ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΑΙΜΙΑ
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα σας!
Δεν ήξερα αν έπρεπε να ανοίξω ένα νέο Post και μέσω της αναζήτησης, επέλεξα να γράψω εδώ.
Μου ήρθε ένας ασθενής που ήθελε να γράψουμε ένα Lipidil NT 145 (x30) και δύο Ezetrol 10mg (x14). Δεν είχε επανάληψη βήματος και έπρεπε να περάσουμε τις τιμές. Στην προηγούμενη καταγραφή των φαρμάκων ήταν στο Βήμα 3. Γνωρίζεται τι πρέπει να περάσω στο σύστημα για να μπορέσω να το καταχωρίσω; Η την μία δραστική μου βγαίνει ή η άλλη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δε γίνεται, διότι το πρωτόκολλο δεν υποστηρίζει την ταυτόχρονη χορήγηση αυτών των ουσιών.
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα σας!
Δεν ήξερα αν έπρεπε να ανοίξω ένα νέο Post και μέσω της αναζήτησης, επέλεξα να γράψω εδώ.
Μου ήρθε ένας ασθενής που ήθελε να γράψουμε ένα Lipidil NT 145 (x30) και δύο Ezetrol 10mg (x14). Δεν είχε επανάληψη βήματος και έπρεπε να περάσουμε τις τιμές. Στην προηγούμενη καταγραφή των φαρμάκων ήταν στο Βήμα 3. Γνωρίζεται τι πρέπει να περάσω στο σύστημα για να μπορέσω να το καταχωρίσω; Η την μία δραστική μου βγαίνει ή η άλλη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δε γίνεται, διότι το πρωτόκολλο δεν υποστηρίζει την ταυτόχρονη χορήγηση αυτών των ουσιών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πατώτας τις δραστικές ουσίες, δείχνει ότι έγινε καταχώρηση πρωτοκόλου στις 27/05/2014 (μάλλον τότε ηταν ο παλιός τρόπος) και εμφανίζει ότι έχει επιλεχτεί το 3ο Βήμα Αγωγής και έχουν επιλεκτεί οι ουσίες από την Ομάδα 2. Τελευταία συνταγογράφηση έγινε στις 01/09/2014.
Παραθέτω ένα print screen.
Denominator:
Ναι, μπορείτε ή τη μία ή την άλλη ουσία, όχι όμως και τις δύο ταυτόχρονα. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ διαβάζοντας το πρωτόκολλο του ΕΟΦ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση