Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
23 Φεβρουαρίου 2020, 21:04:34

Αποστολέας Θέμα: Δούλεψε έξι ημέρες και την έβδομη... αποσυνδέσου.  (Αναγνώστηκε 1194 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

4 Μαρτίου 2013, 23:39:13
Αναγνώστηκε 1194 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
04/03/2013   Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

National Day of Unplugging

Δούλεψε έξι ημέρες και την έβδομη... αποσυνδέσου

Στην εβραϊκή παράδοση, το Σάββατο είναι η ευλογημένη ημέρα της ιεροσύνης και της ανάπαυσης μετά από έξι ημέρες δημιουργίας. Τα τελευταία χρόνια, το εβραϊκό δίκτυο Reboot που ιδρύθηκε το 2002 καθιέρωσε την «ημέρα της αποσύνδεσης» ή καλύτερα National Day of Unplugging που γιορτάζεται την πρώτη Παρασκευή του Μαρτίου στις ΗΠΑ. Από την ώρα που θα δύσει ο ήλιος την Παρασκευή και επί 24 ώρες, οι πιστοί καλούνται να βάλουν στην άκρη smartphone, tablet και PC, κονσόλες και MP3όφωνα και να ζήσουν στον πραγματικό κόσμο. Δύσκολο...

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, χάνουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας με την μύτη μας χωμένη σε ένα iPhone ή σε ένα Blackberry, γράφοντας Facebook updates και tweets, αποκλείοντας τον εαυτό μας από τον έξω κόσμο μέσα σε μια φούσκα ησυχίας που δημιουργούν τα ακουστικά μας.

Όσοι συμφωνούν, καλούνται να συμμετέχουν στην National Day of Unplugging και ξεκινούν να ζουν μια διαφορετική ζωή: δικτυώνονται με ανθρώπους στην γειτονιά, στις διαδρομές, στην πόλη τους, τρώνε το γεύμα τους χωρίς διακοπές και βρίσκουν το χρόνο να διαβάσουν ένα βιβλίο στο παιδί τους.

Η ομάδα εθελοντών με την χαρακτηριστική επωνυμία Reboot (όρος που χρησιμοποιείται για να δηλώσει την επανεκκίνηση του συστήματος) διοργανώνει εκδηλώσεις για το ιερό Σάββατο εν έτει 2013. Εκεί, κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες ελέγχονται και απαλλάσσονται από τις ψηφιακές τους συσκευές στον σταθμό Phone & Device Check-in. Πίνουν βιολογικά αφεψήματα, κάνουν μασάζ, παίζουν επιτραπέζια, φτιάχνουν βραχιολάκια, ζωγραφίζουν. Όσοι ψάχνουν για πληκτρολόγιο, αρκούνται στην παλιά καλή γραφομηχανή συνοδεία herbal drinks και κομπούχα.

Ο αριθμός των πιστών που έκαναν unplug την 1-2 Μαρτίου 2012 δεν έγινε γνωστός, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέβασαν στον δικτυακό τόπο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος μια φωτογραφία όπου εξηγούσαν γιατί εκείνοι έκαναν Unplug. Δείτε τους λόγους τους:


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
3260 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Μαΐου 2014, 22:47:03
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2155 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 21 Νοεμβρίου 2018, 16:51:41
από Argirios Argiriou