξει πάνω από λίγα μηνύματα!)
--- Τέλος παράθεσης ---
Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η άποψή μου γνωστή, στους περισσότερους εδώ μέσα. Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, θα απαντήσω "εικονογραφικά". Ευχαριστώ.
tasath:
Άλλες 2 μέρες απεργία (ΠΑΡ 14/3 και ΔΕΥ 17/3).
Για να δούμε πόσο αντέχει ο Κωστής.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςγεια σας και όπως είπα καλή συνέχεια στις συζητήσεις σας για φμφ (χωρίς φμφ, αφού δεν μπορεί κανείς να αντέξει πάνω από λίγα μηνύματα!)
--- Τέλος παράθεσης ---
Στα δικά σας φόρουμ, όπως το myFarm, βάζετε spam filters για να φιμώστε τις διαφορετικές φωνές.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση