ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων
Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch
Denominator:
Συνήθως είμαι politically correct...
Σήμερα θα γίνω λιγάκι ανορθόδοξος!
Sorry, ΚΛ, αλλά ξανά καλώς ήλθες!
1)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος οπότε πετατε την μπάλα στην εξεδρα και αποχωρειτε λες και βαλατε γκολ; τελεια
αποχορω και γω οριστικα..
--- Τέλος παράθεσης ---
2)
Εγγραφή ή Είσοδος
κατάντησε γραφική η κατάσταση, από μένα τέλος, γεια σας
--- Τέλος παράθεσης ---
3)
Εγγραφή ή Είσοδος
γεια σας και όπως είπα καλή συνέχεια στις συζητήσεις σας για φμφ (χωρίς φμφ, αφού δεν μπορεί κανείς να αντέξει πάνω από λίγα μηνύματα!)
--- Τέλος παράθεσης ---
4)
Εγγραφή ή Είσοδος
Ευχαριστω για το τραβηγμα στο αυτακι, φευγω και μονος μου
--- Τέλος παράθεσης ---
EzeΤΡΟΛ:
Χα χα! :laugh:
Πιο πολλές "τελευταίες εμφανίσεις", έχει κάνει μόνο ο Κώστας Πρέκας!
Harper:
Η πολυφωνια ειναι το ζητουμενο σε αυτο το φορουμ...εννοειται δε χρειαζεται να συμφωνουμε παντα...Kαι ενιοτε -μοιραια-θα τραβιεται και το σκοινι...
Οπότε και εγω χαιρομαι για την επιστροφη του @ΚΛ (δυστυχως τα "ειχε πάρει" μετα απο μια στιχομυθια μαζι μου-αυτη που τμηματικα παραθετει ο Denominator.Οσο αποτομος και αν ακουγομαι σε καποια θεματα ειλικρινα σε καμμία περιπτωση δεν θελω να γινω ο λογος αποχωρησης ετερων συμφορουμιστων.Οποτε welcome back ΚΛ!)
Επισης respect -oce again-στον @ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ για το ευρηματικο με τα αρχικα του ΚΛ (ελπιζω ο δευτερος να μην παρεξηγηθει,ομολογουμενως ηταν πολυ ευστοχο...) :)
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ πολυφωνια ειναι το ζητουμενο σε αυτο το φορουμ...εννοειται δε χρειαζεται να συμφωνουμε παντα...Kαι ενιοτε -μοιραια-θα τραβιεται και το σκοινι...
Οπότε και εγω χαιρομαι για την επιστροφη του @ΚΛ (δυστυχως τα "ειχε πάρει" μετα απο μια στιχομυθια μαζι μου-αυτη που τμηματικα παραθετει ο Denominator.Οσο αποτομος και αν ακουγομαι σε καποια θεματα ειλικρινα σε καμμία περιπτωση δεν θελω να γινω ο λογος αποχωρησης ετερων συμφορουμιστων.Οποτε welcome back ΚΛ!)
Επισης respect -oce again-στον @ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ για το ευρηματικο με τα αρχικα του ΚΛ (ελπιζω ο δευτερος να μην παρεξηγηθει,ομολογουμενως ηταν πολυ ευστοχο...) :)
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απολύτως!
Το καλωσόρισμα του @ΚΛ φυσικά και δεν είχε κανένα ίχνος ειρωνείας.
Άλλωστε στο forum είμαστε μία παρέα, και έτσι επιτρέπονται και τα αστειάκια (και η καζούρα, ενίοτε...!).
Επιπρόσθετα, πολλές από τις πιο δημιουργικές συζητήσεις έχουν προέλθει με αφορμή έντονες αντιπαραθέσεις.
KΛ:
Το οτι στο φόρουμ, οι ΦμΦ είναι καθολικά "επικυρηγμένοι" είναι γεγονός, οπότε από κει κ πέρα τι να συζητήσω μαζί σας. "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" γι'αυτό κ αποχώρησα, από την ""συζητηση""..
'Οταν όμως γνωστός άγνωστος, που δηλώνει ιατρός -;;;- (άμα ασχολιόταν με την επιστήμη του όσο ασχολείται με το να υπονομεύει τους φμφ, θα είχε πάρει νόμπελ) φτάνει στο σημείο να κάνει ως και διαφήμιση στα Hondos απλά και μόνο για να μας υπονομεύσει ως κλάδο, η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια της απλής γραφικότητας και χρήζει απάντησης (η οποία δώθηκε, ήταν αποστομωτική :-* και προκάλεσε περαιτέρω αχταρμολογία, αποπροσανατολισμό και ειρωνίες, ακριβώς λόγω της επικύρηξης/εμπάθειας κατά όλων ανεξαιρέτως των φμφ σ'αυτό εδώ το φόρουμ, κάτι σαν ρατσισμός ας πούμε.. τι να πείς)
συνεχείστε τώρα
υγ.
τελικά, κανά χρήσιμο λινκ υπάρχει;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση