Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Πολυϊατρεία του ΙΚΑ. Αξίζουνε τα λεφτά τους;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕνα ιδιωτικό ιατρείο με " νοοτροπία ΙΚΑ" σύντομα θα ναι ένα ΑΔΕΙΟ ιατρείο ...
Αρκετά παράδοξο λοιπόν!
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ! ΄Οσοι δεν αναπροσαρμόσουν τη λογική αυτή, θα αντιμετωπίζουν τόσο μεγαλύτερη πίεση, όσο απελευθερώνεται η αγορά. Ας φανταστούμε μέχρι τον Απρίλιο του 2011 τι γινόταν: Ό,τι και να έκανε, ένας γιατρός του ΙΚΑ θα είχε πάντα πελατεία. Αυτό άλλαξε σιγά-σιγά και έχει ακόμη αρκετό δρόμο...
Gatekeeper:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕνα ιδιωτικό ιατρείο με " νοοτροπία ΙΚΑ" σύντομα θα ναι ένα ΑΔΕΙΟ ιατρείο ...
Αρκετά παράδοξο λοιπόν!
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ! ΄Οσοι δεν αναπροσαρμόσουν τη λογική αυτή, θα αντιμετωπίζουν τόσο μεγαλύτερη πίεση, όσο απελευθερώνεται η αγορά. Ας φανταστούμε μέχρι τον Απρίλιο του 2011 τι γινόταν: Ό,τι και να έκανε, ένας γιατρός του ΙΚΑ θα είχε πάντα πελατεία. Αυτό άλλαξε σιγά-σιγά και έχει ακόμη αρκετό δρόμο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Και να φανταστεις τι έχει να γίνει μολις ξεπεραστεί λίγο η κρίση και ξεφυτρώσουν μαζικά ιδιωτικά πολυιατρεία απο ΜΗ ιατρους.
Ο ανταγωνισμός στο μεγαλείο του. ;)
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒασίλη, πόσο παίρνεις επίσκεψη;
Είναι λίγο περίεργη η ερώτηση μου αλλά έχει σχέση....
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο μέσος όρος μου συμπίπτει με το κρατικό τιμολόγιο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν τα 9€ για τους περισσότερους συμβεβλημένους είναι μόνο συνταγογράφηση. Αυτό δεν είναι παράλογο όταν στο Ηράκλειο η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο και στον αγγειολόγο είναι 80€ και συχνά μαύρα. Και τα μεγάλα μαγαζιά δεν πέφτουν κάτω από 20€ όταν απασχολούν ιατρό και δεν είναι σκέτη συνταγογράφηση. Συνεπώς, γιατί τους κακίζουμε;
Τώρα γιατί να πάρει κανείς τον ΕΟΠΥΥ; Αυτό είναι συζήτηση μεγάλη και δεν ξέρω εάν βγαίνει νόημα. Υπάρχουν πολλές εκδοχές. Στα μεγάλα αστικά κέντρα σήμερα πολλοί θα θέλαν ΕΟΠΥΥ αλλά για να κάνουν ότι κάνουν και οι συνάδελφοι σου Βασίλη. Στην περιφέρεια δεν το συζητάμε, δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβληθεί κανείς με τον ΕΟΠΥΥ.
Από την άλλη και ο κόσμος είναι περίεργος. Εγώ προσωπικά χρεώνω το κρατικό τιμολόγιο αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν αντιμετωπίζεται από τον κόσμο θετικά. Και έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως πρέπει να γίνει η κοστολόγηση ώστε να είναι αποδεκτή και κοινωνικά.
Βασικά οι Έλληνες περνάνε μια περίεργη φάση όπου μπορεί να τους φαίνεται ακριβός στα 20 ευρώ ο γιατρός αλλά στο καφενείο στα κεράσματα να το δώσουν το 20€.
Επίσης, το ψυχρό και το απρόσωπο αλλά με ωραίο design το γουστάρουνε... Βάλε τις νοσηλεύτριες σου να είναι ξανθιές και σίγουρα θα πουλήσει καλύτερα από την ιατρική σου....
Denominator:
Ας κάνει ό,τι μπορεί ο καθένας για να ζήσει...
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑς κάνει ό,τι μπορεί ο καθένας για να ζήσει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν θα διαφωνήσω... Τώρα για τα πολυϊατρεία του ΙΚΑ, ... λεφτά υπάρχουν... γιατί να μην υπάρχουν και πολυϊατρεία του ΙΚΑ;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση