Γενικά > Γενική συζήτηση

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

<< < (6/10) > >>

timex:
Δεν ξερω ακριβως αλλα ειναι μαλλον απο την προηγουμενη προκηρυξη. Θα ρωτησω ομως.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πάντως στα τελευταία (και προτελευταία) αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου, δε βρήκα κάποιον να παίρνει θέση στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία, καλώς ήρθες timex. Είχες λείψει από το φόρουμ, τουλάχιστον με τοποθετήσεις, για ένα διάστημα.

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ξερω ακριβως αλλα ειναι μαλλον απο την προηγουμενη προκηρυξη. Θα ρωτησω ομως.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πρωτιστως να πω πως οι καταλογοι δεν εχουν επικαιροποιηθει εδω και 1 μηνα..παμε τωρα στο προκειμενο..

Τα νοσοκομεια ανα τη χωρα αιτουνται προσληψεις επικουρικων συγκεκριμενων ειδικοτητων για τις οποιες ομως εχουν τις αναλογες πιστωσεις. Συνεπως αν ζητησουν 10 και μπορουν να πληρωσουν απο τα εσοδα τους 10 επικουρικους θα προσληφθουν και οι 10 (αν υπαρχουν αυτοι που θελουν στον καταλογο). Οποτε δεν χρειαζεται να βγει προκηρυξη.Αυτα εγιναν για απλουστερη και γρηγοροτερη διαδικασια προσληψεων επικουρικων. Αυτο ειναι το θετικο..παμε και στα μελανα σημεια τωρα..

Επειδη πλεον πρεπει να δηλωνεις Υγειονομικη Περιφερεια αυτο λειτουργησε αποτρεπτικα για παρα πολλους ή πολλοι που επιλεχθηκαν παραιτηθηκαν πριν καν διοριστουν..Αν ας πουμε μενεις στη Λαρισα και διοριστεις στη Χαλκιδα ή στο Καρπενησι που ειναι στην ιδια ΥΠΕ πας; Αν μενεις στο Πειραια και διοριστεις στη Λημνο (ιδια ΥΠΕ) πας;
Το πιο μελανο ειναι ομως το εξης: Ας πουμε πως ειμαι παιδοψυχιατρος και ψαχνομαι να δω τι θα κανω και εχω μπαρμπα στην Κορωνη..τοτε τσουπ αιτειται ενα νοσοκομειο (εκει που εχω το μπαρμπα ή εκει που μεσολαβησε ο μπαρμπας) εναν επικουρικο παιδοψυχιατρο, οποτε βρισκω δουλεια αμεσα και ασε τα κοροιδα να ψαχνονται. Ετσι δημιουργουνται βεβαια πλασματικες αναγκες αλλα ποιος θα το ψαξει..

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος..............................................
Το πιο μελανο ειναι ομως το εξης: Ας πουμε πως ειμαι παιδοψυχιατρος και ψαχνομαι να δω τι θα κανω και εχω μπαρμπα στην Κορωνη..τοτε τσουπ αιτειται ενα νοσοκομειο (εκει που εχω το μπαρμπα ή εκει που μεσολαβησε ο μπαρμπας) εναν επικουρικο παιδοψυχιατρο, οποτε βρισκω δουλεια αμεσα και ασε τα κοροιδα να ψαχνονται. Ετσι δημιουργουνται βεβαια πλασματικες αναγκες αλλα ποιος θα το ψαξει..

--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί το σύστημα των επικουρικών, πως γίνεται το παραπάνω κόλπο;
Δεν υπάρχουν λίστες με σειρά προτεραιότητας (δεν ξέρω πως προκύπτουν τα μόρια) και μάλιστα ανά ΔΥΠΕ; Δεν καλείται ο πρώτος στη λίστα σε κάθε θέση που ανοίγει; Θέλει "συγχρονισμό" ώστε να βρίσκεσαι στην κορυφή της λίστας όταν θα ανοίξει η θέση του μπάρμπα.

silvertaur:
Σαφως, αλλα αν παρατηρησεις σε καποιες ειδικοτητες υπαρχουν λιγοι εγγεγραμμενοι και αναγραφονται διπλα απο το ονομα τους οι 2 επιλογες τους. Συνεπως μπορεις να σταθμισεις τα πραγματα. Επειδη δεν ανανεωνονται και πολυ τακτικα οι καταλογοι, ο μπαρμπας στη Κορωνη που εχει εσωτερικη πληροφορηση απο το Υπουργειο μπορει επισης να σε κατατοπισει. Αλλωστε  η λιστα αλλαζει διαρκως γιατι οι περισσοτεροι παραιτηθηκαν πριν καν διοριστουν αλλα αυτο μπορει να μη φαινεται ακομα στη λιστα.
Συναδελφος Γ.Ι που ειναι στη λιστα εχει διοριστει ως Επ.Β' σε Π.Ι. και ενω εχει στειλει αιτηση διαγραφης απο τον καταλογο των επικουρικων ακομα φαινεται ως εγγεγραμμενος.

Σειρα προτεραιοτητας: Αποκλειστικα και μονο η ημερομηνια της πρωτοκολλημενης αιτησης (ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση