Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

mymd.gr

<< < (8/8)

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---
Φυσικά αυτή είναι η άποψή μου και δεν απαιτώ να γίνει δεκτή. Όμως εσείς οφείλεται να κάνετε δύο πράγματα:
1. να αναλύετε, στην ιστοσελίδα σας, το μοντέλο εκτίμησης που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας από εμάς να γνωρίζει τις μεθόδους σας και να μην το δέχεται ως "αυθαίρετη αυθεντία".
2. Να εφαρμόζεται το νομικό τεκμήριο της καταγραφής και όχι της διαγραφής. Δηλαδή, όποιος θέλει να μπορεί να εγγράφεται ειδάλως να μην υπάρχει το ονοματεπώνυμό του. Φυσικά ως λίστα ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει νομική δέσμευση για αναδημοσίευσή της και μάλιστα με την οποιαδήποτε μορφή και χρωματογραφία. Υπάρχει όμως ρητή νομική υποχρέωση να σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα εκάστου ημών και να μην μας "βαθμολογείτε". Είναι ποινικό αδίκημα η έκθεση φυσικού προσώπου εις οιαδήποτε μορφή κρίσης και κριτικής εάν δεν το επιθυμεί το ίδιο το άτομο.

Ευχαριστώ...  

--- Τέλος παράθεσης ---

Το δεχόμαστε και σεβόμαστε την επιθυμία του ιατρού γιαυτό προσφέρουμε την δυνατότητα για οποιοσδήποτε ιατρό να επικοινωνήσει μαζί μας (όπως αναφέρεται και εδώ! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  10. Είμαι ιατρός, πώς μπορώ να μην βαθμολογούμαι απο ασθενείς) για να καταργήσουμε από το προφίλ του την διαδικασία της αξιολόγησης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και αν δεν "αυτοδιαφημιζόσασταν" στο παρόν φόρουμ, πώς θα γνωρίζαμε την ύπαρξη της ιστοσελίδας σας με όλα τα παρελκόμενα περί "βαθμολόγησης"; Πρέπει να κάτσω μια μέρα να ψάξω μία προς μία όλες τις ιστοσελίδες μήπως και με "ανακαλύψω" πουθενά!!! Καταλαβαίνεται τι λέτε ή απλώς απαντάτε για ν'απαντάτε;  >:(

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους εδώ μέσα αλλά εγώ φαίνεται πως έχω χάσει πλέον την αίσθηση του λογικού και του παράλογου, με αυτόν σας τον ισχυρισμό-απάντηση!

"'Στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;"   ??? ??? ???

Denominator:
Νομίζω ότι ακόμη και αυτό που αποτελεί κοινή αντίληψη έφτασε να πρέπει να αποδεικνύεται μετ' εμφάσεως σε περιπτώσεις όπως αυτή που συζητάμε.
Η εν λόγω ιστοσελίδα αποτελεί εμπορικό προϊόν, χρησιμοποιώντας τακτικές που μας ξενίζουν, και μάλιστα αυτοδιαφημίζεται με την ανοχή μας.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα ρωτήσω και κάτι άλλο (αν και δε βλέπω να παίρνουμε απάντηση):

--- Τέλος παράθεσης ---

Εννοείτε πως είμαι εδώ να σας απαντήσω στα ερωτήματα σας γι'αυτό βρισκόμαστε και σε forum ανταλλαγής απόψεων. 

--- Τέλος παράθεσης ---

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ εν λόγω ιστοσελίδα αποτελεί εμπορικό προϊόν

--- Τέλος παράθεσης ---

Και δεν είναι η μοναδική. Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο διαφήμιση μιας ανταγωνιστικής της.

Πρόκειται για εφαρμογές-κατασκευάσματα πληροφορικάριων, που, όπως λένε και στο Αμέρικα, "κερδίζουν χρήματα από το σπίτι τους, φορώντας πυτζάμες" όταν σκαρώσουν και δρομολογήσουν κάτι πετυχημένο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση