ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων
Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch
EzeΤΡΟΛ:
Οι λύσεις που συμφωνήθηκαν για ΜΗΣΥΦΑ, ιδιοκτησιακό
skai.gr
Σε συμβιβαστικές λύσεις για τις περισσότερες συστάσεις που περιελάμβανε η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ κατέληξαν, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, κυβέρνηση και Tρόικα. Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τι προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών.
Για τα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα και τα συμπληρώματα διατροφής
Για τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής, η πώλησή τους θα επιτρέπεται ελεύθερα και στα σούπερ-μάρκετ.
Για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα η πώλησή τους θα επιτρέπεται, δοκιμαστικά για τρεις μήνες, μόνο στα φαρμακεία, αλλά με απελευθέρωση του περιθωρίου κέρδους των φαρμακοποιών.
Για τις άδειες των φαρμακείων
Ιδιώτες που δεν είναι φαρμακοποιοί δεν θα έχουν δικαίωμα να ανοίγουν φαρμακείο, όμως θα μπορούν να κατέχουν ελεύθερο ποσοστό συνιδιοκτησίας (πχ ως χρηματοδότες).
Argirios Argiriou:
March 17, 2014.
Greece has an absolutely absurd number of pharmacists.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Gatekeeper:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςMarch 17, 2014.
Greece has an absolutely absurd number of pharmacists.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
white-coated army of pill-providers. ;D ;D
EzeΤΡΟΛ:
Προσωπικά, γράφω πλέον πάντα γενόσημα για να μη βρω κάποτε το μπελά μου. Τα μη-γενόσημα, τα έχω περιορίσει μόνο στις περιπτώσεις που ο ασφαλισμένος ήδη τα παίρνει, θέλει να τα συνεχίσει, και είναι μοναδικά, δλδ δεν μπορώ να βρω και να περάσω κάποιο ολόιδιο γενόσημο.
Περιμένω όμως και το κράτος να κάνει τώρα τη δουλειά του, δλδ να εντοπίσει και να βάλει στο μικροσκόπιο τους φμφ που συστηματικά γειώνουν την πρόταση μου για γενόσημο και δίνουν στον ασφαλισμένο πρωτότυπο. Νομίζω ότι η συγκατάθεση του ασθενούς στο να πάρει πρωτότυπο, θα πρέπει να αποτυπώνεται γραπτώς.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά, γράφω πλέον πάντα γενόσημα για να μη βρω κάποτε το μπελά μου. Τα μη-γενόσημα, τα έχω περιορίσει μόνο στις περιπτώσεις που ο ασφαλισμένος ήδη τα παίρνει, θέλει να τα συνεχίσει, και είναι μοναδικά, δλδ δεν μπορώ να βρω και να περάσω κάποιο ολόιδιο γενόσημο.
Περιμένω όμως και το κράτος να κάνει τώρα τη δουλειά του, δλδ να εντοπίσει και να βάλει στο μικροσκόπιο τους φμφ που συστηματικά γειώνουν την πρόταση μου για γενόσημο και δίνουν στον ασφαλισμένο πρωτότυπο. Νομίζω ότι η συγκατάθεση του ασθενούς στο να πάρει πρωτότυπο, θα πρέπει να αποτυπώνεται γραπτώς.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, ναι, ναι...!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση