ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων
Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch
EzeΤΡΟΛ:
O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν αφήνει κανένα περιθώριο για τακτικισμούς και σπέκουλα από βουλευτές-πράκτορες συντεχνιών. Θα κατεβάσει τις μεταρρυθμίσεις για το φαρμακείο σε έναν (1) νόμο μαζί με το κοινωνικό μέρισμα, καθιστώντας έτσι αδύνατη την καταψήφισή τους.
Το πολυνομοσχέδιο δεν θα παρουσιασθεί αύριο από τους συναρμόδιους υπουργούς, ενώ ο αγώνας δρόμου για την τελική διαμόρφωσή του έχει dead line την Παρασκευή προκειμένου να ψηφισθεί πριν από το Eurogroup της Τρίτης. Σύμφωνα με όλες τις διαβεβαιώσεις η ψηφοφορία θα γίνει την Κυριακή, αν και κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ότι, θεωρητικά, υπάρχει περιθώριο μέχρι την Δευτέρα. Αν και ουδείς αποκλείει διαρροές (...άλλωστε σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία η κυβέρνηση χάνει κι έναν βουλευτή) το ενδεχόμενο «ατυχήματος», δηλαδή καταψήφισης του επίμαχου άρθρου με τα «εργαλεία» του ΟΟΣΑ, αποκλείεται από τους επιτελείς για δύο λόγους: Πρώτον, η κυβέρνηση προσέρχεται στην ψηφοφορία με 155 βουλευτές (συν τους Α. Λοβέρδο και Χρ. Αηδόνη που συμπράττουν με το ΠΑΣΟΚ στην «Ελιά»). Δεύτερον, το δίλημμα που θα τεθεί στις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες είναι «ισοπεδωτικό», δεδομένου ότι στο ίδιο άρθρο θα ενταχθεί το κοινωνικό μέρισμα και, επιπλέον, από την ψήφιση του συνόλου του νομοσχεδίου θα εξαρτηθεί η «τύχη» των δόσεων στο Eurogroup.
tasath:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Και γιατί 4 και όχι 5, η 3 η 7;
Με φόρμουλα το υπολογίζει ο μπουμπούκος;
Η έχει στο μυαλό του τον μελλοντικό αριθμό των απογόνων του είδους του;
Όπως εύστοχα πάντως είπε ο Λουράντος, το θέμα δεν είναι πλέον αν θα μπουν τα ΜΥΣΥΦΑ στα super market, εδώ πάει να μπει ...όλο το φαρμακείο :)
Xouzouris:
Τον Λουραντο τι τον κοφτει ακριβώς εάν εγώ που είμαι αδειουχος ΦμΦ μεταστεγασω το φαρμακείο μου μεσα στον Σκλαβενιτη ως ξεχωριστό κατάστημα;
Γιατί δε κοπτεται το ίδιο με τα φαρμακεία που υπάρχουν στο Mall, Smart Park κλπ.;
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤον Λουραντο τι τον κοφτει ακριβώς εάν εγώ που είμαι αδειουχος ΦμΦ πτυχιούχος φαρμακοποιός μεταστεγασω το φαρμακείο μου μεσα στον Σκλαβενιτη ως ξεχωριστό κατάστημα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Βεβαίως, προκειμένου να διανυκτερεύει, πρέπει να διατηρεί και μια ξεχωριστή είσοδο, όταν το υπόλοιπο ΣΜ θα είναι κλειστό.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδος
Δημήτρης Παφίλας 27/03/2014
Η τρέχουσα επικαιρότητα αξίζει μόνο για να γελάσεις. Πολλές φορές πικρά. Ο Βουλευτής της Ν. Δ Ι. Τζαμτζής μας αναλύει την αγορά γάλακτος, ( κόστος, μεσάζοντες ) λες και είναι τίποτα μετοχές ή παράγωγο προϊόν. Θέλει και 8 χιλιάδες μισθό, λες και είναι ο Paul Formanko της Jp Μorgan !!
Συγχωρήστε μου, το προσωπικό τόνο, αλλά στην παλιά καλή ΟΝΝΕΔ ( και δεν εννοούμε τους Rangers ), o κ. Τζαμτζής δεν θα περνούσε καν την πόρτα. Τα ίδια ισχύουν και για άλλους Βουλευτές τύπου Κασσή ( Πασοκ ), Μπαλάφα ( Σύριζα ) κλπ Για να φανταστείτε τον τραγέλαφο, ένας ολόκληρος οίκος o Iαπωνικός Nomura ασχολείται με τον κ. Κασσή !!
Απελπισμένοι οι Έλληνες κοιτούν πως θα πληρώσουν τους φόρους – τους οποίους δεν θα πληρώσουν ούτε οι αγρότες, ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι. Απελπισμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν πληρώσει φόρους αναρωτιούνται – κρυφά - γιατί δεν πρέπει να θιχθούν κτηνοτρόφοι του κ. Τζαμτζή ή οι φαρμακοποιιοί.
Κι όμως, κατά βάθος οι κατά τα άλλα αγαπητοί κτηνοτρόφοι ή φαρμακοποιοί γνωρίζουν πως επί 40 χρόνια δεν έχουμε λύσει θέματα όπως το γάλα ή δεν έχουμε ελέγξει την αγορά των φαρμακείων. Τζαμτζή θέλατε κ. κτηνοτρόφοι, συνεπώς Τζαμτζή θα λουστείτε. Η κοινωνία, όμως, δεν πρέπει και δεν μπορεί να χωριστεί. Ακόμη κι αν οι Έλληνες πληρώνουν άδικα περισσότερους φόρους, αυτός δεν είναι λόγος να στραφεί η μια ομάδα κατά της άλλης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση